ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a f*szomat esztertõl rámjött a hányinger :S
Hát Vera a verésbe jó ez tudtuk 😄😄

Hamarosan párbaj, nézzétek velünk online: http://spanok.info/onlinetv?url=352
Jó szórakozást
wesker24
Vera jól tud bánni a fehérjével ! XD
ascii
Vera csak a castingon nincs zavarba.

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

aha szóval Csaba és Vera innen indultak a szaunába dumálni😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az a baj, hogy Esztike, most nyomja be a nõies énjét...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Vera is folyamatosan szembeszáll Attila ellen a boxhét óta😊

Na de akkor ne játsza az agyát Esztike, meg sírjon, hogy nem várta volna Attilától 😄😄 Akkor viselje a harcot 😄

wesker24
Végre volt valakinek bátorsága Attila ellen csinálni valamit !

Mert a többiek ugyis annyira beszariak hogy fosnak töle !
wesker24
Akármennyi hibája van Eszternek nem érdekel Verát akkor is jobban rühellem hiába csinálja itt a müsort ez a ribanc !

Meg az állás is mekkora kamu látszik hogy nagyon kevesen szavaznak !
Klon
es azt gondolom el is kell hinni, mert ugye titkos a szavazatok szama...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Adom! Nagyon rühellem a Verát, de remélem Eszti esik ki.... Megérdemelné, Õ támadta elõször hátba Atecet, azzal hogy rátette a jelét, aztán meg még õ vágta be a durcát mert Atec is rátett, azóta meg flegmázik, játsza az agyát.....

Blueblood
nyilván nem olyan az az 50%, hogy 3000 szavazat jött az egyikre és 3000 a másikra, hanem párral több. szal 50,1%-al visszamegy vki

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Én már nem tudom hogy kinek örülnék jobban ha kiesne..TAlán eszternek
wesker24
Mindegy Eszti sem szent de Verát akkor is jobban utálom de ha a nézöknek egy romlott ribanc kell akkor csak nézzék én biztos hogy nem fogom ezt a rihe rongyot tovább nézni !
olyan nem lesz 😄
de darabszámra mennek a szavazatok max. akkor a fülébe mondják lilunak ,hogy ki kapott több szavazatot.
Én is így gondolom. Attila néha nagyon jó fej, igaz vannak nem szimpatikus megmozdulásai, de az kell a shownak. Csaba meg a show szempontjából 0, de tényleg jó ember. 😄
Vera meg Eszter alapján inkább Vera menjen vissza. Eszter kukázta magát az elmúlt napokban szerintem. 😄

Blueblood
ez az egyik, a másik meg hogy basszus wesker EZ EGY JÁTÉK!!!! ahogy leprimitíveztük, azokat akik Peti kocsiját rongálták, ugyanúgy ilyen a mostani viselkedésed. És ha visszamegy Vera, akkor mi van? A többi se jobb. Az hogy mit tett vera kit érdekel? Most aránylag normális, de ami fontosabb: a többi se jobb

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Rash87
Napraforgó 😄

Glory, Glory Man. United!

Klon
biztos volt mar kerdes, de olyankor mi van, ha a parbaj vegen az eredmeny 50-50?
ki, es mi alapjan donti el, h ki esik ki, ill ki megy vissza?

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Te mirõl beszélsz..Hova ált át?Ellenséghez?Õ nem áll sehol.ESztit is utálja+verát is
bakker ne idegesíts már fel légyszi 😄
nem utáltalak de ... XD

napokban mi volt? esztit akarta megvédeni attila ego verát betámadni de eszter flemázott és azt mondat,hogy nincs szüksége senkire...stb

attila most meg úgymond visszavágott amit jól tett! ha neked benyomják a flegmát akkor azok után is képes vagy mosolyogni az illetõre és mellé állni és nem visszavágni ha van rá lehetõséged? pláne úgy, hogy eszti nem is állt attilához olyan közel.
Blueblood
vedd le a szemellenzõt. utálom verát, de a másik 4 villalakó is ugyanolyan hányadék. természetesen Atesz a kivétel, és Csaba is jó ember

Milyen érdekes, hogy minap te írtad, hogy az emberek milyen idióták, ha 1-2 nap alatt látottak alapján ítélkeznek és nem a 4 hónap alatt történtek alapján 😄😄 Most akkor te is idióta vagy? D😄😄:

wesker24
Ha nem cserélik fel a képeket akkor Vera vezet ha igy van máris állítom be a C4 idözitöjét ! 😄
wesker24
Remélem Attila minél elöbb kiesik mert az hogy most Veraának nyal felháboritó !
milyen ellenség oldalára?? azt mondom, hogy kinga jobban kihasználta õt mint bárki más! eszti mit adott attilának amiért eszti pártját kéne fognia? azon kívül ,hogy a petivel még befogadták az esztit és ezt az eszter meg se hálálta..
de jó látni ,hogy sír ez a rohadék 😄DD:S?AD:?AS😄AS
fõleg a flegmázás miatt megérdemelte!!!!!4 meg akarta védeni atti , nesze neked most megkapod!
esztinek legyen minden jó de a másiknak nem? megkaptad te féreg 😄DDD
wesker24
Na jól van most lettem elegem Attilából átpártolt az ellenség oldalára csalodtam benne !
don quijote, kurvajóó!!!<#taps>

NA de majd ez az Attila cikk lol lesz 😄😄😄

na ezt jóhogy bevágta az rtl mert ha nem vágja be,hogy csak elvállalta a büfés szerepet akkor még rosszabb színben tûnik fel attila mester
Blueblood
bazeg olyan hülyék ezek a csajok. pont olyan vagoyk mint attila, nem bírom a reggeleket, antiszoc vagyok én is, ez sztem normális

attilanak igaza volt, kingától ez rohadt undorító dolog volt,hogy seriék pártját fogta hiszen attila is oda állt kinga mellé még akkor mikor nem volt igaza!!!
gyerekek..nagyon igazatok van..eszti lett az anti attila párt góréja,ha kiesik,nem lesz ilyen nagy pofája serinek
de mia faszt és hányszor akar már ez a csökött ovis érzésû attila letisztázni??😊)
wesker24
Miért is ?
-nagyon

annyi bizonyos, hogyha Vera kiesik csendesebb és unalmasabb lesz a villalét. Eszternek nagyon visszaesett nagyon a szórakoztató faktora

Rash87
Bár 1* elfelejtette a szöveget.

Glory, Glory Man. United!

mai öf elõzetese alapján arra jutottam hogy kimondottan rossz lenne ha Eszter menne vissza...
wesker24
Mivel most már 6-an lesznek jó lenne ha már össze hoznák a dzsungel hetet ! Mivel a VV4 alatt is 6-an voltak amikor dzsungel hét volt !
kill3r21
Kingának nagyon illet a durcás picsa szerep, nagyon jól összerakták, én jól szórakoztam 😊
nem tudom mi nem tetszett benne, de Steve-ék elõtt le a kalappal nagyon jól összehozták, mintha egy igazi színházi elõadáson ültem volna

wesker24
És ez mióta baj szerintem is Kinga volt a legjobb ! XD

Nekem is kifejezetten tetszett.
desigo
amilyen jól kezdõdött olyan ratyi,erõltetett lett a vége

Kinga volt a legjobb szvsz
Attila ámít azzal, hogy fáj neki az, hogy nem volt még párbajozni. Valójában õ még mindig azt csinálja titkon, hogy az emberek egymást vigyék párbajozni õ meg elkerülné ezeket

az a baj,hogy Kinga volt a legjobb😊