ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fúj😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gojoci
Sehi zuhanyzik, erre mit mutatnak...hát nem õt.<#rinya>

Csaba kicsit elkészült a végére.<#nevetes1>
kill3r21
Lehet hogy vesztett a nézettségbõl, de azárt átlag 1 misi mindig megvolt ám, az nem olyan rossz....szerintem egy teljes játékstyle átalakítással lehetne ezzel még szakítani 😊
serike a pihéket borotválja a karjáról??<#wow3>

Az X-Faktor hét közönségdíjasai!<#taps>
gojoci
Most hajnal 5-ig vagy végkimerülésig pakoltatják õket? Csak nehogy párbeszéd alakuljon ki mert azonnal khf.

Válság van. Sok mûsor megszûnik, sokat átszerveznek, sok az elbocsátás, és lehet, hogy nem hozta az elvárt nézettséget, de akkor is ez a legolcsóbb mûsoridõ kitöltõ produkció.
Nem csodálkoznék, ha még év vége felé lenne a VV6
vv6 ra fél fórum villába..másik fele vezérlõbe..indíts😊
ezt mondjuk mi is<#hawaii>

hát ez a baj..ezért imádkozok,hogy elég volt nekik 2 évad ebbõl,adják ki másnak😊)
Rita79
Nem az a baj fiúk, hogy nem tudnának, hanem nem akarnak!

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

még mindig nem mutogatok messzire..Hajdú Péter
2 kamera 0-24 HD...csak jó gárda kell,hogy oda kapcsoljon,ahol érdekes
egy ilyen cég kameránként berakhatna olyan szervert,amitõl leesne az állunk
ezzel együtt az a része is fejlõdött amivel ezt biztosíthatnák.

Taníts mester, taníts

meglepõdnél
Rita79
11 éve még megengedhették maguknak a non-stop kamerát, mivel elég kevesen tudták igénybe venni az internet ilyen szintû szolgáltatását.
Ellenben mostanra már bárki bármit megnéz nagy sáv szélességen, minden gond nélkül.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

ascii
azt én linkeltem.
és igen valami alapjába változtatott forgatókönyv kéne.
bár az is lehet én már köb szériát kihagyom.

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

jó lenne az a pár napja belinkelt kacsa,mi szerint a lakók egy fele sittes szegénységben,a másik fele fényûzésben élne😊
wesker24
Jah csak meztelen zuhanyzás jó buxák alap ! xD
túl sokat kérsz😄

ötletgazdának mehetne innen egy csomó ember egyébként...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

és a fürdõben üvegpadló és alá is kamerák és szerzõdésben kikötni,csak meztelen zuhanyzás..vagy olyan picsákat beengedni😊)))
wesker24
Azért olyan hosszu szünet ne legyen böven elég 1-1.5 év szünet max 2 év !
wesker24
Ha lesz VV6 akkor újításokat várok egy ugyanolyan jó csapatot mint a VV4-ben és VV5-ben voltak HD minõségû ONline közvetitést választható kamerákat szeretnék ás változatosabb feladatokat és jobb vezérlõ stábot ! xD
most kellene egy kis szünet...

legalább 2-3 év, mert már így is unják az emberek

X faktor, Csillag születik, VV, nem tudom hány bõrt akarnak még lehúzni az emberrõl...

nem is baj, ha most jön újításként az 1 perc és nyersz, meg talán a LÖIM, is hoz valami újdonságot

remélem a dec.21 asztroidák elsõ követe oda csap be elsõnek élõ adásban😊))
wesker24
Remélem ha lesz VV6 akkor visznek bele valami ujdonságot is !

Habár tavaly még arról volt szó hogy 2012 év végén 2013 elején lesz VV6 is ki tudja bármi megtörténhet !

ez pontosan a fele, mint, ami a 4-es szériánál volt...

igen a 4-es széria évekkel késõbb indult újra természetes, ha nagyobb volt az érdeklõdés

Bírom amikor azok szapulják a magasabb iskolai végzettségûeket, akiknek az nem adatott meg. Röhej. Na pááá.

wesker24
Mikor elkezdödött a VV4 elsõ beszavazó showja akkor lb 150 hsz volt még csak és a VV4 alatt kb 88400 hsz született !

4 hónappal késöbb elkezdödött a VV5 és a mai napig 42787 hsz született !

Habár még hátra van a finálé de talán még meg lehet a 43 ezer esetleg talán a 44 ezer hsz is !
mûcsöcsök nélkül egy gyenge átlag, így sem több sokkal..

"Attila átnyergelt a mûtermi fotózásra, zuglói stúdiójában reklám, és divatfotózással foglalkozott,"

Ezt nem is tudtam <#wow1>
Nézzél amerikai gimis/egyetemi filmeket: annyi kretént a köbön nem láttál még.
Az a csaj egy szobanövény, dekoratív, szép, de belül kong az ürességtõl.
így van...

és mennyi sznob hülyegyerekrõl tudnék mesélni a Corvinusról, akik azt se tudják megkülönböztetni melyik a fiú és lány WC annyira retardáltak, sõt továbbmegyek ezek elhagyják a laptopjaikat és a PENDrive-ukat is annyira hanyagok...ááá

és meg se kérdezi a kamerától,hogy mennyit gyûjtöttek végül??
vagyis még 3 percig a mairól<#vigyor>

azt azért minden barom megállapíthatja, hogy Attila lényegesen intelligensebb Diuskánál, aki képtelen lenne bárminemû logikázásra is😄😄

nem az elvégzett "szakok" határozzák meg mit tudunk és, mit nem, hanem, ami valójában a fejünkben van...

egészen pontosan a holnapi napról nem lesz ÖF, a tegnapiról még igen

ascii
amihez nem kell doktori azt némi gyakorlattal és affinitással el lehet sajátítani mindennemû felsõoktatási intézmény elvégzése nélkül.

aki meg fõiskolára/egyetemre járt, attól még szart sem ér, mert lehet bemagolta vagy kiskapukkal sikerült a diplomát zsebrevágnia.

egyedül az adott szakmában való évek jártassága/rutinsága számít.

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

csitu,ne vedd szádra Lázár doktort,holnaptól edzünk,ma még kajálunk egy jót😊)))
Na jó megyek, és ne irigykedjetek Dyácskára, inkább tanuljatok ti is. LOL

Neki is hosszú, keservesen áttanult téli éjszakák árán megszerzett diplomája volt.
Tudjátok, én többre tartok egy a szakmájában kiváló mesterembert, mint ezeket a "diplomásokat"
ne parázz már..ÖF elõzetes volt a végén,lesz ÖF csak finálénak hívják és lefekvésig vágják😊
hagyd már ezt az alázós dumád, mert ez mind a te kényszerképzeted...

valószínûleg én sem fogok fõiskolára menni, mert nincs pontszámom és lóvém se, hogy bekerüljek mégsem tartom magam buta embernek...

Miért akkor mi határozza meg? Talán, az hogy mennyire geci másokkal, vagy hogyan aláz meg másokat? Az meghatározóbb???

Szerintem lesz összefoglaló. Holnap be fogják mutatni a mai nap eseményeit.
Balázs azért mondta, h nem lesz több ÖF, mert már csak Finálé lesz, de attól még az elmúlt nap eseményeit be kell hogy mutassák.
Alekosz a 4-es szériában összeszedettebben beszélt, és jobban átlátta a dolgokat, mint a nagy Lázár Hit és becsület Laci

wesker24
Én még elnéztem volna a maradék 1 hónapot is !

Kár hogy 1 hónappal elöbb fejezték be !

Lehetett volna még utljára egy jó tematikus hét !
hát sokra megy vele, ha sosem fog leállamvizsgázni, évek óta végzõs..