ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem akarom elkiabálni, de ma egész jó az online😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Fecó Csabi Attila Peti nem lenne rossz 4-es !
wesker24
Baz meg ezeke már megint hambit esznek éhes lettem !

Amugy miylen durva lenne már ha ez lenne a végsõ 4-es a VV5-ben !
beszarok....vagy egy5-6-t megbirnék most enni...😮 😄😄😄
Torony mekis hambi 😄😄 Nekem bezzeg 2 sajtos 500é adnak, ezeknek meg raklapon viszik befele 😄😄

bazd meg...mi az egy torony hambi???? 😮😮😮
köcsögök...megint éhes lettem...😮😮
Vera is az, meg még vagy 3-an azok (azok voltak) tiszta sete banda, ezt már én is megfigyeltem....

Fecó tûrhetõen énekel, de lehetséges, hogy csak a tökéletesen kidolgozott meztelen felsõteste szépítette meg a produkcióját. 😊

lol poén lenne, ha Fecó hasára írnák filctollal, hogy Hit és becsület😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

holnap visszanézem...😄 érdekes hét lesz...😄
milyen érdekes Attila és Peti is balkezesek. Ez ritka

nem láttad, hogy énekel elõbb😄

gitár, amit Csaba tol az nagyon jó, legalább az megadja az egésznek a hangulatát😄

Neki valami Király L. Norbis, idegbeteg, zúzós produkciót tudnék elképzelni, az még lehet tetszene is. 😄

nah még Attila is beszált...jézusss..XD
nah Fecó megint egy törzsi dalt ad elõ...:S:S:S:S:S
ebben most igazat adok😄 szörnyû hangja van, de a Hupikék törpikék rosszabb

A mai összefoglaló legnagyobb jelenete kétségkívül:

Olyan, mint ami az online-ban volt, Attila mondta Gergõ képénél, csak nem vágták be:
"Egyébként itt hagytad a szivart amit Karácsonyra kaptál. Nem baj, elszívtam annak örömére, hogy elmentél" 😄
Minden elfogultság nélkül állíthatom, hogy Attila borzalmasan énekel. De a gitár kíséret fantasztikus.

Attila hangja kifejezetten javuló tendenciát mutat xDD

Csabával milyen jó csapat most...ezt remélem leadják ÖFben

wesker24
<#integet2><#puszi>
bye bye

Zeraa
jó éjt skacok

"nem baj Csabi olyan szarul gitározd el, ahogy én eléneklem"😄

Zeraa
szerintem tuti <#vigyor2>

forgalom csökkent a VV4 óta.

Lehet eltelne 1-2 év a mûsor arculata megváltozna akkor biztos megint nagy lenne a forgalom

wesker24
Persze trollkodás nélkül jobb lenne ! xD
wesker24
Amióta megy a VV5 azóta 30720 hsz született !

Szép teljesítmény vajon meg lesz az 50 ezer ? xD
lol a Péter a fogával játssza a La Marseillest😄

másodjára se...kellett írnod😊
wesker24
És nem is fogjuk tudni hogy müködik-e e a miki ! xD
deniro2
Én nem vagyok tévedhetetlen, de te viszont voltál már itt helikopter, úgyhogy lehet nem nekem kellene önvizsgálatot tartanom...😊

wesker24
na a fiuk meglepetéssel készülnek a lányoknak !
Zeraa
hiányzott már nagyon xD

Zeraa
<#vigyor2><#law><#integet2>

😄😄 szia, itt a haverod janoka😊

Péter csak le föl járkál végre van adás nálam is

Nem szívesen reagálok ilyen szófosó, fölényeskedõ, magát tévedhetetlennek beállító kommentekre, és most sem teszem meg.

wesker24
<#puszi><#puszis><#szeret><#integet2>
Zeraa
pfff

Én még nem döntöttem el, hogy szívesen látom e legközelebb. Még alszom rá egyet és holnap ismertetem a döntésemet. UFF.

deniro2
Korábban azt olvastam itt, hogy sokan nem bírják a trollkodásodat, de, ha esetleg értelmesen is meg tudsz nyilvánulni, akkor lesznek annyira toleránsak és elviselik a véleményedet... Ehhez képest ismét csak ideböffentettél valami baromságot... Szerintem próbálj némi kreativitást csempészni a hozzászólásaidba, mert ez így baromi idegesítõ és fárasztó...
Ha konkrét problémád van Attiláddal, akkor fogalmazd meg, érvelj, ha meg nem tudsz, akkor inkább maradj csendben, mert a hülyeségeiddel -bármennyire is szeretnéd azt hinni- nem saját intellektuális fölényedet erõsíted meg, hanem sokkal inkább röhejessé teszed magad...

szia chidori, legközelebb is szívesen látunk <#wave>

Chidori55
Csakis az éneklésre. 😄
Na vége van ennek is, megyek.
Legyetek jók 😉
Sziasztok.<#puszis>

rövidke belevaló volt, Olivér 2x is majdnem zavarba ejtette Enikõt a kolbászos történet és a használd egészséggel szövege nagy volt😄

Soha nem mondtam, hogy utálom ha valaki káromkodik. Kingát a Sérülthöz hasonlítani meg eléggé necces. Kinga többnyire nem rosszindulatú, a Sérült pediglen a számító rosszindulatúság mintaképe. Gigit meg ne keverd ide mert neki nagyon jó teste van, bizony...

Chidori55
De tényleg. Nem értem amikor ezzel jönnek.
Vera is ezt mondta a Fecónak a nyugiban. Mondjuk Õk is nyugodtan összefoghatnának.
De a döntés a nézõk kezében van ( vagy nem 😛 )

Enikõ visszakapta a mikrofont😄😄

"ilyet szól használd egészséggel"😄😄 vajon mire gondolhatott?

sõt inkább javarészt Péter volt benne a dolgokban eddig is csak Shadit és Gergõt sikerült kipakoltatniuk csellel😊

Chidori55
Amúgy az mi, hogy Attila rakja ki az embereket? Hát nem tudom ki gondolkodik így. Õ maximum elintézi a Petivel, hogy kire kerüljön a zöld kendõt ( ezt sem tudnák, ha a többiek nem lennének irányíthatók)
A többi viszont a nézõkön múlik. Ezzel a váddal szerintem nem lehet illetni Attilát.

mit mondott a telefonáló nõ a castingrol?

már lopod a szövegét, tehát lebuktál a tekintetben, hogy valójában te szereted Attilát csak direkt próbálod az állóvizet felkavarni😊 ok köszönjük jót mulattam eddig is rajta😉