ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te nem tudsz vmi mást is írni azon kívül hogy attila ennyire szar,annyira szar??unalmas már
és jól érzik magukat...????? IGEN ...akkor mit sírsz..😄😄D
Attika szarik a feladatra, de akkor könyörgöm miért erõltette rá a véleményét /Fecó mindenképp legyen ott a buliba/ a lányokra??? Igazi elmebeteg.

itt látszik hogy kinga egy nagy rohadék..le se szarja hogy attilával. mi van...dordított esetben atesz ott volt mindíg ha szarfej kingának vmi baja volt
Jogos.
Hát így elnézve a brigádot én megértem Atect, hogy szarik az egészre. Én ezekkel 1 perc se bírnék ki 😄😄

fúúú bazd meg ezt aszõke bandát...ennél még a Csabi is jobb...najó kevésbé szar.,..😄D😄::
Istenem de agyon baxnám ezt a Csabát annyira irritálnak engem is az ilyen hülye gyerekek. Megy egy szám, azt játsza ott az agyát rá.....

mivel kizárni ugysem merik..😄D😄: valszeg bünti...de szerintem ezért még aztsem fog...nem lehet feladatba sadni hogy bulizz ha nincs kedved...😊
Srácok Atec szarik a feladatra ebbõl megint szauna lesz 😄😄

Ez a psziomókusnõ hasonlít Erdõhegyi Brigittára, az énekesnõre picit:

<#eplus2>
Atec fejérõl megint sütött a "szarom le az egészet" 😄😄 De el is tûnt, biztos visszament ledõlni 😄😄😄

wesker24
Fecó már üzletelni akar ! xD
wesker24
Fecó Vera lesz a felszolgáló látom lelki szemeim elött ! xD
Yoda001
remélem nem fogja :S

http://9gag.com/gag/5135249

ez nem volt jó, Attilát nem értem miért temetik. Veráról is sok szó esett ebbõl látszik, hogy õk ketten azok akik mindig valamivel felhívják a figyelmet magukra. De azért Attila jó lenne, ha nem adná fel:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez nem jó:S nem adhatja fel...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Attilának ebbõl a gamébõl elég volt, azt hiszem ez látszik most online-on is... Fealadat van erre befeküdt aludni 😄😄 Amúgy igaza van kiesik gecibe, azt nem kell asszisztálni Tuja meg Jóságos fecó faxságaihoz.... Nyerni úgyse fog Atec ezt õ is jól tudja...

pázmeg Kata szerint Attila nem tud vitázni...áá biztos kiborult amikor nem akart megnyílni neki😊

Notár Mérike csak rontja a képet:S minek hozták ezt ide...

érdekes, amit a skype-os mondott...Szerintetek Attila titkon ki akar jönni a villából? elege lett abból, hogy sosem jött be semmi, amit eltervezett?

wesker24
Hát ugy látszik még nem látta Vera poresz filmjét ! XD
Még nem láttam az ÖF-t, de ez most mi az online-ba? Megszavazták, hogy Vera és Csabi legyen még a buliba, mert Fecó nem is akart részt venni. De ez a debil ragaszkodik Fecóhoz, a szavazás ellenére. Kinek képzeli ez magát???

Katának szimpatikus Vera😊 na erre mit mondasz wesk?😄

wesker24
Na Attiláék nyertek az Egy perc is nyersz játékban !

Csak pont avégére kapcsoltak be ! De megint KHF !
Kata a Belevalóban😊

Alekosz is ki volt 1 hétig Olivér nélkül utána újult erõvel alakított ismét...

Attilának is csak idõ kell holnapiban máris valami faszságot csinált😄

Eh, nagyon hiányzik a Cinkostárs Bt. 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

wesker24
Az tényleg jó lenne Like-olnám ! xD
bírnám a Szász Kata doki elkezdene vetkõzni, mint a többi csaj😊

egyes forrásaim szerint ez egy tévhit, mert Attila nyeri meg😄

amúgy meséltem már a Buttonos sztorit egy tálca energia italt nyertem (Adrenalin) vmelyik nap meséltem h még el is passzoltam egy egyetemista haveromnak, mert én nem iszom már olyat

cool

itt majd nézeted 1 óra múlva😊
ascii
köszi,de már lépek aludni! jó8

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

wesker24
Mi vagy te Mentalista ? XD

Akkor jósold már meg ki nyeri a VV5-öt ?

Várj ehhez még jóstehetség se kell ugyis Csabi nyeri meg ! XD
ascii
majd holnap emlékeztess! 😉

3 egyre nagyobb doboz..szerintem kéz letétel nélkül kell valamit kivenni belõle szájjal
http://onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=1
wesker24
Arra én is kiváncsi lennék mi volt annak a feladatnak a lényege ?
hát arra varrjál gombot, hogy Jenson Button 2. helyét 270 ponttal 100%-osan eltaláltam😄😄

fõoldalon viszont mindig megismétlik a belevalóadásokat...

Rash87
Attila feje mekkorát koppant,epic volt 😄DDDDD Hááát sírok 😄
Egyébként mi votl az a feladat? 😄

Glory, Glory Man. United!

wesker24
MIk vagytok ti telepaták ? XD

Lottó ötöst nem akarjátok megmondani ?? XD
ascii
nincs kúl tv-m!

faszom mindig ugyanaz a gondolatunk😄😄

ascii a belevalóban jelen lesz a tanácsadónk akit hegesztenénk😄

Lilu milyen kis kárörvendõ volt.
na..kinek tetszett a pszihopunci?..nézze a cool-t😊
ja az ilyen agymosó kúrákkal:S:S

tiszta Dickens Scrooge😊
helyes, nem kell szolárium😊