ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Na itt van a két ujabb taktikus ! XD

Tuja és Fecó személyében ! XD

Lesz itt müsor kérem szépen !
Rash87
De komolyan. Eddig Janokának mondtad meg a magadét,4 napja,amit mûvel.
Most meg szinte ugyan azt csinálod,amit õ 😄

Glory, Glory Man. United!

Valaki csapja már le Fecót!!!! KIBASZOTT FÁRASZTÓ, hogy egy szarságon lovagol 6 órát, és elmondja 88x, hogy mit érez mit kellene tennie, Csaba mondja neki szarjá rá, Fecó perszeee perszeeee, majd kezdi elölrõl hát bazki

desigo
azt mindenkinek a tudomására hozni,hogy Attila miket tett korábban de az szépen el van felejtve,hogy kinga mit mûvelt
wesker24
No comment ! Nevetséges vagy ! XD
wesker24
Én is ezt mondom Attila olyan simán felfogja találni magát hogy csak na ! Azért mert kiesik mellöle Petike attól még megy a müsor tovább !

Nem értem miért mondjátok azt hogy Peti nélkül nem lesz müsor !

Rash87
Eskü feltörte 😄 180 fokos fordulat.

desigo
Ha Attila egyedül maradna és mindenki ellene fordul azzal csak meg fogják erõsíteni.
Ugyanaz lesz vele, mint Alekosszal Olivér nélkül.
wesker24
Én pont ezt várom hogy Attila mihez fog kezdeni ha Petike kiesik mellöle ! 😄
Annyira érdekes a beszélgetésük, mint a Szomszédok Etus-Mágenheim dialógjai. Nagyon vége lesz itt a mûsornak hétfõtõl...<#shakehead>
desigo
jóságos fecót zavarja Attila,Csaba javuló kapcsolata
muhaha
állítaná Attilát...***javítva

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pedig nem lenne jó, ha Kinga menne vissza, mert félõ, hogy szinte biztosan ismét maga mellé állítani 1-2 kedves szóval...Attilát õ könnyen az orránál fogva vezeti ez kiderült már. Lehet, hogy ostoba nõszemélynek tartja mindenki, de mégis a vérében van ez a rafináció:S tudja nagyon jól egyébként, h Attila a bezártság miatt bele van zúgva

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na..fecókának csabikának már megint peti játék stílusa a téma
wesker24
Én küldeni is fogok ne aggódj ! Petike nem érdemli meg hogy sms-t küldjön rá az ember ! XD
ugye?😊
Casillas
ezt úgy írod, mintha te küldenél Kingára 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rash87
Te eskü Janoka vagy,amit mûvelsz 2 napja 😄 Alreg!

fel akart adni a játékot Kinga?
miért nem?😊
élõ indult
pedig most gyönyörûen elkezdett puncsolni Attilának, hogy álljon mellé😊 kíváncsi leszek a teljes jelenetre holnap...Attila szemei majdhogynem könnyeztek ahogy Kinga éppen elkezdte nyomatni a hiányozni fogsz szöveget😊

wesker24
Ugyan már ugye csak viccelsz mi ???????

Kinga és a lelki terror ? Az Attila reszortja ! 😄
onlineban tegnap és tegnap elõtt is sokat benne volt, most ez a nap így jött ki, Serit, Esztert és Fecót se lehetett szinte látni ma...

Kinga elkezdte a lelki terrort

wesker24
Jah Serivel és Esztivel még mindig lehetnek triok !
Hát Fecó egy nagy 0! Szerintem ha bemennél a villába holnap, vasárnap meg kimennél párbajozni vele, kinn hagynád, de ugyanígy bárki 😄😄

desigo
én most úgy látom,hogy a döntõben Attila,Csaba,Seri marad...
serivel esztivel még mindig tud triót alakítani
desigo
feco 0%-a is mennyire szánalmas volt
csabával együtt nagyon szórakoztatóak mindketten
wesker24
Üdv a klubban ! XD
wesker24
Hát Attilának mindenre fel kel készülnie mert ha kiesik Petike egyedül marad mint a kissujjam és a legutolsó menstvára Attilának Kinga bármennyire nem szeretné !
Mi is az a mondat? Nem jut eszembe...

ja megvan : "Én megmondtam!" 😉
na..lesz egy utolsó szalmaszál nyálas jelenet...
bency
Csabi egy balfasz,és nem fogja megnyerni,mert ha bekerül egy mellé akkor a másikat fogják szavazni nem az unalmast.Annyi fanja pedig nincs.

:) Semmi okosság :P

Tudom, hogy nem éppen szórakoztató, de írhattok itt 526 negatívumot ellene, én attól nem tudom kevésbé kedvelni.
Akkor mit szeretsz benne ha nem is látod az egész mûsorba?????????
Figyelj azokat mutatják akik csinálják a mûsort..Ha csaba olyan szórakoztató lenne..vagy valami érdekeset csinálna..mutatnák hidd el...De semmit nem csinál a fekvésen kívül..
wesker24
Engem egyáltalán nem szórakoztat de a Csabi fanok ellen nem tudsz mit csinálni !
Mi szórakoztat benne..ÍRd le..Érdekelne
Hát éppen ezért kell kiejteni a többieket, hogy végre õt is mutassák már.
Nem tudnak róla bevágni semmit..Mert egy unalom az egész gyerek..Max lessz még ma egy léggitár.
wesker24
Ezért is fogja megnyerni és ezen senki se tud változtatni !
Kedves CSaba fan-ok..Ma is eddig milyen szórakoztató volt..épp hogy látni lehetett..Nem hiába!!Mert csak ott van..Semmi az egész.
Blueblood
csak azt nem értem ,hogy akkor mi a fasznak nézi?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

csabi miatt ez volt aktuális

anno laci miatt a katonai
wesker24
Ezért is lett volna jobb a katona hét !

desigo
nulla tekintélye van ezeknek a sünöknek
katonahét jóval keményebb lett volna
Most is Attila nyerné, már be is hozta, csak a netesek beindultak, hogy Petire is jusson egy kicsi a rivaldafénybõl. 20%-on áll. Máskor még az 5-öt sem éri el.
bency
Nagyon fárasztó vagy már

:) Semmi okosság :P