ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te súgtál csabinak,most ért oda?😊
mekisbe nem vagyok biztos,mivel ott van Balázs és õ a Gastroyal arca..vagy lehet csak volt...sokszor mikor hú de kajákat kaptak,hasonló dobozokat láttam felbontás alatt...
a legnagyobb baj az, hogy nem fõznek és állandóan a Mekis kaját rendelik, egyebeket ritka érdekes társaság ez már nem az a fõzõs generáció, mint akik Lázár Lászlóék voltak😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sokszor megtévesztõ ez a kisfilm...bár el tudom képzelni milyen az, mikor valaki 7 évig egyedül él, befásul egy idõ után az ember és az emberutálata és abban merül ki, hogy direkt bánt másokat. Azért Attila edzõdött, mert a kompromisszum készségre sokkal jobban hajlamos, mint mondjuk az 1-2. hétben, és mostmár részegen még azokkal is nyitott, akiket bent ki nem állhatott...

ezt a taktikát arra mondtam, hogy Csabát pl bizonyos esetekben akkor is bántotta amikor nem lett volna rá indoka...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Chidori55
Tiger Woods 😄

Zeraa
hogy rámartak a maradékra <#hehe>

Jaj Finga..minek hívod már el Attilát?😊
desigo
de mi durván rámentek egybõl
mintha éheznének
mondjuk én pont igen
nagyon durva a sok éhenkorász...😄D😄😄:
és már rárepültek a kajára😊
desigo
Milyen taktika?lol
Nézd már meg a kisfilmjét.Kint is full ilyen.
Az összes munkával kapcsolatos partnereivel is így viselkedik.
Chidori55
Kedvenc lakóm mostantól VV Báthory Erzsébet 😄
Nagyon dühítõ volt Gergõ a belevalóban, nagyon utálom...pfff

csórik..kaparnám a redõnyt..bent is fázok és fáj hallgatni a szelet😊
szia...😊
Zeraa
tepertõ lekvárral lol xD

erre épül a taktikája, hogy a figyelem központjában legyen. Elején meg is mondta õ kint bírná is a Csabát...

Chidori55
Sziasztok 😊

csak azt akartam mondani ez is bizonyítja, hogy a villalétének nagyrésze arról szól, hogy szándékosan szúr oda mindenkinek😊

bency
Igy van....

:) Semmi okosság :P

desigo
csak dögunalmas
Attila most vallotta be, hogy Csabával semmi gond nincsen

desigo
ha kimennek majd ati elmondja gondolom azt,hogy kinga egy elkényeztetett pitsa és errõl nagyban a szülei tehetnek
érdekes a téma ..éppen Kinga -Sehi kapcsolatot boncolgatják..😄😄😄:
nekem úgy a villában csak Kingával van bajom jelenleg, akit utáltam kiesett szerencsére (Gergõke), akit éppen osztanak a belevalóban😄😄
és Kinga a másik, ha a szöszi is kimegy elégedett leszek...Seherét is utáltam, de most úgy közömbössé vált számomra

HOGY BELEDOBTA KÉZZEL...:d:d:dd:d😄
jah birom én is....ki vezet? és ki csipog? ez mi??? 😄 XDxDXDxD
most Sehere jófej😄 talán villaléte során másodszor...érdekes módon Attila jó hatással van rá😄

"még ezt is megmanipuláltad"?😄😄

amugy az is kiderült már hogy a farkasok se Sehit se Attit nem választották ki dominánsnak...😊
lol minigolf, ez egy rohadt jó sport. Amikor a BNV vásáron voltam 2 és fél éve akkor le nem tudtam errõl a játékról szállni

"hosszúkás rúdból és egy golyóból áll".D😄😄

jah szép volt...de elkezdett ribancoskodni a Kangával...:S:S:S: pedig ha maradt volna annák hogy kivigye Kingát...nyerõ lett volna...😞 😄
Sehinek nem fog jót tenni, ha most a Kingával elkezd majd haverkodni:S:S így ki fog esni pedig így, hogy Gergõ kiesett én bevallom azt gondoltam erõsödni is fog...nagyon jól kezelte a helyzetet, amúgy le a kalappal. És az anyja pedig jól leoltotta a sittest😄😄

A belsõ saját maguk állított sorrend szerint: Attila a legdominánsssabb a fiúk közül....Sehi pedig utcsó a lányoknál....még reális is...😄😄😄😄
megint mit összezabáltatnak velük...😄😄😄
ilyen szélben..kiültetik õket..vidám
AMikor atti és sehe énekeltek a nappaliban, akkor enikö pucsitott, nincs valakinek rola egy képe? ^^

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

bency
Nah igen csak Sehike fél órán át készülõdik...

LOL😄

jaj, de rosszindulatú vagy😄

wesker24
Na ugy látszik Ati és Sehi est lesz ! XD
Ezek még nem józanodtak ki 😄😄😄:

Na mozog már valaki, de nem mutatják 😄😄

wesker24
Jobb mint a KHF ! XD
wesker24
Hát a többiek hova lettek felzabáltak mindenkit a farkasok ? XD
Hát ha nincs a villába senki más.... Qrva nagy a csend 😄

bency
Élõben most tényleg azt a kurva halat mutatják?

Jó jó, felvette /felvetették vele/ a jobbik énjét, azért ne essünk már hanyatt tõle. Az aranyhalat azért dobta közösbe, mert szarik a gondozására 😄

azért azt ma nem mondhatod, hogy ma nem alakított a fél ÖF nagyrészét õ teljesítette ki és egyáltalán nem volt bunkó sem Enikõvel😊

Aranyhalas jelenetnél sem volt önzõ, hanem kitette a halat, hogyha merengeni szeretne valaki akkor megnézhesse...sztem jól döntött

SÉRÜLT.

sztem Alekosz fecskéje inkább xDD