ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és azt is el tudom képzelni, hogy alig szavaztak ne 100 000-es nagyságban gondolkodjatok...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Bár ez eddig is kiderült... látszik mi van.
Glory, Glory Man. United!
ha Attila kiesne leszarnám az egészet...márpedig van esély rá, hogy most õ következik, viszont õ szerintem eléggé népszerû 1 párbajt tuti nyerne, ha okosan dönt
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
na mindegy is én akkor is Serinek szurkolok,mert sztem õ megérdemelné a kavarógép között<#eplus2>#eplus2>
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Attila Kingát fogja ápolni 24 órába... hát kurva jó mûsornak nézünk elébe.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
RTL most nagy bevásárlásba kezdhet,h megvegyék mindenhonnan a papírzsepit Kingának,de jó lesz nézni,megint ki tudja mennyi ideig a sírást,a bömbölést,hisztit, éljen!<#eljen>#eljen>
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
mintha nem is érdekelte volna az egész
mintha tudná,hogy kint gázos amit a családjával mûvelnek és jobb ha befejezi a mûsort
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
remélem kinga attiláról írt és szembesülnie kell vele😊
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-