ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
nagy lenne ha chris lenne a másik😊
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
"anyukádnak milyen szépen meg volt csinálva a haja"
nem tudom,hogy ezt lehet-e még fokozni
Kingával pedig ugyanazt fogják csinálni, mint amit a játék eleje óta...:S
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
igazából fecóék vannak kinga seggében folyton
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Az egyik szemem sír, a másik nevet... A nagy lóf*szt, imádom amikor egy kenut beterelnek az anyahajó elé 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Fecó: igen... persze....így van..... perszeeeee
Na jöjjön már valami levél, mert a faxom kivan, hogy ezt kell hallgatni...
titoklevél volt már?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
a jóanyád..Fecó meg Csabi ott volt a seggedben rögtön,hagy ne legyen már még pincsibb csóri gyerek