ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam
de utálom ezt a nõt phejjj

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Zinaj
a szemét még most is ott van a szoba ajtoba?

i7 azt szevasztok :P

igen majd nézd meg Cristofelt😊 rögtön Atihoz fog menni puncsolni Veronikával együtt...

Shadi megy majd Csabihoz, Kinga ingázni fog megint, Petike Attilához, Annamari, Eszter ->Sehi

Kinga-Dia majd egymással lesznek elfoglalva néha Csabihoz odasündörögnek

majd biztos lesz egy Gergõ-Sehi nagy beszélgetés, Vera pedig tesz majd róla h ne érezzék jól magukat ilyesmit érzek😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zeraa
Cica választ xD ha már két jelentkezõ is van <#nevetes2>

Vera jól tudja,hogy az utolsó ÖFben is hogy kell elérni,hogy megrúgdossa az ember😊
Vera te utolsó büdös ***********

kill3r21
enyém lehet? :_D
stipistopi😊
azért Vera itt már nagyon túlzásokba esett...nem tudom kinek képzelte magát h Attilát így utasítgatta...hozzá nem szólt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zeraa
Cica kié? xD

..nekem viszont igen..

ezt még oda kellett szúrni mi?..te szar picsa??
Zeraa
nahát micsoda párok alakulgatnak itt xD

Rash87
Õ akkor az enyém <#idiota>

Betty: <#wave><#szeret><#law>

Glory, Glory Man. United!

Jajjaj!
Szia! Hamarosan kiengedik közénk Janókát is. Kíváncsi vagyok, mit lép a véleményedre 😄

Sehike is érdekes...azt a nõt siratja,védi azzal az emberrel szemben aki vigasztalta aki bunkó tahó volt a legjobb barátnõjével Eszterrel és a ki ugyebár kint is hagyta õt... és hogy ezt senki se olvassa rá Sehire az is érdekes..😊
Majd a bekoltozes utan, nezzetek meg, hogy ki hova huz.

Fogadjunk lesznek olyanok is joba Attilaval, akik mig bentvoltak csak ugattak ra.
Remelem atlatja majd ezt Attila, es a helyen tudja kezelni. Kingat is idetennem.
Csak Peti, Veronika, es esetleg Eszter kozeledeset fogadnam el.
Shadit, Verat remelem alazza majd Petivel
kill3r21
Ejjj Gyûlnek itt a csajok is.....😊 Helyes, hivj még két barátnõt köszi 😄
nagyon érzõdik, hogy az Attila-Csaba páros nyeregben érzi magát, õk már érzik h kettejük közt fog eldõlni...bár Attila ilyet nyilatkozott múltkor h Fecótól fél leginkább, vele nem menne ki párbajozni, mert belé folytaná a szót...

mindenesetre, ha minden jól megy az Attila, Csaba párost többen is sikeresen megtippeltük, hogy õk lesznek ott a döntõben...bár még bármi lehet

Brand
Sziasztok!

Nem irtam meg ide, de ez a Vera az orszag szegyene, egy taplo, hazudozo, elmerogyantt stb stb stb... Direkt csinalta a feszultseget, hogy esetleg Attila szajbavagja Barki aki ezzel a korccsal szimpatizalt kopjon egyet a levegobe es alljon ala, majd utana menjen orvoshoz.

Persze, hogy megtalalta a butakat, mert csak azokat tudta maga melle allitani, foleg "uristenes telleg" iq bajnok fecot, remelem most o esik ki.

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

Zeraa
felõlem 😊 amúgy jah Esztike jobban megérdemelte volna h benne legyen az elsõ 4ben,na de így se rossz,a vége így is úgy is az lesz h Attis nyeri meg a vv5öt <#hehe>

Rash87
csak a sajtreszelõt siratja,mert Vera elvitte magával

zaki
serinek ez az eröltetett sírása istenem... 😄
most már severa, sehere, juj mi lesz itt.
remélem megy fecókával párbajozni.

wesker24
Ma már biztos nem nyávog mert visszakapta az összes kiesett barinöjét ! XD
az a Pákó volt, aki állítólag Jerzy rokona😄😄😄

Sehi-Feco parbaj

Balazs -Kapcsoljuk a villat, hogy ki-kit var vissza

Csaba: En Fecot varnam vissza, de mivel o gyengitene a dontoben, igy jojjon Sehi

Attila: Balazs, lehetne, hogy maradjon kint mind a ketto, es sporoltok egy szombati elodontot?

Balazs: Igen Attila, mi is erre gondoltunk
Serike megint egy igaz nagy barátot sirat..szánalmas nyávogás ez már..
matyi0323
😄DDD

titokban Jerzy rokona..
Alekosz exe ( most nem az indiítófájlra gondolok😄D) után, beküdltek még egy elõzõ villalakóval kapcsolatos embert 😄DDDD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

hamár ez létrejön Fecó húzhat haza, és akkor legalább lesz egy nõi játékos a döntõben...

inkább Sehi, mint Kinga, Vera

amúgy Eszter érdemelte volna meg a leginkább én elején még rá fogadtam volna h õ lesz ott😊

Rash87
Báár így lenne 😊

na meg a persze, durva, és tényleg, igen igen

😄😄

ámen!

Zeraa
remélem sehi fecigó párbaj lesz és tök mindegy melyik esik ki mindkettõnek mennie kell

matyi0323
GÁRDIUM LEVIÓÓSZÁÁÁ'.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Seri neked is csitu már..szõke vagy nagyon??
Attila helyében felálltam volna,hogy ennyi elég ebbõl a szar feladatból
matyi0323
😄DD

szégyen lenne ilyen embernek adni 12 misit, akinek ez az elsõ szava egy fürdõszobában.. 😄DD

Attilat varta
kill3r21
Szerintetek a szerkesztõk, megszámolták a pénzt miután kikerült a villából a bõrönd? 😄
Szia 😊
Jobban örültem volna, ha csinálnak egy Vera mentes napot és megnézzük a négyes életét, mielõtt visszamegy az egész brigád.

Rash87
Sehi mehet haza,MOST! Villa ajtó nyílj ki!

kilója ezerötszáááá

akkor ha jól emlékszem,nem verát kellett volna visszavárnia csabinak,mikor kérdezték
Zeraa
szia Cica 😊 reméljük nem

matyi0323
szerintem most kiküldik a rézvizsgálót, õ meg kiviszi az olasz munkavállalót..

Szia 😊

sõt egész héten

szia cicc😊)
mindenki morog reggel te büdös buta picsa
Ebben az összefoglalóban is a sajtreszelõt halgatjuk???

<#hehe> õk azok akik azért jutottak el idáig, mert kiestek a kereszttûzbõl...

na jó Sehi legalább nyert 1 párbajt, de Fecóóó, ugyanúgy ki fog esni, mint Anikó a 4-ben is😊

Zeraa
<#integet2><#vigyor2>

Sztem a legdurvabb kinzoeszkoz lehetne egy egesz estes
Seherezade-Feco beszelgetes az elet komoly dolgairol.

Ket ekkora IQ fightert meg nem lattam valosagsohw 4-es dontoben.