ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Shadi megy majd Csabihoz, Kinga ingázni fog megint, Petike Attilához, Annamari, Eszter ->Sehi
Kinga-Dia majd egymással lesznek elfoglalva néha Csabihoz odasündörögnek
majd biztos lesz egy Gergõ-Sehi nagy beszélgetés, Vera pedig tesz majd róla h ne érezzék jól magukat ilyesmit érzek😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ezt még oda kellett szúrni mi?..te szar picsa??
Betty: <#wave>#wave><#szeret>#szeret><#law>#law>
Glory, Glory Man. United!
Szia! Hamarosan kiengedik közénk Janókát is. Kíváncsi vagyok, mit lép a véleményedre 😄
Fogadjunk lesznek olyanok is joba Attilaval, akik mig bentvoltak csak ugattak ra.
Remelem atlatja majd ezt Attila, es a helyen tudja kezelni. Kingat is idetennem.
Csak Peti, Veronika, es esetleg Eszter kozeledeset fogadnam el.
Shadit, Verat remelem alazza majd Petivel
mindenesetre, ha minden jól megy az Attila, Csaba párost többen is sikeresen megtippeltük, hogy õk lesznek ott a döntõben...bár még bármi lehet
Nem irtam meg ide, de ez a Vera az orszag szegyene, egy taplo, hazudozo, elmerogyantt stb stb stb... Direkt csinalta a feszultseget, hogy esetleg Attila szajbavagja Barki aki ezzel a korccsal szimpatizalt kopjon egyet a levegobe es alljon ala, majd utana menjen orvoshoz.
Persze, hogy megtalalta a butakat, mert csak azokat tudta maga melle allitani, foleg "uristenes telleg" iq bajnok fecot, remelem most o esik ki.
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
most már severa, sehere, juj mi lesz itt.
remélem megy fecókával párbajozni.
Balazs -Kapcsoljuk a villat, hogy ki-kit var vissza
Csaba: En Fecot varnam vissza, de mivel o gyengitene a dontoben, igy jojjon Sehi
Attila: Balazs, lehetne, hogy maradjon kint mind a ketto, es sporoltok egy szombati elodontot?
Balazs: Igen Attila, mi is erre gondoltunk
titokban Jerzy rokona..
Alekosz exe ( most nem az indiítófájlra gondolok😄D) után, beküdltek még egy elõzõ villalakóval kapcsolatos embert 😄DDDD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
inkább Sehi, mint Kinga, Vera
amúgy Eszter érdemelte volna meg a leginkább én elején még rá fogadtam volna h õ lesz ott😊
😄😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Attila helyében felálltam volna,hogy ennyi elég ebbõl a szar feladatból
szégyen lenne ilyen embernek adni 12 misit, akinek ez az elsõ szava egy fürdõszobában.. 😄DD
Jobban örültem volna, ha csinálnak egy Vera mentes napot és megnézzük a négyes életét, mielõtt visszamegy az egész brigád.
szia cicc😊)
na jó Sehi legalább nyert 1 párbajt, de Fecóóó, ugyanúgy ki fog esni, mint Anikó a 4-ben is😊
Seherezade-Feco beszelgetes az elet komoly dolgairol.
Ket ekkora IQ fightert meg nem lattam valosagsohw 4-es dontoben.