153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #207 De gáz lenne ha élő adásban vinnék el Stohlt a rendőrök... -
Dean Winchester #205 nah most említették balázst :D
"milyen kár h nem tud itt bulizni velünk..." -
#204 "lilu,stohl,balázs szóval balázs is benne lesz csak első 10percben hanyagolják :D"
akkor ok, most már biztos... pff te ezek után még hiszel nekik??? -
#203 - Ki ugorjon be a medencébe ?
Ha fejest kellene, és nem lenne benne víz, még küldenék is sms-t Gyüzükére -
#202 BUCI IS BACK
yeah
jó hogy nem ribanckodta el az rtl, ő az igazi vv műsorvezető -
bippo #201 Hm, ezentúl néznem kell a Vivát. Jó volt az a csaj nagyon. (aki bemutatta a villát) -
Dean Winchester #199 no yah :S igy semmi hó se lesz ott? elég gáz -
#198 vv oldalán most rakták ki a műsorvezetőket: lilu,stohl,balázs szóval balázs is benne lesz csak első 10percben hanyagolják :D -
#197 rtlklub.hu le is halt
grat -
#196 ja... :D -
Ironman2 #195 rá se lehet menni az oldalra -
#194 pénzért tuti benne lesz(100k-ért) -
Ironman2 #193 Na azt megnézem ha Laci betyár megdöngeti a Virágot DDD -
bippo #188 Durva, hogy felhúztak egy kupolát az egész fölé. Semmi természetes nem lesz ott.
Viszont nem kell aggódni, hogy a téli hidegben nem akarnak majd kimenni az udvarba cicit mutogatni. Jó idő lesz decemberben is, világos lesz éjszaka is.
Körbesétálva a lakást, eléggé rámentek arra, hogy majd lesz puki, zuhany alatt dugás, hálóban hancúrozás, stb.
De ez a retró, elegem van már belőle.
#151: valóban -
#187 loool csirkét pucolták :DDDDDDDDD -
#186 x fakt... na jó én itt feladom. -
#185 miss anorexia -
IXEMGabeo #184 csak az a különbség, hogy az egy minőségi színész, akitől nem sűrűn látott rossz filmet az ember...Stohl meg kicsoda? egyedül a Tűzvonalban sorozata, ami egész jó, meg az Európa Expressz én nem is tudom mibe játszott még, de nem sok filmbe:D hmm Meseautó, ott pl rém gyenge volt... -
#183 LOL Mafia zenéje... -
Dean Winchester #182
áll az alku :) -
bippo #181 "Elég kemény melóm itt, este." - van egy tippem, mi az.
Üdvözölte a Bucit is. Tehát ők már tudtak róla.
Sikerült jól titokban tartani.
Kiefer: Kiefer Sutherland. Színész, a 24-ből lehet leginkább ismerős. Volt bár botránya (részegen randalírozás), de leülte szépen mindig. -
#180 neked írta, azt hittem tudod. :D gondolom Kiefer Sutherlandre gondolt, bár most már vannak kétségeim. :) -
IXEMGabeo #179 pff a bukszaszájú arra nem méltóztat, hogy elmenjen
el tudom képzelni micsoda kemény melója lehet kint Moszkvában...Úgy látszik a répa nem jön be neki főve, csak nyersen keményen... -
#178 tényleg -
#177 fogadjunk egy virtuális sörben. :)
(az első 5 percet nem láttam, de balázs volt már valamilyen formában is említve? én nem emlékszem. most a voksán művésznő is bucit köszönti szóval...) -
#175 kemény meló:D -
Ironman2 #174 Ki az a kiefer? Lehet hogy én vagyok lemaradva. (Balázs?) -
#173 semmit, mit kapnának? max egy fókusz riporttal letudják és majd vicces dologként állítják be. ennyi. -
#172 Hát azt amit a Buci..jól meg lesznek büntetve!.... -
IXEMGabeo #171 ja így megy ez manapság...minden csak a látszat... -
Dean Winchester #170 nem ő marad :D azért egy ilyen átbaszást nem mertek volna meghúzni :D no meg rengeteg adás hátra van :) tuti jön Balázs majd meglátjátok... -
#169 kiefer párszor istenesen bekúrt és kidöntött 1-2 karácsonyfát, de nem vezetett beszívva ÉS bekúrva, pláne nem okozott balesetet, és pláne nem hajtott el onnan. -
Ironman2 #167 Majd a Szalai Annamária leváltatja -
Dean Winchester #166 de h jön ide am a laci betyár ? :DDD -
Ironman2 #165 Szerintem is ez a helyzet,na de ezért mit fognak kapni? -
Ironman2 #164 Na,ezt hivják közerkölcsnek... -
#163 Igy elsőre nekem nagy szennynek tünik a müsor. Bár ezt előre tudhattuk, de most látom, hogy még nagyobb mint amire számítottam... -
#161 Gabi öreg Aston Martinnal... van ízlése... ;) -
IXEMGabeo #159 nahát erre a celebbandára nem tudom ki lesz vevő én biztos nem... -
Dean Winchester #158 na ja azaz (Stone) :D a popdarálóban énekelt...