ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Glory, Glory Man. United!
A fenti videóban csak Attila nem szerepel. Amennyiben ez tegnap esti történet, akkor Õ a védett, mert a többieken én nem látok kendõt.
En jobban orulnek egy Csajos Parbajnak, ahol az egyik resztvevo Vera vagy Kinga, vagy esetleg mindketto 😊
Ha KInga vedett akkor
Sehi nagyvaloszinuseggel Feco
Attila Vera kevesebb esellyel Feco
Csaba Attila
Vera Attila
Eszter Vera
Kinga Vera
Feco Sehi kevesebb esellyel Attila
Sehogy sem jo, mert ha Feco lenne a kivalasztott, nagyvaloszinuseggel / bar eleg nagy hangember / Attilat vinne, Vera eseten ugyan ez.
Kimerem jelenteni, hogyha Kinga vedett, akkor Attila nagyvaloszinuseggel parbajozni fog sajna
Eszti meg vagy Fecót vagy Verát vinné párbajozni !
szóval kinga=sehi=2
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Azért komoly😄
Én azt tippelem, hogy Csabi lesz védett, így a következõképp alakul a jelrakás:
Csabi Esztire rakja
Eszti Kingára
Kinga Sehire
Sehi Kingára
Kinga Sehire
Attila Fecóra
Fecó Sehire
Így 3 jellel Sehi lesz a kihívó és kihívja Kingát!
Szerintem elõbb lesz egy Fecó vagy Vera párbaj !
Nem mernék újra párbajra küldeni Kingát !
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."