ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sz*r ez az egész rendszer úgy, ahogy van.
Csak jöjjön ki Vízfejû Attika villából a cigányok vágják is el a torkát ! <#buck><#taps>
kill3r21
Vera Atti párbajnál meg itt hápogtak a Verások, hogy miért nem mutatnak állást, most meg mutatnak és most is hápogás...
Igen Attila a favoritja szinte mindenkinek, valós eredmény született, de tök vicces lett volna, ha mégis Fecó nyert volna. És még meg is történhetett volna, ha nem mutatnak állást.
wesker24
A nagy kérdés az hogy Attila tábora tud e szavazni majd a fináléban is ha Sehi 3-dik lesz akkor még Attila is megnyerheti !
sokan felfedezték az igazságot tudod,

Béci is ígyment vissza, Gigi is és most Fecó is és már rögtön megy a diszkriminált duma a cigócskák ellen na pá tényleg megyek aludni😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

minden bizonnyal...

igen meglehet...ezért sem értem miért kiáltanak sokan csalást azért mert mutattak állást...mert úgy mindenki azt hitt volna hogy Attila vezet és Fecó lehet hogy nyer..viszont így valós eredményt kaphattunk..ez sokkal inkább tükrözi az erõviszonyokat..😊
Sziasztok!
Nagyon örülök a párbaj eredményének, szerintem korrekt volt mindkét fél. Kérdés maradt-e elég muníció Attila szurkolóinak a fináléra?
Azért tök durva belegondolni, hogyha az RTL nem mutat fényképes állást, akkor Fecó jut vissza. Túl szép lett volna, ahhoz, hogy igaz legyen.
ha megint KHF van akkor elhúzok szépen aludni jó8 csaó

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem is vagyok fiatal túlzottan, aztán a tapasztalataim, megfigyeléseim mindig sugalltak valamit...

ja a 2-1 es meccs, örültem h elkaptuk a mocskokat

úgy beszélsz, mintha nagyon öreg lennél <#nevetes1>

Legutóbb svédország ellen voltam.Felrobbant ott is a stadion.De jó lenne egy 60ezres aréna
90-es korosztályra utaltam😊

általános környezeti tapasztalatom, hogy a 92-93 után született egyének eléggé félreszocializálódott agymosott ostoba egyének, akiknek semmi felelõsségtudatuk nincsen és nevelést alig kaptak

<#eljen> azért érdemes feljönni

én egy szimpla DVSC-PSV meccsen voltam még másfél éve kb hangulat volt a Puskásban <#eljen>

90 évesek?

hát jah.ritkán járok pestre.válogatott meccsekre szoktam
Zinaj
Köki faxság is csak reklám...Ne menjetek oda musorvezetokhoz keptelenseg odaférni beszélgetni.Xfaktoros lesz tömeg ordit a sok ovis, semmit nem hallani szinte...Meg hely se sok van gondolom aruhaz, nem focipálya...

i7 azt szevasztok :P

Most jöttem rá, hogy Alekosz és Veronika az a két villalakó, aki két mûsort töltött el a villában.

kill3r21
nem cseréltek képet, nem is értem honnan indult ez 😄
errõl beszélek😊 fentrõl valami pódiumról kellene szemlélni...de csajozásra talán nem lenne rossz alkalom xDDD bár tuti pont ezek a full retardált 90-esek lesznek ott dögivel

szerintem nem csípte annyira, csak nem akart segget csinálni a szájából.

Hogy gyõzõt a Vízfejû ?
A kocsmában a haverok azt mondták, hogy Retek klub egyszerûen kicserélte a képeket, csak hogy szép gyerek mehessen vissza.<#nezze> Gratulálok, most nagyon büszke lehet magára ! <#taps>
Akkor már a vasárnapi párbajt sem érdemes már nézni... nem baj lesz pénze a Vízfejûnek megcsináltatni a fejét.<#levele><#hehe>
hehe, most isszák a cigány meggyet 😄
az Békés...rendesen lent vagy a francba😊

desigo
csabi nem nagyon sírdogál fecó után...
KURVA MESSZE
nagyon nagy lesz a tömeg, és ott nagyon kicsi a hely. A pláza olyan, mint egy lyuk.

MEZÕBERÉNY..BÉKÉSCSABÁTÓL 20KM
úristen hol laksz te Nyíregyházán kb?😄

vagy Olivérrel együtt röhögni az egészen <#eplus2>

gojoci
Balázs az élõ show elõtt a stúdióba:
"Barbár hordák döngetik kapuinkat"
(akár ezt is mondhatta volna<#eplus2>)

ÉN IS MENNÉK SZIVESEN..CSAK VAGY 250KM
én a város másik végén lakom, de odamehetek 😊

desigo
nem a tömeggel kell ott szurkolni
hanem a tömegen röhögni <#bee1>
ok,majd az intenzíven meglátogatunk

Ramadamammy rapidrandi

kill3r21
nahh attila lekapott egy hostes csajr 😄
1:13-kor Attila és Csaba a nõkrõl fognak témázgatni😊

Zinaj
Csalód-al volt kontakt lehet...pár percig...

lol megy valaki a KÖKI terminálba? én mennék, mert kb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5 percre lakom tõle
csak kibaszott emberfóbiám van most tömeggel szurkolni áá😄

gojoci
Ez az angíla kurva gáz volt. Kibaszták mint anno a részeg évát.
Tuti hogy annyi a kamuházasságuknak.

honnan tud Fecó Whitney Houstonról?

Zinaj
jol birja.de ki tudja, h ki recskázott és ki nem...😊 Sztem nem birta ki Fecoka se😊

Hova tûnt az asszony?
Nekem is ez az érzésem, nagyon fura ez az Angéla.
azaz csinálnak ezek itt show-t😄

desigo
neh a videó után jöhetne Dya
angéla meg megtépné...
úristen abból az 1 millióból vagy mennyit kapott...abból nagyobbítani ááá