ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ascii
köszi srácok a gifet, rotfl!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Kutyáról dumálnak, Csabi azt mondta, hogy nagyon szófogadó...

TUTI ATECHEZ A KUTYA MENT MA 😄

ascii
de oda fasz is kell, kiét vinnéd?

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

wesker24
Pót Kingák a belevalóban ! XD
szerintem is kinthagyná Verát...

Csabi nagy falat lenne neki akármennyire 3 párbajt nyert

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Akkor Csabi Vera párbaj és Csabi megy vissza 70/30-al.
Ha Csabi lenne a kiválasztott, akkor õ csak Verát vinné, Attilát nem merné bevállalni.

Ha Attila lenne a kiválasztott, akkor õ mérlegelne, de õ is Verát vinné.
Alakulnak a dolgok, sehi, atec, vera 1 szobába dumcsizik 😄 Remélem Csabira nyomják 😄😄

Shadi, Peti, Eszter, Veronika visszamehetnének picit😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sanszos ha õ lett tegnap gyõztes😊
én, ha párbajozni mennék Verával utolsó este leszopatnám <#mf1><#eplus2>

Bangó Margit még mindig jobb, mint a Benkõ és a többi "celebnek" nevezett hulladék

wesker24
Eddig azt hittem hogy Attila Csabi párbaj lesz de a mostani online-t elnézve nem olyan biztos már ez ! xD
desigo
Attilához bejöhetne Peti...
minden nap egy vendég egy lakóhoz..tavaly is volt ilyen
Valakinek van fogalma arról mi a bús f@szért volt bent ez a cigányasszony? Az rtlnél ennyire nincs kreativitás?

Attila most azért van jó helyzetben, mert a Fecó-Csaba páros a Vera-Sehi párossal van elfoglalva konfliktusok terén...ez így kurva nagy surranópálya Attilának

Gyerekek Csaba-Vera párbaj érik.
Oké elõbb megválaszoltad 😊
Vera pedig láthatóan tudatosan támadja be Csabit, ahogy Fecó is Sehit...Attilának ezt a szituációt kellene a maga javára fordítani úgy tuti elkerülné a párbajt😊

Most Attila is ezt mondja. Most akkor mi a helyzet?
most Attila valószínûsítem, hogy azért ért egyet Fecóékkal, mert így akar Fecóék elõtt jó színben feltûnni...

most úgy veszem észre mindenki el akarja kerülni ezt a párbajt nagyon tetszik ez a végjáték😊

itt Fecó meg Csaba sunyi módon, de õk is taktikáznak ezerrel😊

olyat állítanak, amik nem igazak...nem lett nagyképû a párbaja után, Fecóék ezt belemagyarázzák...ki akarják készíteni...

amúgy lehet nem szeretni Verát, de azért örültem, hogy egy picit odaszólt Csabinak, aki mostanság túl nyugodtan ült a babérjain

Tudom, ezt nem is komolyan írtam.
Nem lehet öt hónapot nézeteltérés nélkül leélni.
szerintem Sehi a jelrakást vissza fogja adni Csabának biztos vagyok benne...Verával barátnõk, Attilára nem fog tenni marad Csaba

Pontosan ez lesz!
a mai öf vége+online+a holnapi elõzetes alapján simán elképzelhetõ ez a leosztás:
Csaba--Attilára
Attila--Csabára
Sehi--Csabára
Vera--Csabára
Fecó--Sehire

durva lenne...és bár keménykedett ma Csaba hogy de jó lenne ha Attila kivinné én nem vagyok meggyõzõdve arról hogy Csaba fordított esetben kivinné Attilát....szal Attila akár még meg is úszhatja...😄😄😄

most úgy érzem Sehin múlhat az egész...😊 hogyha õ is Csabára rak akkor Fecó rakhat Attilára..tök mindegy akkor is 3:2 Csabának..😄😄😄
Jóban kell lenni vele, azt kész, nem egy nagy történet.
<#mf1>

nekem van egy másik mondásom

óvszerrel szexelni olyan, mint szkafander ruhában úszni😄😄😄

Fecó ellen vitatkozni rosszabb mint sajtreszelõvel rejszolni.
"Akkó álgyon meg a jóisten!" 😄
Mondjad, mondjad!
vera..fazékból kell enni😊)
desigo
mint valami gonosz manó xDDDDDd
Bizony. lásd 126584 hsz.
nem baj én felvettem a nagyrészét

😄😄😄

Lehet hülye, de NEKEM QRVARA TETSZETT, AHOGY KIOSZTOTTA MOST TUJÁT!!! 😄D😄:

Hülye ez a nõ.
Zeraa
lol vera osztja ám csabit

Simán elképzelhetõnek tartom, hogy ezek után Vera ráteszi, Atec is ráfogja, Sehin fog múlni....

wesker24
Na most Fecó kinek ad igazat ???

Verának vagy Csabinak ???? xD
wesker24
Ezt élvezet nézni az egyik legjobb müsor megy most ! xD
wesker24
Ha Csabi lesz a kiválasztott akkor pápá Vera ! xD
wesker24
Élvezet nézni ahogy Vera kiakadt ! xD
wesker24
Csabi milyen igazad van Vera egy debil ribanc kurva ! xD
Na ezt tuti nem teszik be holnap az ÖF-be, nehogy már Tuja kellemetlen helyzetbe kerüljön 😄😄

Janó, hol vagy? Kinek szurkolnál egy Vera-Csabi párbajon?
wesker24
Hát de örülök ennek Vera ezzel csak saját magát járatja le ! xD

Vera meg az élet tapasztalat mit dolgoztál te szoptad a faszt keményen ! xD