ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

... finoma is fogalmaztál.. 😊
attila szépen levette a lényeget
kinga nem is a srácok miatt nem tudta kinek drukkoljon hanem saját maga miatt 😄 magának való ribanc ez b+

seri mikor megtudta, hogy nyulatt ettek 😄DDDDD milyen arcot vágott már xDDDDDDDd

szilvásgombóc: házi... igen csak a lekvár is lehetett volna házi nem pedig bolti szar szilva íz ha már a hét az "igazi" kajákról szól akkor azért ezt is megcsinálhatta volna az rtl.

nézem mi lesz holnap!
elsõre fogtam a fejem! neem tán attila megy puncsolni kingának? De azt látom, hogy kihúzott a szobából, ekkor picit megkönnyebbültem 😄
azért, mert egy önzõ szemét dög😊, jól teszi Attila, ha nem foglalkozik ezzel a kriptaszökevénnyel

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kinga ennyire hülye??

"megvagyok lepõdve, hogy attila egybõl kivitte a serit beszélni"
"tudom,hogy nem vagyun jóba de ..."

kinga szerint ha attila õ vele nem beszél akkor a fal felé kéne fordulnia??
1- ha verával beszél az nem jó
2- serivel az se (lsd. tegnapi eset)

nem értem ezt a hülye lányt ,viszont jó látni ,hogy bosszantja a kendõ elvesztése XDDDD

rash: hát beszélhetett volna attilának és kész mint ahogy eddig tették vagy az elõzõs szériában is tették...
de nem baj ez csak most valahogy túl feltûnõ volt. 😄
Rash87
Gondolom el lett neki mondva,h így csinálja.
Azért az érdekes lett volna,ha csak azt nézzük,h fõznek,semmi komment nélkül.

Glory, Glory Man. United!

a fõzõcske közben csak nekem tûnt fel ,hogy vera úgy csinál mint aki szeretne majd egy fõzõmûsor háziasszonya lenni? 😄
a kamerának mondja, hogyan is készül az étel...
majdnem jó.
csak attis kingára fog tenni, hogy õ lehessen a kihívó...
Kinga ellen mindenképpen visszamegy.
deniro2
Szerintem se Kinga, se Fecó nem tudja kinthagyni Sehit, úgyhogy õ még marad...😊

Ezzel egyet ertek, annyi adalekkal, hogy anno Jerzsi is igy indult, es a vegen majdnem megnyerte
ascii
igen, sejinek lecsengett az ideje, folytassa tovább kinn a semmittevését.
elsõ kérdésem lenne számára, h mi a fasznak is jelentkeztél is egy realityshowba?
no mindegy, beérjük a töltelékszereplõ kifejezéssel.

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Rash87
Sehi mindenféleképp menni fog,vagy is,vagy úgy,ez 99%.

nem láttam tegnap a vv-t. gondoltam ma megnézem de melóhelyen a balfasz munkás egybõl mondta, hogy attila lett a védett, csaba vs attila döntõ volt
mondom k*******t mondod el 😄😄😄
ám ez így igen fasza, attilának ennél jobbkor nem is jöhetett volna a védettséget jelentõ kendõ.
most kb tök mind1 ki fog párbajozni.
örülnék egy sehi-kinga párharcnak de sztem esélyes, hogy fecó lesz az egyik fél. esetleg fecó vs kinga?
köszi
http://www.youtube.com/watch?v=K9NKWVTWPGQ&feature=player_detailpage

tegnapi stream?vki?
mai blikk....

Rash87
Én sose kedveltem,de volt akit jobban nem.
De most nagyon idegesítõ. Remélem végre kiesik.

Jobban örülnék, ha Sehi - Kinga párbaj lenne, de amilyen kiszámíthatalan ez a szar sajnos Sehere nem mehetne annyira biztosra.
Sztem mar aban tevedsz, hogy Attila Fecora teszi, mert sanszosabb Sehi, mondta is neki.
Kinga is valoszinubb , hogy Srhire teszi, mert fosik attol, hogy neki tobb jele lesz, es inkabb rateszi.

A tobbi stimmel. Valoszinuleg tenyleg szoke parbaj lesz. Bar irtam, megoldhatna Attila, hogy valamelyik fiu menjen.
Számolgassunk:

Attila - Fecóra teszi

Fecó - Sehire

Sehi - Kingára

Kinga - Verára

Vera - Kingára

Csaba - Sehire

Attila fog dönteni és õ Sehit küldi, aki remélem kihívja Kingát és Sehi megy vissza a párbajról 65/35-ös aránnyal.
Most neztem meg az osszefoglalot.

Khmm ize, nos

Eleje unalom, tobbi jo.

Seherezade " Vera biztos nem csinal desszertnek csokitortat, mert se o , se en nem szeretjuk a csokit."

-Ugy emlekszem kb 3 hete Sehe hatalmas balhet csapott, hogy Attila kibontotta a csokijat. Jol remlik?

Kinga, Csaba, Sehe nem ismerik fel, hogy nyulat esznek?
Konyorgom. Ossze sem lehet teveszteni mas hussal.
Mert ha az facant osszeteveszted a kakassal, vagy a tyukot a gyongytyukkal, vagy a disznot a vaddisznoval, szarvast az ozzel, azt meg megertem, de a nyulat a csirkevel?
Johogynem Raczpontynak ettek.

Ezen kivul orulok Attila lila kendojenek. Ha most lenne esze, elintezne a ket szokenel, hogy nem fontos meg nekik parbajozni -siman belemenne mind a ket csaj, de foleg KInga - es valamelyik fiut /Csabat nem tudna KInga miatt / zoldkendohoz segithetnek egyutt.
Mondjuk ez nagyvaloszinuseggel Feco lenne, es o mas nem leven, Sehet vinne. Ez csak KInganak lenne jo, de csak akkor ha Feco vissza is jon. De en azt gondolom, hogy Sehe verheti Fecot.
Ha Attila hagyja szabadon folyni a dolgokat, akkor szoke parbaj lesz, es akkor mar hajra Sehe.
szóval seri és csabi ma voltak családnál vásárosnaményban..
azóta már simán utánanézhetett😊 túl sok idõ telt el

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

poéngyilkos..vártam,hogy reagáljon rá😊
<#hehe>

kinga
jackoneill90
Ki lett a védett?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Majdnem casting lett a fõzésbõl.
bency
Én is kimondottan utálom....szinte jött hogy sirjak mikor visszaküldték a debil nézõk akik rászavaztak....

:) Semmi okosság :P

Én az eleje óta rühellem.

ezek mindig zabálnak büdösbanda...😄😄😄 Kinga is csak nézz mint szar a gazban hogy mért hízott meg mint egy mangalica...😄:😄😄
épül lefele itt minden😊 látod már banner sincs

matyi0323
látszik ritkán írok ide.. 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

nem mondod h mgin tzabálnak?😮 még az onlineban is

kurva nagy mázlijuk,hogy ilyenkor szoktam még vacsorázni..így viszonylag nyugodtan tudom nézni,ahogy tömik a fejüket😊
és idén csak kajálás van,nincs utána valami plusz mûsor?
csodálkoztam volna mondjuk, ha eltérõ véleménnyel vagy😄 nekünk mindig ugyanaz a gondolatunk kb <#vigyor2>

én nem😊
az oké, de a szimpátia lista, amit egyesek idetettek nem ezt mutatta. Legtöbb fórumozó 4. 5. helyekre tette Kingát nem utolsó helyre:S:S

Attila az elõbb: 😄

"Ti nem meritek megmondani a Kingának, hogy szar?

😄😄😄D:😄

kingát?..mirõl beszélsz?..elejétõl kezdve megverném😊
tökleves..broá...😊
én még azon csodálkozom, hogy itt rajtam kívül szinte senki nem utálta õt a játék eleje óta

ilyen fõzõs versenynél nagyívben szarok rá ki nyer. Ahogy látom Kinga, Fecó, Sehit sem érdekelte az, amit te írtál le😄😄

levest is nyomatott..az plusz pont😊
hülyeség...itt a lényeg az hogy ha az esõ este 10 adsz akkor már nincs esélye a többinek felülmúlni az elsõt...így viszont ha lesz ennél jobb este tudnak több pontot adni rá,ha meg rosszabb lesz adnak 6-5-4...érted...😊 sokkal logakussabb és fer...😊 mert nem az számít hogy hány pontod lesz összesen a végén ..hanem hogy neked legyen a legtöbb...mindegy hogy 12 pontal leszel elsõ vagy 40-nel...😊
Online van Kinga fõzött....

Rash87
Ez a Kinga mekkora féltékeny... minden mondatából ez jön le.
Lassan jobban utálom mint Verát.