ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
tippelhettek, hogy ma suliból kijövetel után rögtön kit pillantottak meg szemeim a hófehér sevijében...
aztán beállt az iskola elé, végülis eszembe jutott, hogy szerintem a Gregushoz jött... na õ meg a másik, ott volt a finálén a 2. sorban a nézõk között...
http://9gag.com/gag/5135249
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080854215&no=132905
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Fõleg amit a beérkezett SMS-ekrõl, százalékarány megfordításokról írnak.
Minden, amit a Való Világ-szavazásokról tudni lehet
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Egyébként meg Stohl Buci nyert, mert õ még mindig BENT van!"
Ennyi idõ távlatából, Christ ismerve, gondolom lehetne ezt egy kicsit lazábban is kezelni.
Inkább kellene indítani valami közös érdeklõdésre számot tartó témát.
Szerintem a legérdekesebb a beköltözõs adások,mert már tudjuk,hogyan lett vége,meg h villában mit mutattak,s a beköltözésnél miket mondat,hogy viselkedtek 😊
Glory, Glory Man. United!
Kinga bukta a királylánykodást a napfényes Miamiban. „Egyértelmû, hogy bukta. Azért ennyire hülye nem vagyok. Ha én valakihez ragaszkodok, az az utolsó bõrt is le tudja rólam húzni, de ha azt is lehúzta, akkor ott van vége. Ez pedig a finálé utáni viselkedésével következett be. Lehet azt mondani, hogy a hatalmas nyereménnyel a zsebemben megváltozott a véleményem, de én még nem tudtam, hogy nyerni fogok, amikor három napra visszaköltözött a kiesése után, és teljesen megváltozott a kapcsolatunk. De ha Kinga ezt akarta, hát lelke legyen rajta”.
Visszanézhetnénk a VV 5-öt az elejétõl végééig. Minden nap letudnánk 1 részt, és aznap arról lehetne újra beszélni így nosztalgiáznánk egyet, és még a topic se lenne elhanyagolva. Az 1 perc, és nyersz után 8 órától vagy akár 9-tõl akit érdekel megnéznénk egy részt, és beszélgetnénk róla.
Wesker nem tudom, hogy te mit szólsz hozzá. Remélem lenne rá vevõ valaki rajtam kívül.
<#idiota>#idiota>
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Simor Olivér hivatalos oldala-52 perce
"Jövõ hét utáni héten kezdjük a forgatását az utazgatós mûsorunknak!!!!! Juhujjjj!!!!"
nyugaton más inditatásból szavazna mind a valóság show-ra mind a tehetségkutatókra..😊
"Egyáltalán nincs igaza.
Ha van egy játék, aminek van egy nyereménye, amit a szabályok betartásával megnyerhetsz, és te azt a játékot végigcsinálod és megnyered, akkor utána ne kelljen már hálálkodni a nyereményért. Ugyan is az járt.
Vagy aki azt mondja, hogy kell hálálkodni, az minden hónap elején térdeljen le a munkaadója elé, és hálálkodjon a béréért.
Ugyan is míg a munkának a bér a fizetsége, addig a játéknak a nyeremény"
Valójában a nyeremény a bére neki.Ezt szerzõdésbe van foglalva,nem véletlenül.1 évig kapja az egymilliót a szponzortól,és addig együtt kell müködni a kertévével,mese nincs.Ha kirándulni kell menni,vagy valahova,akkor is engedélyt kell kérnie az RTL-tõl.
kár,hogy az elsõ 1.5 hónap a youtube accounttal együtt ugrott😊
Tom elsõje meg az amikor már bent van mindenki...:S
i7 azt szevasztok :P
éjjelikbõl párat indavideon tom1976 felhasználóra keresve
i7 azt szevasztok :P
Az elsõséget és magát a gyõzelmet sose perelhetik el tõle, olyat sose lehetne jogilag kikötni, hogy utólag tett dolgokért elvegyék tõle.
A nyeremények azok más tészta, de mivel sok nyereményt valószinüleg nem is közvetlenül az RTL-tõl kapott, így még én abban sem lennék biztos, hogy vissza tudják venni .