ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
ennyi ugyanazt nézzük😉
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Glory, Glory Man. United!
Kinga mar reges regen nem lenne jatekban, ha Attila nem all mellette. Mar az elejen kiesett volna Eszter ellen, aki csak Attila miatt nem vitte ki.
Mar reg osszeroppant volna valamelyik hisztijeben az elejen, hisz Attilan kivul senki nem volt mellette soha.
Az meg, hogy most nyugodt, az nem a zold kendonek koszonheto. A kivalasztas elott, a legutobbi parbaj utan boritotta ki Vera, emlekeztek nem? Nos akkor tutti orvos, es pszihiater is volt nala, es azota is kap gyogyszereket, valamelyik onlineban kotyogta el.
Viszont nem ez lesz a fõ célja...
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
teljesen mind1 mi lesz a végeredmény😄😄😄😄
Úgy kellene mint Oli és Alek.
Jól megadva a módját beülni kényelmesen a nyugiba kajával piával vagy a jacuba.
Nem jó így,hogy kapucniba tipegnek az udvaron.
Ha tenne is érte, hogy ne az jöjjön le róla, mint itt a 95% nak, akkor nem gyûlölnék. Én a táncos hét óta nem is foglalkozom vele, amit ott Attilával lemûvelt az nem volt emberhez méltó.
Ugy hogy szerintem Attilával se lenne gond fel tudná ö találni magát !
Facebookot a fiatalok azon csoportja használja, akik nem szavaznak...
mégegy fontos dolog: Amit Eszter nagyon jól megállapított, amikor éles kritikát kell megfogalmazni másokkal szemben akkor Kinga mindig élen jár, viszont azonnal kiborul idegileg, ha õt bárki is megpöcköli szavakkal...nem bírja a kritikát ennyi
sajnálom, de ki nem állhatom a nõszemélyt. Én még ilyen önzõ, számító, elkényeztetett Párisz Híltont majmoló agyhalott nõvel sosem találkoztam...
Nem tudok mondani pozitív értékeket a csajról, ami azért durva, mert még talán Hápinak és Seherezádénak is vannak szerethetõ tulajdonságai, Kinga egyáltalán nem cuki semmilyen formában nem jön be, ami belõle árad...
bocs, de nekem elég nyers a kezem, ha véleménynyilvánításról van szó
Mi férfiak hogyan is érthetnénk hogy milyen egy nõi lélek ezt csak a csajok tudják !