ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

volt éjjel adás és éjjel fõztek vagy honnan a vágás jelenlétének ismerete?😊
logika..

Lilu ismeri ezt a szót?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szerintem rossz napod van😊

egyébként tényleg kivágták a viccesebb jeleneteket...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zaki
nekem a túrósgombóc 😊

faszom és ráadásul Szilvásgombóc az nekem is az egyik kedvenc😛

Na végre!
a fõzés legviccesebb jeleneteit nem rakták bele...a Gabeo ezt magyarázd meg...tényleg rámennek az untatásra...::S:S::S
zaki
Kingát megöli az irigység 😛PP

JohnnyNapalm
kinga akkora fail mint a ház

kajálni jobban szeretek,szóval a sütés fõzés bármikor betalál😊
Verától azért most csak elment az étvágyad 😊
egész héten fõznek..nem csak éjjel zabáltak és éheztettek meg..most már öf-ben is😊
Mutassák már az "Arejnát"!
hogy lehet gyûlölni a csokit?
Nem érdekel a Spar, én a Coop-ban vásárolok!!!
nézd a pozitív oldalát Attila most legalább több szimpatizánsot szerez, ha ilyen aktív marad

vicces😄

inkább a kondikesztyût miközben emelem fel a kézi súlyzót <#gonosz1><#crazya>

Azért a szakértõ hölgy se cigizte el a hangját!
+mindeneggyes ilyen öf-ben kiderül hogy a lakók nagy része a szerkesztõkkel és nem utolsó sorban a mûsorvezetõvel együtt mennyire bugyuta...
matyi0323
túrós bélest gyúrsz? 😛😄DDDDD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

figy. én tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal...de nem azért nézek egy ilyen mûsort hogy unatkozzam,sõt hogy lehúzza a hangulatomat...okés jó cél stb. tavaly még jó duma volt,de azóta okulni lehetett belõle hogy mennyit ér ez az egész...jól van adakozzunk ha már gyûjtenek ,de ezt csinálhatnák viccesen szórakoztatva is....
JohnnyNapalm
+1

na majd Attila és Vera fõzõcske showja jóféle lesz😊

6-7 perc volt igazán ki lehetne ennyit bírnotok😊

én mondjuk gyúrós vagyok azért bírom az étrenddel kapcsolatos kérdéseket

Igen szerintem is idén max a 100 millió lehet a cél!!
Már el is kapcsoltam, írnál, ha vége?
zaki
na, elkezdõdött az álszent hét 😊
elhiszem, hogy jó dolog ez az adakozás, csak sajna szerintem a zsé nagy része kolosy zsebébe megy.
amúgy szerintem nem fog 177 guriga összegyûlni, mint tavaly.
talán a 100-at eléri, bár ki tudja.

én örülök, hogy egy kicsit mûvelõdnek ilyen téren az emberek. Szerintem nem gáz, hogy egyszer egyszer van ilyen egy efféle mûsorban...aki nem tudja értékelni a tudást minimálisan sem, akkor az kapcsoljon el😄

mik azok a vitaminok?

zöldség gyümölcs
Attila renoméja így jócskán emelkedni fog😊

nagyon tisztában van a dolgokkal

most éppen nézzek egy szórakoztató mûsort és mindjárt elalszom....😮😮😮
na legalább tanulunk valamit😊

JohnnyNapalm
de a faszomat, akkor tegyék be azt a szerencsétlen bencét vagy kit, mert ettõl idegrohamot kapok már😄

desigo
Balázs forgat vagy elutazott mert classon sincs reggelente.
Holnap már lesz.
Amúgy Balázs a morning showba se volt 2 napja, szóval vagy beteg vagy elutazott, de az utóbbi a valószínû.
Hehe! Akkor no chips és szalonna a héten Kingulinának!
JohnnyNapalm
itt van az hogy betelt a pohár a faszságával és BAZDMEG MÁR MEGINT MIÉRT Õ A MÛSORVEZETÕ 7 NAPJA??????????????

nemá😄 pont nem láttam

1 kiscsibével, vagy kiscsabával

Lilu a nagymester 😄😄
kis csibével vagy kis csabával😊)
Új témában kellett volna gyûjtést tartani, pl. beteg gyerekeknek, akiknek tényleg a legfontosabb a mihamarabbi segítség. Ez biztos jobban megmozgatta volna a közönséget. Szóval ezt elcseszték, nem kicsit, nagyon.
En meg a "Nem volt jobb otletunk" tematikat latom ebben.

A jotekonykodas jo dolog, foleg ha igaz is, es nem csak kepmutatas az. Sok jo helyre mehetne a penz, de az ilyen helyeken es musorokban alltalaban valakinek az erdekeltsegi koret kell erositeni, hisz egy ilyen jotekonykodasbol sokan megellnek am. Jol!

Egyebkent jobb, ha nem mennek a tavalyi eredmenyek utan, nagy meglepetesek lennenek, es jobb ha biznak abban is, hogy az atlag SMS-ezo nezo sem nez utana.
Áttérve a jótékonysági hétre, szerintem a mostani mûsor, hét iránti érdeklõdés messze nincs olyan szinten, mint az elõzõ szériánál. Úgy emlékszem, hogy ott 7 ember volt még akkor bent, de ez mellékes is. Bár ne legyen igazam, de véleményem szerint közel sem lesz olyan sikeres az akció, mint egy éve. Ahogy már írták elõttem is, nagyon gáz uazt a kisfilmet leadni, mint tavaly. Amennyiben láthatnánk valós elõrelépést az elõzõ(=mostani) kisfilmben szereplõk helyzetérõl, életkörülményeirõl, akkor talán lenne értelme az adakozásnak. Eddig csak egy kötelezõ "mert a múltkor is jó volt" tematikát látok benne.
Chris beszavazóján is senki nem várta be Christ, aztán mégis õ ment be. A legdurvább az volt, hogy a FIDESZES politikus kölyke alig kapott pár százalékot, pedig azt hittük õ a favorit.
Igaz.
Igen, de ott talán nem annyira átlátszó, mert õ írt egy pár soros kérvényt, amit, ha esetleg nem került volna be vissza is tudott volna akár vonni.
Ugyanez igaz Eszterre is, a beszavazó elõtt felfüggesztette a kamarai tevékenységét.
Egyébként amit a beszavazókon benyomattak az emberekkel azt vissza kéne adniuk a fogyasztóvédelmi törvény értelmében. A másik tv már rábaszott egy ilyen megasztáros húzásra.
Alekosz is elmondta, hogy le volt fixálva a bejutása.
aha, de még mennyire😊 ezt nevezik öngólnak, mert ez a gondolat szerintem sok más ember fejét megüthette <#eljen>