ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kinga nem is a srácok miatt nem tudta kinek drukkoljon hanem saját maga miatt 😄 magának való ribanc ez b+
seri mikor megtudta, hogy nyulatt ettek 😄DDDDD milyen arcot vágott már xDDDDDDDd
szilvásgombóc: házi... igen csak a lekvár is lehetett volna házi nem pedig bolti szar szilva íz ha már a hét az "igazi" kajákról szól akkor azért ezt is megcsinálhatta volna az rtl.
nézem mi lesz holnap!
elsõre fogtam a fejem! neem tán attila megy puncsolni kingának? De azt látom, hogy kihúzott a szobából, ekkor picit megkönnyebbültem 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"megvagyok lepõdve, hogy attila egybõl kivitte a serit beszélni"
"tudom,hogy nem vagyun jóba de ..."
kinga szerint ha attila õ vele nem beszél akkor a fal felé kéne fordulnia??
1- ha verával beszél az nem jó
2- serivel az se (lsd. tegnapi eset)
nem értem ezt a hülye lányt ,viszont jó látni ,hogy bosszantja a kendõ elvesztése XDDDD
rash: hát beszélhetett volna attilának és kész mint ahogy eddig tették vagy az elõzõs szériában is tették...
de nem baj ez csak most valahogy túl feltûnõ volt. 😄
Azért az érdekes lett volna,ha csak azt nézzük,h fõznek,semmi komment nélkül.
Glory, Glory Man. United!
a kamerának mondja, hogyan is készül az étel...
csak attis kingára fog tenni, hogy õ lehessen a kihívó...
elsõ kérdésem lenne számára, h mi a fasznak is jelentkeztél is egy realityshowba?
no mindegy, beérjük a töltelékszereplõ kifejezéssel.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
mondom k*******t mondod el 😄😄😄
ám ez így igen fasza, attilának ennél jobbkor nem is jöhetett volna a védettséget jelentõ kendõ.
most kb tök mind1 ki fog párbajozni.
örülnék egy sehi-kinga párharcnak de sztem esélyes, hogy fecó lesz az egyik fél. esetleg fecó vs kinga?
De most nagyon idegesítõ. Remélem végre kiesik.
Glory, Glory Man. United!
Kinga is valoszinubb , hogy Srhire teszi, mert fosik attol, hogy neki tobb jele lesz, es inkabb rateszi.
A tobbi stimmel. Valoszinuleg tenyleg szoke parbaj lesz. Bar irtam, megoldhatna Attila, hogy valamelyik fiu menjen.
Attila - Fecóra teszi
Fecó - Sehire
Sehi - Kingára
Kinga - Verára
Vera - Kingára
Csaba - Sehire
Attila fog dönteni és õ Sehit küldi, aki remélem kihívja Kingát és Sehi megy vissza a párbajról 65/35-ös aránnyal.
Khmm ize, nos
Eleje unalom, tobbi jo.
Seherezade " Vera biztos nem csinal desszertnek csokitortat, mert se o , se en nem szeretjuk a csokit."
-Ugy emlekszem kb 3 hete Sehe hatalmas balhet csapott, hogy Attila kibontotta a csokijat. Jol remlik?
Kinga, Csaba, Sehe nem ismerik fel, hogy nyulat esznek?
Konyorgom. Ossze sem lehet teveszteni mas hussal.
Mert ha az facant osszeteveszted a kakassal, vagy a tyukot a gyongytyukkal, vagy a disznot a vaddisznoval, szarvast az ozzel, azt meg megertem, de a nyulat a csirkevel?
Johogynem Raczpontynak ettek.
Ezen kivul orulok Attila lila kendojenek. Ha most lenne esze, elintezne a ket szokenel, hogy nem fontos meg nekik parbajozni -siman belemenne mind a ket csaj, de foleg KInga - es valamelyik fiut /Csabat nem tudna KInga miatt / zoldkendohoz segithetnek egyutt.
Mondjuk ez nagyvaloszinuseggel Feco lenne, es o mas nem leven, Sehet vinne. Ez csak KInganak lenne jo, de csak akkor ha Feco vissza is jon. De en azt gondolom, hogy Sehe verheti Fecot.
Ha Attila hagyja szabadon folyni a dolgokat, akkor szoke parbaj lesz, es akkor mar hajra Sehe.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
:) Semmi okosság :P
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Ti nem meritek megmondani a Kingának, hogy szar?
😄😄😄D:😄