ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
mai összefoglalót meglehet nézni valahol?

http://9gag.com/gag/5135249

Az durva. 😄 Az õ egészsége érdekében is illene már hazatakarodnia. De már elõre látom lelki szemeimmel hogyha visszajön és lesz egy icipici balhé Ati és Kinga között, a hisztis picsa megint balhézni fog és mostmár mindenki leoltja a halál faszáig szegény Attilát. Hülye lenne nem élni az újdonsült hatalmával.
Rita79
egyébként szerintem is kap valami nyugatót.... ha mást nem, akkor titokban megosztják vele az IGAZSÁGOT. Ha mefg bem akkor meg utalásokkal... Érdekes a személye.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

+1

ennyi ugyanazt nézzük😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rash87
Az a pezsgõ az enyém lesz 😄D

Glory, Glory Man. United!

ezt nem lehet tudni, Attila és Kinga kapcsolata a minden kezdõdik elölrõl, se veled sem nélküled kapcsolat volt eddig is...Vagy mindig veszekednek, ha éppen nem, akkor közel vannak egymáshoz, habár elég egyoldalú ez a dolog, mert Kinga max barátként tekint Attilára

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Ez csak akkor következhet be ha Kinga megy vissza ha Peti megy vissza neki baszom a falnak ! 😄
Rash87
S az feltûnt hogy a lombos tujád is aludt,a nagy szolgálattevõ??? 😄D

Glory, Glory Man. United!

Meghogy Attila alazta, terrorizalta Kingat?

Kinga mar reges regen nem lenne jatekban, ha Attila nem all mellette. Mar az elejen kiesett volna Eszter ellen, aki csak Attila miatt nem vitte ki.
Mar reg osszeroppant volna valamelyik hisztijeben az elejen, hisz Attilan kivul senki nem volt mellette soha.

Az meg, hogy most nyugodt, az nem a zold kendonek koszonheto. A kivalasztas elott, a legutobbi parbaj utan boritotta ki Vera, emlekeztek nem? Nos akkor tutti orvos, es pszihiater is volt nala, es azota is kap gyogyszereket, valamelyik onlineban kotyogta el.
Rita79
Hidd el, nem fogja az ujja közé csavarni. Nõ vagyok, tudom mit érezhet ez a pára 😄
Viszont nem ez lesz a fõ célja...

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

én meg látom magam elõtt, hogy wesker leissza magát a behûtött pezsgõjével<#idiota>

teljesen mind1 mi lesz a végeredmény😄😄😄😄

én nem is mondtam olyat soha, hogy Attilának gondja lenne. Én csak attól fosok, ha Kinga visszamegy és Attilának nem lesz ott Peti, akkor megint az ujjai köré csavarja azt pedig nem szeretném!

esélyes..bár Shadival nyomhatott volna még szoros párbajt..😄😄😄😄
De õk a Cinkostárs Bt. Nem engedhetik el magukat csak úgy, a nyomukban vannak, minden rezdülésre figyelniük kell.
De akkor Peti egy fõzõkanál ellen is kiesne? <#fejvakaras>
desigo
Attila meg Peti nem jól csinálják ezeket a beszélgetéseket.
Úgy kellene mint Oli és Alek.
Jól megadva a módját beülni kényelmesen a nyugiba kajával piával vagy a jacuba.
Nem jó így,hogy kapucniba tipegnek az udvaron.
sajnos eséllyessebb...bár jobb lenne ha átírnák valami elbaszott mesébe a kisrirálylányt..😄
Hát meglássuk. Nem is inkább a Kingáról van szó, inkább a Peti ellenes csoportokról. Ilyet még sose láttam h vkit ennyire sokan nem az h nem bírnak, egyenesen utálnak.
2 t vel
A szavazás egyértelmû volt, Atilla a legjobb rendõr.
Rita79
látom Kingát benyitni a villa ajtón...

Én is csak egy konkrét pozitív emberi tulajdonságát szeretném látni Kingának!

Ha tenne is érte, hogy ne az jöjjön le róla, mint itt a 95% nak, akkor nem gyûlölnék. Én a táncos hét óta nem is foglalkozom vele, amit ott Attilával lemûvelt az nem volt emberhez méltó.
Egyetértek. Attilával zseniálisan átlátják mindig a helyzeteket. Komolyan mondom, az ahogy bent Kinga a saját szarát itta, mert Fecóka mint egy õrült táncolt és mindenki rajta röhögött, Csaba meg csak.. "csabáskodott", Eszter helyzekedett és mindenkivel jópofizott. Szerintem Kinga is tudja a szíve mélyén h frankón elbaszta és most hülyékkel van körülvéve, és akiket igazán bírt, azoktól van most a legtávolabb. Ahogy ezt kivesézték a medencénél Petiék, kemény volt. 😊 Ha Peti kiesne nem hiszem lenne több hasonló jelenet. Tökéletes ellenpólusai a társaság többi részének. 😊
wesker24
Ez igy van Attila kibujt a feladta alól de Eszti bevállalta még ha rövid ideig is !
amugy semmi extra ..egyszerüen többen nyomják folyamatosan Attilára mint Csabira...ott is csalnak progival..csak Attilánál többen..😄😄😄😄
Facebook, ugyan már, sittes és Chris is menõ volt ott, aztán hol vannak? Otthon.
Persze, még Lilunak is feltûnt, hogy megint Attika van elõtérbe helyezve, igazi Freudi elszólás volt tõle. 😄 Amúgy feltûnt valakinek, hogy a sérült azokat fikázta akik lelkiismeretesen végrehajtották a szerepüket, amit Kinguci osztott rájuk? Õ pedig szart a szolgaságra pedig a feladata neki az volt. De a rosszindulatú pofázás az ment neki...

wesker24
nekem eddig nem volt gond vele habár nem a legjobb volt a kép de nekem ilyen gond nem volt !
Luli mennyire meglepõdött a mûsor végén azon, h a szavazáson Attila nyert. Õ még biztos nem tud a "hackerekrõl" 😄
wesker24
Ez igaz de Alekosz is feltalálta magát Olivér nélkül és meg is nyerte !

Ugy hogy szerintem Attilával se lenne gond fel tudná ö találni magát !
nektek is kockás(vsgyis négyzetrácsos) az online??? 😮 tiszta szr a kép..legalábbis mostanáig amig volt egyátalán
wesker24
Ezse volt valami hosszu életû adás !
az a baj a nõk sem szeretik, mert csodálkoznak, hogy egy ilyen törpe gnóm, hogy hülyítette odabent Verát és Veronikát is😄 már emiatt se szerethetik, a kinézete is nagy hátrány, viszont a csávóra sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy buta lenne. Hihetetlen intelligenciája van, ha most kiesne akkor agyilag is szegényebb lenne a villa:S

desigo
Holnap lesz ahogy csapatnak az autókkal.
Vajon megtörtek egyet?
egyébként, ha belelátnál a helyzetekbe ma is zseniálisan hívta fel magára a figyelmet a vacilálással. Annyira látszott az egész ember fején, hogy direkt játssza az eszét😊 Amikor mindig azt mondja, hogy, "de most tök õszintén mondom" akkor is hazudik😊, vagyis így, hogy vacillált megint magára vonta a figyelmet és már mindenki ott felé fordult...

Peti nagyon rétegjátékos. Nincs olyan szerethetõ oldala mint Attilának és ez nála nagy hátrány. A sok sötét magyar nem lát bele a dolgokba és Petit kb mióta bent van egy köcsögnek könyvelte el. És ha így nézzük, akkor azóta folyamatosan csak még több emberrel utáltatja meg magát. Persze van egy réteg aki imádja amit csinál (köztük én is) na meg azok a kritikák. Rohadt nagy, de szerintem ez lesz a veszte.
miért..fecó igazi majom bolond bolondként..éjjel pláne😊
desigo
mondhatsz bármit de ma IS fecó és csaba volt a két legunalmasabb,legérdektelenebb
élõ indult
TÖK MIND1..HAHA..kI A LEGÜGYESEBB VILLARENDÕR JANÓKA...NA KI??CSAK NEM?
Gergõkének is van 13 ezer fanja ott azt mégis úgy kintmaradt, mint a szar😄😄😄

Facebookot a fiatalok azon csoportja használja, akik nem szavaznak...

Én Petinek szurkolok, de lassan kezdem belátni h esélytelen h visszajöjjön. Igaz, az FB-t vettem alapul, de ott kb. mindenki Kinga mellett és Peti ellen van. Azt hiszem ha csak valami csoda nem történik, vasárnap búcsúzunk az egyik nagy taktikustól... :S
azt hozzátenném objektíven, hogy az elmúlt 4-5 napban önmagához képest visszafogott volt nyilván félti a valagát, hogy kiesik, de ahogy biztonságban érzi magát elengedi magát és jön az újabb elviselhetetlen stílusa...

mégegy fontos dolog: Amit Eszter nagyon jól megállapított, amikor éles kritikát kell megfogalmazni másokkal szemben akkor Kinga mindig élen jár, viszont azonnal kiborul idegileg, ha õt bárki is megpöcköli szavakkal...nem bírja a kritikát ennyi

Mondhattok bármit, de ma Attika hisztizett a legtöbbet...

majd ha Kinga ugy viselkedik mint egy nõ akkor talán hinni fogok neked...talán...de amig ugy mint egy undorító hisztis ribanc,aki felszínes és semilyen értéket sem mutat...na szal most ne nagyon dumáljon -e mellett egy igazi nõ se...szerintem! 😊😊😊 de a nõk tudják mit vállalnak magukénak...😊
és te mit szeretsz benne?

sajnálom, de ki nem állhatom a nõszemélyt. Én még ilyen önzõ, számító, elkényeztetett Párisz Híltont majmoló agyhalott nõvel sosem találkoztam...

Nem tudok mondani pozitív értékeket a csajról, ami azért durva, mert még talán Hápinak és Seherezádénak is vannak szerethetõ tulajdonságai, Kinga egyáltalán nem cuki semmilyen formában nem jön be, ami belõle árad...

bocs, de nekem elég nyers a kezem, ha véleménynyilvánításról van szó

Rita79
Én csak megértem õt jelenlegi állapotát tekintve, viszont nem támogatom.

ez nem zsiger...Kinga mindnegyes öf-ben tesz érte...😄😄D:: ne már hogy nem látsz..😄D😄😄:
wesker24
Nme azt mondta hogy egy lapon van vele hanem azt hogy csaj/nõ létére tudja mi a szitu iylen helyzetben !

Mi férfiak hogyan is érthetnénk hogy milyen egy nõi lélek ezt csak a csajok tudják !
wesker24
Hiába szólsz neki bármit is ö zsigerbõl utálja Kingát mint ahogyan sokan mások ez ellen nem tudunk mit csinálni !