ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azt nem tudom, hogy ki fogta volna le, ha nem Fecó? 😄
Sheri azt mondta, hogy majdnem leütötte Fecót? Agresszív ez a lányka... 😊

Már Serike is verekedni akar.
Megint hogy jön ide a kész átverés só , megint beszél a nagyvilágba.... Kék a levegõ, azt beszél a fûrõl 😄😄😄😄😄

Nem vagyok vallásos, de az ÚR büntet minket embereket ezzel a megoldhatatlan problémával 😄
Na fecó a szokásos faxságaival......

Ugy értem, egyáltalán miért van a KHF?
Véletlenszerüen? Akkor mi benne a logika?
Ugyan, ez a KHF-ezés az esetek többségében véletlenszerûen történik meg.
Kinga nincs elléggé felnõve a villaléti élethez, megpróbáltatásokhoz.
wesker24
Szinte senki a többieket megetetheti de a nézöket nem csaphatja be !

Miért nem adják le a gergõ és Kinga randiját akkor legalább megláthatnák hogy amit Vera mondott kamu az egész !

Az már más kérdés hogy Dya buliján KInga annyira bebaszott hogy több volt ami kellett volna Gergõnél !
wesker24
És persze hogy KHF védik ezt a rohadt ribancot !

Ha már Kingának hisznek KHF !
várának? xASSASADASssd

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rash87
Várának õszintén ki hisz? 😄

Glory, Glory Man. United!

Csaba nem hisz Verának úgy tûnik mondjuk õ Kinga párti volt😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na Eszter Verának hisz...úgy tûnik, hogy egyeseknél ez a kiszínezett történet mégis jó beetetés volt😉

Nem vagyok kíváncsi újabb hisztire, aztán egész este arra, hogy Atis vigasztalja a csajt.
Na, feltépik a sebeket.
jaja Annamari ezért utálta. De ennek tudatában ki szerette volna vinni párbajozni, csak aztán megfutamodott, pedig akkor vissza is ment volna sztem...az egy szoros párbaj volt 1. és egyetlen alkalom amikor fordított valaki

wesker24
Szerinted Death miért nem szimpatizált Verával ?

Már amikor beköltözött elsõ nap már akkor tudta hogy valami nem kóser ezzel a csajjal !

Annyira hülye meg nem volt hogy saját magát zárass ki !
ja, mert õ alapból tudta mikor Vera bement. Mondjuk nem vágom miért nem mondta el, gondolom semmiféle infot nem közölhetett, amit kintrõl szedett, ezért nem használta fel Vera ellen...

wesker24
Annamari már Vera beköltözése napján kiejthette volna Verát !

Csak hát azzal maga alatt vágta volna a fát !

Mert akkor azzal saját magát zárta volna kia játékból de nem használhatta fel ezt a fegyvert Vera ellen !
vagy, mert az online szavazás manipulatív már Tordas óta nyilvánvaló?

Csak az van, hogy én ettõl nem rühellem kevésbé.
Klon
kossz!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Már késõ. Ha pénzt kell áldozni a szavazásra, esélye sincs.

Rash87
S akk ketten kapnak védettséget?

igen, amúgy vártam, hogy valaki ezt kimondja valamilyen szinten Attila is ezért indított Vera ellen hadjáratot, ezért idegesítette õt már a játék elejétõl (fekete mambás megjegyzés + box hét), hogy aztán mindenki ellen fordítsa, ami sikerült is neki 1 héten keresztül, csak Fecó és részben Csaba nem pártolt el ott Verától...szóval Attila az 1. naptól fogva megérezte, hogy Vera veszélyes lehet (amikor bement és megmondta mindenkirõl éppen milyen a személyisége egy szerencsesüti játékkal), már akkor sztem forrongott magában, csak addig mindig volt más ember, akire rászálhatott Attila.

Vera a játék eleje óta taktikázik nem minden esetben õszintén, ösztönbõl játszik, õ is hasonló módon próbálja átlátni az összefüggéseket, mint Attila, csak õ nem beszéli ki a riportszobában olyan nyíltan magát. De Vera is pl Pétert és Veronikát is valamilyen módon ki szerette volna ejteni mindkettejüknek próbált nehéz perceket okozni, Annamarival is megvolt a konfliktusa, akit szépen ki is ejtett úgy, hogy mindig bosszantotta, aztán most pedig jókor, jó idõben Gergõt is egy jogos indokkal kivitte és kint is hagyta õt.

wesker24
mert Attila kezd letérni a sötét oldalról és kezd áttálni a jó oldalra ! xD
Mostanában mindent Attilának szavaznak meg :S Pedig a mûsor elsõ felében mindig Csaba vezet.
wesker24
Az Arena elmarad hétvégén X-faktor döntö és kiválasztás egyben !

Aki nyer Lila kendõt kap !
Hülye X-Faktoros hét miatt nem nagyon beszélnek arról, hogy kire pakolják a jeleket.
wesker24
Kellett neked megszólalni mondom hogy a vezérlösök olvassák az sg fórumot ! xD
Rash87
Erre rászóltam,sry 😄

Klon
ma nem kellett volna arenanak lennie?
vagy en vagyok eltevedve?

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

wesker24
Bazmeg ez az X-faktor hét is felesleges !

Mert ha szimpátia szavazás lesz akkor tuti megint Csabi nyeri meg az egészet !
Rash87
Mi ez a folyamatos online adás?

wesker24
Az már a múlt annaka Fecónak vége ez a ribanc megrontotta !

Aréna nem lesz ugy hogy lilal kendõt kaptok !
na Fecó jól mondja nem lesz Aréna

wesker24
Már rég elrontotta Fecónak akkor lett volan esélye megnyerni ha nem áll össze verával !
Eszembe jutnak a régi szép idõk, amikor Fecó több, mint 70%-ot kapott, úgy, hogy 2 fiatal titán volt ellene.
Vera ugyan olyan nõben, mint az Attila férfiban. Taktikus és nyerni szeretne...Ennyi!
vagy lehet, hogy megrontotta már és ezért ilyen nagy barátok?😛xD

wesker24
Már rég elrontotta fecót és ez lesz a veszte ! xD
hogyne....😄 ..álmodj királylány.... amugy meg egyik többet bablázik a semmirõl mint a másik...mindegyikre jellemzõ....
Szerintem ez a nõszemély csak elrontja a Fecót.
Fecó már 5x mondja, hogy zöld a fû és elkezdek a madarakról beszélni😄

wesker24
Vera hiába magyarázkodsz fecó nem fogja megérteni ! xD
Remélem, hogy ez a konfliktus most még jobban összekovácsolja Fecót és Verácskát.

Verának igaza van, mert Fecó tényleg sokszor terel😊