ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szertartás,esti tábortûz,felavatás testfestéssel😊)
azt még nem találtam ki, hogy lenne a csere?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

wesker24
Egész jó ötlet ! Lesz miböl válogatni Kolosiéknak ! xD
akkor nevezzük át..hetente változó törzsfõnök itt és ott..közös harmadik helyen,de bejárnak minden nap a saját táborukba..😊)
legyen itt is egy központi szereplõ egy nagytestvér akit mondjuk nevezhetünk villamesternek is õ kívülrõl (például egy közvetlenül mellé épített másik villából ) figyel és irányít és szivathatja a lakókat, de õ nem ismeretlen személy, jól ismerjük hiszen õ maga is villalakó, a másik villában monitoron követheti és irányíthatja az eseményeket de teljesen egyedül van és késõbb csere valakivel a rendes villából erre a posztra, ja és mondjuk akinek nem sikerült ebbõl a posztból bejutnia a rendes villába és villamester marad az alapból vesztett, és végül ez az ötlet milyen?

ez nem is rossz ötlet hallod-e<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Jaja jól is teszik ha jegyzetelnek adjuk a jobbnál jobb ötleteket ! xD
remélem Kolosiék már jegyzetelnek😄
wesker24
Jah kiválasztás hogy kit küldjenek a másik oldalra egy hét próbaidõ ha nem vált be párbaj ha bevált akkor dönthet hogy marad vagy visszatér a csapatához !
hosszabban..innen onnan kiválasztott elõbb helyet cserélnek,ha nem fogadják be õket,párbaj és kiesés😊
wesker24
Itt is lenne kiválasztás hogy melyik lakoval illetve kivülálloval nem tudnak együtt élni !

És a kiválasztott lakó illetve kivülálló párbajozna és aki visszatér az lenne a következõ kiválasztásig a Vezére a lakoknak illetve a Kivülálloknak !
verseny meg mint az az akadálypályás játék😊
wesker24
Ugy lenne ketté osztva hogy egy nagy fallal lenne elválasztva a villa két fele ahol lenne 2 ajtó !

Szóval akik a lakok azoknak is lenne Utca mig a kivül álloknak marad az Utca de lehetne Aréna a Lakok és a kivülállok között és a nyertes pl a KIvülálló lenne akkor ö döntene arról hogy melyik lakot küldi át a Kivülállokhoz és kinek a helyére menne be !
vagy paintball gerilla játék formában ez..hetente 2x..egy be..bentiek bújva,várat védve...ha célhoz ér,ágy tulajjal váltás..
ez se rossz és miben nyilvánulna ez meg? kívülállók egy jó ideig csak az udvaron laknának, míg a lakók nem mehetnének ki mondjuk soha az udvarra?😄 elég érdekes dolog lenne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

és ha a kivülállónak sikerül észrevétlenül bejutni a villába és befeküdni valaki ágyába..oldalt kellene cserélniük,addig nem támadhatja vissza az ágyát😊
Amikor Csaba beverte a sittes képét.
Kinga kiesése.
Peti és Attila iskolahéten leadott mutatványai.
kék fiú beleszerethetne piros lányba,lehetne egy semleges zóna,ahol mehet a kufirc,tiszta rómeó és júlia lenne😊
wesker24
De van egy sokkal jobb öltet a 28 is jó lenne a te ötleted szerint lenne egy vetélkedõ egy feladat egy megmérettetés hogy kik lennének a lakok és kik lennének a kivül állok igy két részre oszlanna a villa !

Elsõ 14-es csoport a lakok másik 14-es csoport a Kivülállok ! XD
Javaslom, minden héten költözzön be sztárvendég: Michelle Wild, Maya Gold, Niki Belluci
2 csapat 1 nagy villa néha van átjárás a 2 csapat között, nos külön összefoglaló mindkét csapatnak az egyik az rtlen a másik a coolon aki úgy dönt mondjuk "a saját csapatával tarthat" és nézheti csak az egyik csapat összefoglalóit és így a másik csapat tagjaival csak az arénában találkozhat, milyen az ötlet? lehetséges e, hogy lesz ilyesmi egyszer?

csajok elõbb,mind,ha kint maradok,legyen mire...öö..szavazni😊))
wesker24
Minimum kb akkora lenne a villa hogy legalább egy 20 ember elferjen benne !
wesker24
Jah 28-an szerintem is tul sokan lennénk ki kéne választani max a legjobb 16 -ot ugy hogy csajok is lennének benne ! 😄
akkor a villa a festetics kastély lenne?😊)
áá ennyien be se férnénk hallod😄

tömegnyomor lenne, de legalább nem kellene azon izgulni, hogy elsõként esünk ki mivel bõven lenne erre megfelelõ ember xD

jaj de meg van valaki lepõdve😄
wesker24
Ti lesztek Gabeoval a két nagy taktikus manipulátorok ? xD
Gabeo meg én úgyis mindig egymás agyát szondázzuk,mi leszünk a ctbt 2😊)
na ez már jó, ráadásul így pont kijön a Black Jack

<#eplus2><#dumcsi><#mf1>

wesker24
VV6 SG csapata !

IxemGabeo Wesker24 Rash kill3r lahertitty Gduck gojoci bigoldman Shelton
xido franklille Rita Zeraa Cike Desigo Ironman2 Dean Winchester Ferrari
Bruticica ZZ88 bigoldman Zaki ASCII Blanco308 VVcsoki argo001 kozi001 Austin Bailey
egy kis idõ múltán elvileg már oda se figyelsz a kamerákra csak az elején zavaró...

Õ meg kiabálná: LeSÉRÜLTem!
32 kamera között örülj,ha a reggeli merevedésed nem lesz szégyenlõs felállni😊
kill3r21
a hab testemmel ráülnék a fejére és azt kiabálnám, ATTILA ATTILA xD
Megtisztelõ!<#wink>
szegény xidonak így nem lesz párja ezért írtam Bruticicát is😊 kellenek a nõk is én nem titeket foglak dugni

wesker24
Naná alap ö lenne nálunk a Shadi 2.0 ! xD
kill3r21
ki is dölt ideje elõtt 😄
kill3r21
Csak poénkodtam...xD
Janokát terrorba tartanánk? 😄
köcsögvagy..és Lázár László?😊)
wesker24
Ugyan már a korhatár 45 év szokott lenni ha jól tom olyan idösek még szerintem nincsenek !
desigo is jöhetne sztem, sõt...illene õt is odaírni esetleg Ferrarit még

kill3r21
Várjatok, Xido és Vasember már kiesik, mert nem férnek bele a korhatárba....xD 😄
pedobear
szerintem rita valami buzigeci lehet

ki az a picsa akinek olyan konfigja van
ki veszi be mert én tutti nem

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
én ilyen szarhoz nem adom a nevem

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

wesker24
Aalakul ez !

VV6 SG csapata !

IxemGabeo Wesker24 Rash kill3r lahertitty Gduck gojoci bigoldman Shelton
xido franklille Rita Zeraa Cike Desigo Ironman2 Dean Winchester Ferrari

Ez már 18 jó kis csapat lenne ! xD
ja janoka kell oda😄 õ lenne az ügyeletes Shadink

jöjjön még Rash, kill3r, lahertitty, gduck, gojoci, bigoldman és még egy ember beférne mondjuk Shelton

wesker24
Jah legalább lenne kit szivatni ! xD