ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄

ne legyél napraforgó a véleményeddel

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

neki igen...nekünk is...de Attilának valamelyik fiút hívná,az megfelelõbb lenne
tudom, csak félreértettem még az elején

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bocs, tudom, hogy Kinga fan vagy, de bocsánatot is kértem mellékesen. Egyébként Kingának respect, amiért disznószart is lapátolt, nem néztem ki belõle. Most nem utálom annyira, mint hetekkel ezelõtt, de ki kell esnie.
Remélem Attila nem tudja átmosni az agyát ebben a 2 napban. Egyszerû lány, semmi értelme nem lenne Fecót vagy Csabit kihívnia, Finga taktikailag és érzelmileg is a legjobb választás neki.
wesker24
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
sajnos értek már meglepetések....:S:S:S kitudja mi lesz...kit hív ki Sehi és ha valóban Kingát ,akkor hogy dönt a nép...
Már csak 6 napig kell elviselni a tv ben ezt a nyomorult idegbeteg kurvát, már bocsánat. Sehi 70/30 al fog nyerni.<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
azon mesterkedett hogy Kinga ne legyen kiválasztott..mert õ tuti Sehit vénné...míg Sehi nem 100% hogy kingát...akár viheti Fecót vagy Csabát...ha így nézzük jól gondolkodik...😊
visszaszívtam Attila nem akart Kingának segíteni, de a döntetlen helyzetet is szerette volna elkerülni...vészmadárkodtam

Bízok benne, hogy Sehi hallgat az érzéseire és kiviszi Fingucit. Erre várok már majdnem 6 hónapja.
Rash87
Már unom õt is...

Glory, Glory Man. United!

na, Attila ugye nem megint azon mesterkedik, hogy Kinga megússza? ááá neee

oh...nagyon sajnálom...😞 XD
ascii
dehát ez kifigurázza a Mûvész Úrat! Gonosz vagy ám!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Hehe, Attila kifut a villából, ha meglátja Szandikát.
akkor egy klasszikus csak neked..😄😄😄😄
ascii
"Nem marad más csak a fájdalom.
gyûlölet, izzadás, szánalom.
Ne haragudj rám, nagyon sajnálom,
majd én magamra veszem, bevállalom."

/Paolo Coelho.......helyett Young G/

Klon
hat, ize... en be 😄
de orulok, h nem igaz 😊

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

ezt elnézted, mert pont mostanában vett vissza Vera és hozza a szezon eleji nyugodt formáját <#vigyor2>

verÁnak szurkoltam az uccsó párbaján, de most ahogy visszament, rohadtul undorító ez a féreg! bár kinthagyná valaki mer nagyon nagy lett a pofája!

jaj, mindenki benyelte ascii ironizálását?<#vigyor>

Seherezádé gogo múlját fogják feltárni...édesanyja által

Nagyon remélem,hogy direkt nem fogják szétbaszni az éjjeli adást,nehogy kiderüljön bármi jóféle is az ÕFek elõtt..
Felgyújtja mikro 😄😄

Vera:
" Ki a Csaba, hogy megmondja itt, ki az okos es ki a buta? Pont o?, Aki szemernyit nem tett hozza a villalethez? Itt doglik 5 honapja...."

Milyen igazak ezek.
http://youtu.be/OpCEGnYi8aw?t=25m44s

Vera Csabarol, csak igazat. Erdemes negnezni, meg kb 2 percel elobbrol is.

Nem hulye ez a no. O is , meg Attila is probalja terelni Sehit Csaba fele. Hatha kint hagyja. Mind a ketto tudja, mindkettejuknek Csaba a legnagyobb ellenfel.
Ketto

De az elsonel meg bolhapiac sem volt, ezert Ecseri

<#mf1>
Klon
hát, te tudod. én (majdnem) mindenkit jobban bírtam mint Bécit... szegényt nagyon nem bírom. ha õ van Belevalóban, akkor el is kapcsolok...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

bolha piaci diplomás vagy <#hehe><#eplus2><#taps>

1-A space a vesszo elott is veletlen, es nem helyesiras, hanem stilisztika
2-Az ekezet hianyerzetedre magasrol teszek, ha hivatalosan fogunk itt ertekezni, akkor majd ugy irok, egyebkent meg igy, ekezetek nelkul, mert igy szoktam meg 25 eve.
3-Nalad is?
4- Igen, es kuld el pls.
5-Most tiszteljelek ezert?

Nem az a baj, ha figyelmeztetsz ra, es az sem ,hogy engem. Csak a stilus. Erted? Meg a hely. Erted?

Meg kulonben is, honnan tudod ki vagyok en? Lehet, hogy maga Schmitt Pál. Akkor meg bocsanatos a bunom nem? <#wave><#worship>
Ember, mit szedsz, adj nekunk is <#worship>
vagy ironizált <#gonosz1>

V43 1105
Vagy feltört acc, vagy hülye vagy és fogyatékos ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

<#banplz>

azért jól nyomod, lemez ugyan már😄 mikor vetted meg bárkinek is a lemezét?

ascii
Gabeo benned egy Alekosz veszett el! <#worship>

ascii
egyrészt: Vesszõ elõtt nem kell szóköz, utána kell.
másrészt: Írás hosszú i, magyar fórumon, magyar nyelven, magyar magánhangzókra illik pontocskát, veszõt biggyeszteni.
harmadrészt: Gépelés közben pirossal aláhúzza a hibákat.
negyedrészt: Öntsem aranyba a neved, mert idõsebb vagy nálam?
ötödrészt: A muszáj helyesírási hibáját messzirõl kiszúrom.

Béke Nagy Öreg Testvér!

😉

desigo
Vajon mi lehet a szerzõdésükben a most bemenõknek?
Ha felhozzák vera filmjét az összes pénztõl elesnek?
deniro2
Jelezd, ha ironizálsz, mert valaki még komolyan veszi...😊

ascii
igen, Béci, nálam a mai napig pörög Young G lemeze, nagyon jó fej srác, és remek repper.
no meg akit én még hiányálok személy szerint, az Lázár Laci, igazán szimpatikus volt a VV4-ben, õt is szivesen látnám a képernyõn.

ja tudom csak érdekes lenne a szituáció😊 Fecóval együtt sírnának xD

Amúgy is már külön utakon jár a Picurjával

desigo
Gombi nem fog sírni mert nem lesz bezárva hetekig,hónapokig.
Jó fej volt õ az elején még.

Tordasra leszek kíváncsi...
<#hehe><#taps>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

bármennyire is unják Alekot én azért megnéztem volna Attilával micsoda eszmefuttatásokat végeztek volna

Alekosz:
-Ez a széria a legfölsõbb szinteken mozog
Attila:
-Hazudsz
Alekosz:
-teljes mértékben megfelelnének számomra ezek a villalányok
Attila:
-Hazudsz, mert meleg vagy baszki
Alekosz:
-Ez a hely az otthonom, nosztalgikus élményeket ébreszt bennem
Attila:
-Valójában nem akarsz bent lenni, csak másokat manipulálsz ezzel, furi, hogy pont te mondod, amikor mi már tudjuk az igazságot
Alekosz:
-Kétségkívül egy jó pálinka az, ami jót tesz a bioritmusomnak
Attila:
-Szoktál bebaszni?

Na valami ilyesmit képzeltem el kettõjük közt <#eplus2>

Ez mind nagyon szép és szépen elõ is van adva a Facebookján viszont rászabadított az országra egy szánalmas alkoholistát h némi aprópénzt kapjon õ is a feleségkeresõben...!

Múlt évben sem volt különösebben nagy durranás amikor visszament Gigvel és Zsófikával!
Attila valószínûleg el lesz vele, mert nyomokban Péterre emlékezteti majd és már unja jóságos Fecót és Kinga hisztijeit!
Viszont Ég és Föld a kettõ...!

A könyvét átfutottam a tecsóban Valami olyasmivel promózta anno h ezzel lehet vv-t nyerni, de nem sokat ír róla! A többi része meg nem érdekel...!
Egy Alekosz vs. Tordas sokadik felvonást azért megnéztem volna.

Ha Vera kimutatja a fogafeherjet, akkor Tordas sirva rohan ki ajtostul a villabol <#vigyor5>
Verával megtalálják a közös hangnemet.Mind a kettõ hülye

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11