ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne legyél napraforgó a véleményeddel
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
gyûlölet, izzadás, szánalom.
Ne haragudj rám, nagyon sajnálom,
majd én magamra veszem, bevállalom."
/Paolo Coelho.......helyett Young G/
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
de orulok, h nem igaz 😊
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
" Ki a Csaba, hogy megmondja itt, ki az okos es ki a buta? Pont o?, Aki szemernyit nem tett hozza a villalethez? Itt doglik 5 honapja...."
Milyen igazak ezek.
Vera Csabarol, csak igazat. Erdemes negnezni, meg kb 2 percel elobbrol is.
Nem hulye ez a no. O is , meg Attila is probalja terelni Sehit Csaba fele. Hatha kint hagyja. Mind a ketto tudja, mindkettejuknek Csaba a legnagyobb ellenfel.
De az elsonel meg bolhapiac sem volt, ezert Ecseri
<#mf1>#mf1>
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
2-Az ekezet hianyerzetedre magasrol teszek, ha hivatalosan fogunk itt ertekezni, akkor majd ugy irok, egyebkent meg igy, ekezetek nelkul, mert igy szoktam meg 25 eve.
3-Nalad is?
4- Igen, es kuld el pls.
5-Most tiszteljelek ezert?
Nem az a baj, ha figyelmeztetsz ra, es az sem ,hogy engem. Csak a stilus. Erted? Meg a hely. Erted?
Meg kulonben is, honnan tudod ki vagyok en? Lehet, hogy maga Schmitt Pál. Akkor meg bocsanatos a bunom nem? <#wave>#wave><#worship>#worship>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
azért jól nyomod, lemez ugyan már😄 mikor vetted meg bárkinek is a lemezét?
másrészt: Írás hosszú i, magyar fórumon, magyar nyelven, magyar magánhangzókra illik pontocskát, veszõt biggyeszteni.
harmadrészt: Gépelés közben pirossal aláhúzza a hibákat.
negyedrészt: Öntsem aranyba a neved, mert idõsebb vagy nálam?
ötödrészt: A muszáj helyesírási hibáját messzirõl kiszúrom.
Béke Nagy Öreg Testvér!
😉
Ha felhozzák vera filmjét az összes pénztõl elesnek?
no meg akit én még hiányálok személy szerint, az Lázár Laci, igazán szimpatikus volt a VV4-ben, õt is szivesen látnám a képernyõn.
Amúgy is már külön utakon jár a Picurjával
Jó fej volt õ az elején még.
Tordasra leszek kíváncsi...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Alekosz:
-Ez a széria a legfölsõbb szinteken mozog
Attila:
-Hazudsz
Alekosz:
-teljes mértékben megfelelnének számomra ezek a villalányok
Attila:
-Hazudsz, mert meleg vagy baszki
Alekosz:
-Ez a hely az otthonom, nosztalgikus élményeket ébreszt bennem
Attila:
-Valójában nem akarsz bent lenni, csak másokat manipulálsz ezzel, furi, hogy pont te mondod, amikor mi már tudjuk az igazságot
Alekosz:
-Kétségkívül egy jó pálinka az, ami jót tesz a bioritmusomnak
Attila:
-Szoktál bebaszni?
Na valami ilyesmit képzeltem el kettõjük közt <#eplus2>#eplus2>
Múlt évben sem volt különösebben nagy durranás amikor visszament Gigvel és Zsófikával!
Attila valószínûleg el lesz vele, mert nyomokban Péterre emlékezteti majd és már unja jóságos Fecót és Kinga hisztijeit!
Viszont Ég és Föld a kettõ...!
A könyvét átfutottam a tecsóban Valami olyasmivel promózta anno h ezzel lehet vv-t nyerni, de nem sokat ír róla! A többi része meg nem érdekel...!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11