ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Mennyibe kerül egy kilo vas ? Na bazd meg ? Ilyen dumát ? xD
Nem tudod mennyibe kerül egy kilo vas?😄😄 Fecó feszegeti...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hetedik évbe..jézusom hány évesen vitte ez haza a csajt?..15?😊
áá mindig kiüt valaki

Szóval Petit jobban utálták még Kingánál is, pedig õ volt a legnagyobb szarkavaró. A mûsor nézettségén látszott mi történt miután kiesett

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na mind1 ha kinga megy vissza, akkor szedjünk össze a netrõl mindenféle kingáról szóló rosz képeket, és ha kijön, valamilyen módon megkéne mutatni neki, face oldalán vagy vhogy.. biztos dünnyögne!😄

wesker24
Maradjunk annyiban hogy mind a kettõ megérdemelné hogy kiessen !

Sehi mert szart sem csinál nem csinált semmit se a villában csak akkor volt aktiv amikor még Gergõ bent volt !

Kinga meg csinálja a müsort igazi show elem és abban benne van minden !
És lehet hogy ez egyeseknek nem jön be majd meglátjuk !

Müsor és show szempontjából Kingának kell visszamenni Vera is csak azért ment vissza mert csinálja a müsort kell a balhé a nézöknek !
volt lány nincs lány😊
15x mondta le kb 2 perc alatt a "tudod" szót 😄

Fecó elkezdett énekelni ááá

Olyan hülye most Fecó. Ezt miért nem írja le könyvbe? Dõlne a lé, ez egy sikerstory.
Zeraa
én ide nem azért járok mint rita,h feszültséget keltsek,hanem jókat poénkodni dumálni,szinte mindennap,õ meg hetente beír vmit amibõl vita kerekedik,ha te erre vagy kiváncsi hát hajrá....további jó beszélgetést....

az azért volt, mert attila ellen szavaztak ,hogy kicsit legyen más a villa élet!!! 100%

hosszú fekete haj..sukár..ez a csaj😊
Olitól amúgy vettem egyszer egy dvd filmet 😄😄 Ez még a VV elõtt volt 😄 Online bolt fórumán anno sokat fórumozott, ott árult eredeti filmeket 😄😄

ascii
Cicabunyo!!😊

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Oli-t marhára érdekli, illembõl néha dünnyög egyet, vagy kérdet 😄😄 de kb azt gondolhatja, hogy "fogd már be a pofád 😄😄😄"

Attól félek, nem fogjuk meglátni. Petit úgy kint hagyta, mint a sicc. Azóta sem értem, hogyan lehetséges.

hát igen, de most kingát kiköll ejteni méghozzá legalább egy 70 30 al😄😄:

Na aki agyérgörcsöt akar kapni, az lesse az online.... Fecó..... OMG...

Zeraa
bocs de nem szóltam hozzád, tégy te is így velem kapcsolatba köszi

de az elõzmény kit érdekel ha a jelenrõl van szó? Ma te kezdted és ennek mi értelme így te se vagy különb a másiknál..
YALOMA!
Jóvan 😄 Ezt magyarázd el a szavazó embereknek is 😄, akik eddig érdekes módon mindig a szarkavarókat küldték vissza, így lesz ez most is...

SEHI UNLAMAS, SEMMI, NULLA.....

Rita79
Te figyu, nem akarod befejezni a flémet és lenyugodni, valamint helyettem a témával foglalkozni? Ha ,még egyszer elkezdesz velem foglalkozni ilyen negatív tónusban, modert hívok.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

ez nem arról szól! hanem arról, hogy egy hisztis ribancot felkell ébreszteni az álomvilágból a való világba! és nem azt csinálni amit õ szeretne! kikell ejteni! kész! apuci meg anyucinak ugasson othon

Rita79
Pedig Kingának van kevesebb esélye vissza menni, az embereknek nem jön be ez a minden szeretetet nekem, akkor amikor én azt akarom és parancsolom, mert ha nem, akkor hisztizek, hogy nem kaptam meg egybõl és azonnal ami jár nekem stílus.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Zeraa
Sokan nem ismerik rita korábbi hozzászólásait,reakcióit,többek között te sem...azért válaszoltam neki így mert voltak elõzmények ami alapján nálam már leírta magát,de hát inkább ráhagyom mert az ilyen ember nem érdemel figyelmet...

nem lesz senki, ahogy mondod

mert Attila marad a fav a többiek maradnak semlegesek...

ezt nekem is nyomhattad volna 😄 ha elmegy kinga akkor kb. nyugi lesz és csak azért drukkolok, hogy ne fecó nyerje meg
szeretném kinguci arcát látni hogy hogyan fintorog, mikor meglátja hogy kiesik!!!!! áá XD

Én simán esélyesnek tartom Kingát... Most õszintén Sehi mi a szart csinált a villába??? Semmivel nem tudnának rávenni 1 sms is elküldjek sehire... Sitessel kellette magát azóta meg azt látni szívja a cigit... ennyi....

nyomod te majd helyette az átkokat😊)
ascii
Már amugy nehéz eldonteni, melyik nagyobb xar,kanga vagy a vera!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

élõ

fecó és oli
wesker24
Mi lesz veled ha Kinga kiesik vasárnap akkor már nem lesz kit szidnod ! Ki lesz a következõ vagy már nem lesz senki ? xD

Remélem Kinga megy vissza már csak azért is hogy továbbra is idegesitsen téged ! xD
ha ildi meglátja a szavazás eredményét, még majd ehiszi😄! XD

Kingának semmi nem elég <#eljen> nem bírom elviselni egyszerûen a jellemét

wesker24
Tudom de hadd engedtessék már meg legalább naponta 1x kifakadnom ! 😄

Mert amit ez aribanc müvel az már nem emberi!
ez még viccnek is rossz volt...teljesen jól tette, hogy õszintén odaszólt ennek a mocsoknak

Yoda001
nem csodálom... mert megint "viccesek" voltunk/ a szavazók azok voltak...😊
az elején még Oli vezetett, utána meg Szandika jött

http://9gag.com/gag/5135249

Kingaaa..a kényes nyalásod Olinak,hogy de jó,hogy itt vagytok,azt hittem engem ti se szerettek...???😊
remÉlem kinga pofára fog esni! attila meg nemtom megérteni hogy lehet ennyire idióta, hogy szaladgál a rohadt elkényesztetett idióta utan... tegnapi vacsoránál is látszott, hogy leszarta azt hogy csaba aki végig kiállt mellete , és a vacsoráján ott volt, és csak picsogott ati utan, mer a fõ fõ nem áll mellete

Tök mind1 ki megy vissza 2 hét múlva vége az egész szarság 😄 Itt már marhára mind1 úgyse jut egyik se döntõbe 😄😄😄

Szal attilásan fogalmazhatunk úgy is, hogy "szarom le" 😄😄

Zeraa
Köszi h megfogalmaztad ritával kapcsolatban a lényeget 😊

meg se lepõdöm😄

Dency
Lilunak elakadt a lélegzete a szavazás eredményénél 😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

kinga több szart,mint sehi több semmit😊
azaz ez igaz de inkább õ menjen vissza mint ez a beképzelt elkényesztetett ribanc
Remélem Kinga nyer 😄 Sehike nagyon nagy arc lett, pofáraeshetne már 😄

Sehi mit csinált a villába? Míg Gergõ benn volt arra mászkált, amúyg egy nagy büdös 0 a csaj.... Tuja szint....

Milyen érdekes, kihagyták a tegnap beharangozott Attila-Vera konfliktust, ahol persze Verának tökéletesen igaza volt, Attila pedig égette magát. Hogy mik vannak...?