ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami a VV1-et és VV2-öt illeti Szabolcs és Laci megérdemelten nyert, ami a VV3-at illeti Milo nyert nekem semmi bajom se volt vele,aztán ott van a nagy mester Alekosz a VV4-ben haláli volt, aztán ott a van naygmester Taktikus Attila is, ami a VV6-ot ileti Aurelio egy vadbarom, ami a VV7-et illeti ott Robin megérdemelten nyert, ami a VV8-at illeti remélem Soma nyer, inkább a kisebbik rossz mintsem a katasztrófális ostoba Vivien nyerjen.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Vivien No Comment, annyira hülye mint a föld nehogy már pont ennek adják a 36 milliót, akkor már inkább Soma vagy Gina ök jobban megérdemelnék.
Az biztos, hogy ráteszik a kukoricaszemet erre az óriási fostengerre holnap.
abból talán lehet következtetni, hogy ki fogja megnyerni?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ezek még képesek és tényleg Viviennel nyeretik meg !
Krisztian a masik fele, bar en nem neztem szinte semmit ebbol csak 1-2 epizodot amig Geraldine bent volt gondolom Kriszt a sok dugasert utaltatok meg Micivel az elen😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.12.10. 11:06:20
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ezt én nem úgy értettem, hogy neki örülnék, hanem úgy, hogy talán az ő győzelme passzolna a legjobban az egész szériához. És ez több mint elgondolkodtató...
Dávid ott rontotta el, hogy nem Ginát hívta ki. Elvileg ez egy stratégiai játék, amit nem lehet végigvinni stratégia nélkül. Ha őt viszi ki, simán visszamegy, és talán az egészet is megnyeri. Szóval ezt a lépését hülyeségnek tartom, magával cseszett ki.
Ezek a csökkentett üzemmódú VV-k nem túlságosan jók, én is nagyrészt a hogyvoltot olvasom inkább ezekről. El kellene gondolkodni a készítőknek, van-e értelme ebben a formában tovább folytatni, mert ez iszonyat nívótlan. Nem azt mondom, hogy a világ legjobb műsora volt a VV4, de annak legalább volt szórakoztató értéke, legalább jól megkomponált műsor volt. Ez viszont egy trehány munka. Kezdve a tematikájától, a beválogatott játékosokon keresztül egészen a műsorvezetőkig. Könyörgöm, melyik univerzumban lehetne egyáltalán átlagos színvonalat megközelítő műsorvezető Aurélió vagy Győzike? Ez még a VV8-as szarkupachoz képest is bizarr. Istenes Bence valakinek a valakije, Anikóról meg ugyebár tudjuk, hogy ő (szó szerint és átvitt értelemben is) jó időben volt jó helyen, rajtuk már nem lepődöm meg. Azon mondjuk igen, hogy elvileg gyakorlattal sem tudnak néha két értelmes mondatot egymás mellé rakni, de mindegy.
A szerkesztők pedig annyira nem akarnak érdemben foglalkozni a szériával, hogy inkább összecsapják a végét. Hármas párbaj, a játék vége előtt 1 nappal valakit "csak úgy" kidobnak, ez vicc. A tetejében mindenkit ámítanak a rekordösszegű nyereménnyel, de valójában a régebbi győztesek ennél sokkal többet vihettek haza - kaptak lakást, autót, utazást... az összefoglalók alacsony színvonalúak, a promókban a jelenet felét levágják, ki vágja ezt a műsort?
És akkor ott vannak még a játékosok is. Egyetlen karakter nem volt, aki kicsit is szimpatikus tudott volna lenni, leszámítva talán Geraldint, bár az, hogy összeállt azzal az agyhalott tivtivivel, nálam elég rendesen lenullázta. Vagy olyan játékosok voltak bent, akik semmit nem produkáltak "szórakoztató" címszó alatt (Dávid, Soma, Ati, Gina), vagy akiktől szimplán elkap a hányinger (Zsolti, Dina, Evelin, Vivien, Mici, tivtivi). Azzal, hogy eleve a készítők válogatják be a játékosokat, elveszik a nézőktől azt a lehetőséget, hogy ők válogassák össze az alapanyagot, így már tulajdonképp nem is tudom, kinek szól ez a műsor - ha annak a pár hülyének, aki a stúdióban ül, semmi gond, csak akkor ne lőjék fel a csatornára. Dávid annyi intelligenciával bírt, mint Zsoltit leszámítva az összes többi barom együttvéve, bár én őt sem tartom intelligensnek, mert aki önként bemegy egy ilyen hulladék műsorba, az minden, csak nem intelligens.
Összefoglalva: ez a VV8 a csökkentett üzemmódú VV-k közül is a legrosszabb, unalmas, semmilyen döntési lehetőség nincs a nézők kezében (az, hogy egy idióta kérdésnél van 2-3 lehetőség, az nem döntés, a párbajok meg... az, hogy tegnap már kb. 2 órával a vége előtt lehetett tudni, hogy ki nyer, szintén komoly kérdéseket vet fel), a szerkesztők láthatóan le se szarják a műsort, a műsorvezetők nem valók műsorvezetőnek, a játékosok nemcsak hülyék, de mindenféle olyan karakteriséget nélkülöznek, ami az ocsmánytól minimálisan a szórakoztató felé billenne (Alekosz is egy idióta volt, de rajta legalább lehetett szórakozni, nem is akárhogy csinálta a műsort...). Ez az egész koncepció alapjaiban egy nagy rakás szar, amit csak még jobban elszarnak az idióta megvalósítással, így én a csatorna helyében inkább befejezném a Való Világokat. Inkább nívós sorozatok ismétlését adnám ebben a műsorsávban, úgyis jön az új Prison Break.
Szóval ez a széria bármilyen skálán értékelhetetlen, az eddigi leggyengébb produktum, amelynek minden elemére nézve helytálló a "szar" kifejezés.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Akkor már inkább nyerjen Soma azt kész !
Ezek a balfaszok mikor tanulják már meg hogy minket nem tudnak átverni jah persze valószínű David két párbajról visszament erre egy fogyatékos ribanc ellen kiesik az eszem megáll !
https://hu-hu.facebook.com/vvattila
Sajnos úgy néz ki mára hajszállal Vivi fordított és ahogy tűnik sajnos vissza fog menni ez a fogyatékos, és még a végén megnyeri aztán a nyereményből majd elmegy a nyálas kis fasz koncertjére Los Angelesbe, vicc ez az egész, de azért reménykedhetünk hogy az élő műsor alatt még Dávid maga mellé állít pár embert bár egyértelmű hogy nagyon ellene vannak most többen is, márcsak ezért is vissza kéne mennie.
Dávid szellemileg magasan kiemelkedik a vetélytársai közül, viszont semmit nem tett hozzá a játékhoz. Pusztán ezzel, nem tudom, lehet-e játékot nyerni - az elmúlt szériák azt bizonyítják, hogy igen. Régebben őt mondtam volna.
Somáról kiderült, hogy alapvetően egészséges(ebb) lelkivilággal rendelkezik, nem önző és nem fúr másokat - pedig még élénken emlékszem a debütálására. Ráadásul vele történtek is dolgok. Az elmúlt hetek alapján Dávid fölé nőtt, őt látom esélyesebbnek.
De kövezzetek meg, én jelenleg talán Vivien győzelmét értékelném a legjobban. Az a csaj minden tekintetben egy idióta. Rendkívül buta, rendkívül egyszerű és olykor rendkívül ruhátlan. Ugyanakkor ha ő nem lett volna, már rég a kukába lehetett volna dobni az egész VV8-at.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W