ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jogos..kíváncsi leszek
székház gyújtás?😊
csak az lesz a szopás,hogy vasárnapról nem lesz ÖF hétfõn ugye
akkor az ÖF péntekrõl arról fog szólni,hogy de furcsa megint üresen a villa😊
és élõ off😊
és élõ off😊
naaa..ma vannak utoljára együtt..jól van,akkor holnap már kimennek a picsába😊
nemár,hogy van élõ😊
Nem lehetne még egyszer kiszavazni Kingunellát? De úgy a Föld nevû bolygóról?
Glory, Glory Man. United!
mert akkor csak a blikkezõk tudnák,így legalább mi is😊
ez a gyerek olyan bamba, hogy ha Petiék elõtte feküdtek volna le egymással , akkor is értetlenkedne
<#puszi>#puszi>
Szép álmokat <#puszi>#puszi>
vagy, ha igaz is, miért nem intézték el kint?😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Reménykedjünk, hogy holnap jobb lesz az ÖF.
Nem is nézem ma a Belevalót. Inkább megyek aludni.
Nem is nézem ma a Belevalót. Inkább megyek aludni.
a "soft bekurvulás" beszólás miatt érte meg ma is megnézni xD
Ez lesz már egész héten egészen péntekig azért az utolsó 2nap remélem lesz adás normálisan mert akkor már csak 3-an lesznek !
Ne már, holnap is ez lesz??? A három leggyengébb, elsõ párbaján kiesett játékos viszi az összefoglaló 80%-át?
Rosszul fogalmaztam, kavarnia kell a szart, Shadi csak egy szerencsétlen beavatott, hápival ezek szerint tényleg lefeküdtek, de akkor is miért errõl kell szólnia az utolsó hétnek könyörögöm.
Baaaaaaaaaaaazd meeeeeeeeg ! Ezeke tényleg kufircoltak !
Hát én nem lennék Chris helyében !
Vagy igen csak megdolgoznak a pénzükért ilyen jó szinészek nem lehetnek ! xD
Hát én nem lennék Chris helyében !
Vagy igen csak megdolgoznak a pénzükért ilyen jó szinészek nem lehetnek ! xD
Na holnap se kell lesni az ÖF-et....Ma se sok értelme volt, mert LÓFOS volt az egész...
az a baj,hogy veronika nem tud színészkedni ahhoz ez a lány tök buta , sík hülye 😄DD
a holnapi adásban õ is beismeri 😄 szóval ez megtörtént és ennyi...
a holnapi adásban õ is beismeri 😄 szóval ez megtörtént és ennyi...
igen szted miért küldtek be mindenkit egytõl egyig???
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
holnap is õk..csodás
petinek kell hazudnia??? veronika is ugymond beismerte... illetve shadi is tudja, ja majd mindenkivel megbeszélték???
Ugy lett volna jó ha nem mindenki megy be hanem minden személyhez egy ember azt csokolom ! XD
Balázs megfogalmazta a lényeget most <#banplz>#banplz>
Ja,kösz csak csodálkozok, de mindenesetre ezek a szerkesztõk által direkt kreált sztorik szánalmasak. Péteren tisztán látszik,hogy különhívták és ezt beszélték meg vele,hogy ezt kell hazudnia. A Kinga-Gergõs videót meg úgy vágták össze, bár ott tényleg ludas a Kinga. A legszánalmasabb az volt,amikor Kingát letámadta Attila és mostk omolyan amikor még játékba volt Kinga az ilyen támadásokat õ mikor türte némán most megszeppenve végig hallgatta, holott ha tagadta volna akkor hevesen káromkodva üvöltözve válaszolt volna, de most el kellett játszania a megsértõdöttet mert ezt a szerepet mondták neki, szóval szánalmas az egész. Inkább erre a hétrek küldték volna be négyükhöz Oliékat azt kész komolyan jobb lett volna.
én eret is vágok lassan 😊
Hápi megakart szabadulni Christõl hát tessék megkapta ugy kell neki !
Én Petinek adok igazat pedig rühellem mint a szart ! 😄
Én Petinek adok igazat pedig rühellem mint a szart ! 😄
Nekem is nagyon fáj. Látni is és hallani is.
Mindjárt pityergek én is.
Mindjárt pityergek én is.
jó ez mert így kiderült ,hogy ez a veronika is egy luxuskurva xD
Peti is felállhatott volna..ott hagyni üresbe ezt a picsát..😊
Anélkül is
onlineban volt 1 pillanat mikor Attilával viccelõdtek valamin, de összességében nem vágtak be róla többet...
Keményen megdolgozik a pénzéért 😄 most mit mondana, lószart sem érdekel mivan vele, meg a dya sem érdekel senkit
Segítsetek már nekem, Annamária mondott már egyáltalán bármit is az elmult 2 napban, de most komolyan szólalt meg?? Vagy kivágta valaki a nyelvét, olyan mint egy néma gyilkos, mondjuk az arckaraterikája illene rá😄
na..a bazmeg ikrek..rájuk gyújtanám a nyugiszobát😊
na a két nyomorék ribanc már h szidja sherit 😄
ezek de hülyék baszki 😄Dd méghogy megbeszélték... egyértelmû volt hogy most ki kire rak...
fecó az még nem volt párbajozni??
Ja, a napi 100.000.-Hufos díjazásért ne panaszkodjon.