ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fecó berúgott?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

fecó:terhes vagy?
kinga:bazmeg

😊)
Csabi szövege most jó volt😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

"akkor inkább Szandikát dugom" 😄D:😄😄

mostanában minden hülye megtalál ezen a nyomorék fórumon mégha nem is csinálok semmi rosszar akkor is😊

Attila úgy beszél,mint Latinovits😊)
És 1 pillanatra még olyan képet is vágott, mint Fecó 😄
mintha a300ból jöttem volna Oláh kivitelben😊
neki nem értem miért nincsenek elemzései a honlapon,mint Évikének meg Bécinek voltak
+1
riportszobás elemzései pedig máig hiányoznak a kis pocoktól, aki egy intelligens játékos is volt egyben nem úgy, mint pl Kutai B Kinga

-róla

most rám száll, mert zavaró hatással vagyok az idegrendszerére😄 egyébként õ is olyan, mint Benevolens, hasonlóan meg van róla gyõzõdve róla õ is, hogy mindent tökéletesen meg tud állapítani...hamár itt tartunk õ meg elfogult volt Péter ellenében és nem látta át, hogy hiába volt még a játék elején a legnagyobb sunyi (mégis felvállalta õ is, hogy taktikázni fog, kiejteni az embereket elvégre ez a fõ szempont), kiderült még az is, hogy ez a törpe egy maga bolondította a nõket odabent, humoros is volt és Attilával jó kis párost alkottak...

Ez a hozzászólás úgy érkezett, mint derült égbõl a villámcsapás.
aha ezért van az, hogy általában mindig engem kérdõjeleznek itt meg nem igaz? nem tudom hogy jön ez ide...megláttam Attilán egy ruhát eszembe jutott, hogy az az Alekosz mûsorból való...

nem tudom az elfogultság hogy jön ide, egyébként is Attila a legjobb játékos minden elfogultság nélkül...számtalanszor volt olyan, hogy Verát vérig szidták itt, én nem szurkoltam neki sosem, de átláttam, hogy lényegében ugyanolyan, vagy hasonló taktikus, mint Attila csak 1 lépéssel mindig mögötte van...

így beírtam ám Szandika..egy énekes jött ki 😊)
Rita79
Hjajjh.... olyan elfogult vagy és nem tudsz elemezni tárgyilagosan (na nem mint Csabi)

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

ja tényleg az Alekosz mûsorból😄

Na..Alekosz ruhája..el is hangzott..Oli megerõsítette😊)

KHF
Olivér pont az a faj lesz, akik megkéselték õt...kicsit se morbid <#idiota>

Attila mekkora ebben a cuccban😄

Nahát nahát..nem is Alekoszos párhuzam,hogy Napóleon az Attila😊)
LOL 😄 Attilának valami kis nyápic kölök méret adtak 😄😄

Fecó hozza a formáját 😄 Kinga hogy kiakadt már rá XD
Gombi Leonidasz? xDD

ha kemény lenne kinézetre meg természetre is Gombi..olyan lenne mint Crixus😊
"Verjük a faszunkat!"
Együtt?
"verjük a faxunkat" 😄S:AD:SA😄:SA

<#nevetes1>
Ez jó lesz 😊
indiánlány vagyok..

felajzott a pinám😊
Mit mondott, nem hallottam. Másodszorra meg KHF 😞
wesker24
Köszi talán Vera macskanõ ? De akkor Sehi mi királylány vagy mi ?
a nyúl a Donnie Darko-ból😊
Leonidas vagyok..de nem a fostömlõ..😊)))))
"Jajj, Édesapám!" XD
Megmondom én, hogy mi ez: óriás fehér mutáns oposszum XD
Ja mint Vera villalakók elõtt nem zuhanyzik, csak millióan látják nagy narancsbõrös seggét 😄😄 a tv ben... 😄

Gondolom nagyon beleélték már magukat abba, hogy csajos páros lesznek ezen az estén, vagy nem tudom, annyira nem érdekelnek Kingáék 😊
wesker24
Csabi mi akar lenni jegesmaci vagy mi ? Vagy fehér egér ? xD
nõ pasi elõtt nem öltözik😊
csak millióan látják a tévében😊
Igen de utána szembesülve szituval szépen megkérte a két szõkét nem akar - e inkább vele lenni egyik, és ott szartak rá 😄 Kingának miért lett volna baj ha tujával van? Elvileg imádja...

Nem szarnak a fejére, hanem pont úgy "párosultak", hogy Attila maradt ki, utólag a hisztije miatt meg minek változtatnának? Most az egyszer alakult ez így, túl lehetne ezt élni.
Aha, Csaba lett.
Nem az hogy nincs párja, hanem hogy ki 😄😄 Tuja vagy Szent Fecó Pápa 😄😄 Hát marha jó lehet olyan emberrel eltöltenie az estét, mert gondolom együtt kell majd csinálni dolgok, ha már párok, akiket utál 😄😄 Akiket meg kedvel, az mind szart most a fejére és mást választott, hát én tökre megértem qrva szarul esett neki, és elgurult a gyógyszer... Teljesen normális...

Van, de szerintem pont Csaba vagy Vera lett az. KHF miatt nem tudni pontosan 😞
egyébként 10en vannak..hogy a csöcsbe nincs párja?..van..csak egy 10 perces beöltözéskor is csikizni kéne az egóját
desigo
vasárnap este élõben lehetne bent egy tömegverekedés
szétzúznák a villát és egymást aztán ezzel vége is lehetne...
egyszerre hárman is ugyanazt írtuk😄😄