ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem csodálkoznék, ha még év vége felé lenne a VV6
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
2 kamera 0-24 HD...csak jó gárda kell,hogy oda kapcsoljon,ahol érdekes
meglepõdnél
Ellenben mostanra már bárki bármit megnéz nagy sáv szélességen, minden gond nélkül.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
és igen valami alapjába változtatott forgatókönyv kéne.
bár az is lehet én már köb szériát kihagyom.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
ötletgazdának mehetne innen egy csomó ember egyébként...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
legalább 2-3 év, mert már így is unják az emberek
X faktor, Csillag születik, VV, nem tudom hány bõrt akarnak még lehúzni az emberrõl...
nem is baj, ha most jön újításként az 1 perc és nyersz, meg talán a LÖIM, is hoz valami újdonságot
Habár tavaly még arról volt szó hogy 2012 év végén 2013 elején lesz VV6 is ki tudja bármi megtörténhet !
igen a 4-es széria évekkel késõbb indult újra természetes, ha nagyobb volt az érdeklõdés
4 hónappal késöbb elkezdödött a VV5 és a mai napig 42787 hsz született !
Habár még hátra van a finálé de talán még meg lehet a 43 ezer esetleg talán a 44 ezer hsz is !
Ezt nem is tudtam <#wow1>#wow1>
és mennyi sznob hülyegyerekrõl tudnék mesélni a Corvinusról, akik azt se tudják megkülönböztetni melyik a fiú és lány WC annyira retardáltak, sõt továbbmegyek ezek elhagyják a laptopjaikat és a PENDrive-ukat is annyira hanyagok...ááá
nem az elvégzett "szakok" határozzák meg mit tudunk és, mit nem, hanem, ami valójában a fejünkben van...
aki meg fõiskolára/egyetemre járt, attól még szart sem ér, mert lehet bemagolta vagy kiskapukkal sikerült a diplomát zsebrevágnia.
egyedül az adott szakmában való évek jártassága/rutinsága számít.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Tudjátok, én többre tartok egy a szakmájában kiváló mesterembert, mint ezeket a "diplomásokat"
valószínûleg én sem fogok fõiskolára menni, mert nincs pontszámom és lóvém se, hogy bekerüljek mégsem tartom magam buta embernek...
Balázs azért mondta, h nem lesz több ÖF, mert már csak Finálé lesz, de attól még az elmúlt nap eseményeit be kell hogy mutassák.
Kár hogy 1 hónappal elöbb fejezték be !
Lehetett volna még utljára egy jó tematikus hét !