ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet mégis bejön az a taktikai húzás, amit itt elemeztünk, hogy Seheri lenne az optimális? csak mondjuk ezzel Attila saját magának mondana ellent, mert azt mondta õt nem fogja kihívni
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
És biztos benne van agyilag az is, ha egy feszültségkeltõ Kinga kiesett akkor neki is kevés van hátra...
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Csabával is látszott 1-2 napja micsoda ellenkampányt indított tudatosan...
Szóval hagyjuk ezt, hogy csak Attila az, aki itt mindenkit irányítani próbál...
és hatalmasat nevettem, fõleg a végén 😄D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
hiába voltak a hackerek akkor is bõven megnyerte az egészet, meg minden online-t...mostmár hónapok óta szinte Attila nyer minden online szavazást.
mind1, majd elválik, de egyre biztosabb a helyzet, hogy nem Csabát hívja ki
Sztárpáros lennétek szerintem.
Glory, Glory Man. United!
tudatosan tesz mindent
csak már kezd kiesni az irányítás a keze alól...
csak azért nem hiszem, mert online-ra csak " mi kockák" szavazunk..
de mi meg (legalábbis én), nem küldünk sms-t, ameddig egy egyetemistának szerintem lenne szavazóköre
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Attila szerintem ha nem Verát fogja választani, akkor véglegesen bebizonyította, hogy beszari (mások szerint über taktikus)
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Ez nem befolyásolja az esetleges párbaj kimenetelét?
Bár én pezsgõt bontanék, ha kiesne Attila ellen!
most Fecó helyzete érdekes, akit megintcsak senki nem bánt, csak Sehivel volt konfrontálódása