153993
ValóVilág 12
-
IXEMGabeo #152779 Siman bemehettek volna csak a musort nem gondolom, hogy elkezdtek szerkeszteni:D
Elkepeszto milyen gyorsan megy az ido, hisz lassan masfel eve mentek be a 9-es szeria lakoi -
xido #152778 pedig ha most pont jókor bementek volna..és ők maradnak a föld egyetlen túlélői.. :)))) -
Ironman2 #152777 Szerintem most a vírus miatt még jó sokáig jegelve lesz a Való Világ. -
IXEMGabeo #152776 Attila is tudott szorakoztato sokszor lenni:) mas kerdes teljesen mas karakter emberileg...komoly, droid tipus...az o szemelyisege es az agy, ami korulveszi szamara nehezebbe teszi a humorizalast, de Petivel egesz jokat tudtak szorakoztatni ketten.. -
Fantasico #152775 Ati is jó volt ez nem kérdés, minőségi játékos volt aki taktikusan játszott, de Alek azon kivül, hogy a taktika magasiskoláját hozta végig, szórakoztatott, és őnfeledten lubickolt a játékban, fej és hasfájásig lehetett rőhőgni rajta elképesztő parádé volt az a pár hónap, ellenben Ati sokszor befordult keményen depis állapotban volt, ott a taktikai húzásain kivül kőzel sem volt olyan szórakoztató mint Alek, a kőzelébe sem ért, meg hát azért azt se feledjük a VV4-ben azért sokkal erősebb volt a felhozatal is, az 5-ben iszonyatosan sok volt a tőltelék, lényegében Ati-n kivül nyugodtan nevezhetünk onnan tőlteléknek mindenkit az a szerencsétlen balek Peti haverja meg a Cristophel borzalom volt, a 4-ben azért volt egy Olivér, meg Lázár Laci akit végül hülyére szopattak, szóval a VV4 az más dimenzió volt minden szempontból. -
#152774 Szerintem Attila jobb játékos volt, na ő tényleg játszott is még Alekosz ezzel a stílussal nyert csak. -
Ironman2 #152773 Van valami hír a VV10-ről? -
Ironman2 #152772 Minek neki dolgozni? Pár ilyen adás után,kb annyit keres mint bármelyik melós egész évben! -
IXEMGabeo #152771 Az az erdekes, hogy az elejen Friderikusz ugy tunt szimpatizal vele, a video masodik reszeben pedig elkezdte kicsit ekezni a pszichologiai elemzesei kozepette mondvan lusta es nem akar semmit dolgozni es nincs eletcelja...Friderikusz betalalt vele kisse ez latszott Alekon is. Ami erdekes nem sokkal ezutan az adas utan, Alekosz es Eva szerepeltek ujra egyutt az Edes elet c. "szenny" musorban... -
Fantasico #152770 Pár éve láttam amikor leadták a TV-ben, zseniális volt. Elképesztő beteg egy állat ez a fazon, dehát ezt tudtuk is mivel végigkővethettük a mindennapjait a VV4-alatt, minden idők legjobb VV játékosa, a kőzelébe nem ért senki azóta sem, Ő igazából játszotta ezt a játékot, és lubickolt benne, sziporkázott, és kőzben szórakoztatott, parádé volt. -
Ironman2 #152769
-
IXEMGabeo #152768 Ez aztán marha nagy leleplezes volt... Egy sztriptizes feladat alapján amibe beleelte magát le kell járatni... -
Ironman2 #152767 Ez le volt adva anno,mert már láttam.A Belevalóban volt ha jól emlékszem.Szépségversenyt nem fog nyerni az alkatával az biztos :))) -
#152766 VV Zsuzsu eltitkolt felvétele. A szende szűz. -
#152765 Majd fellebbeznek és kész.... -
Ironman2 #152764 Már több mint 6 év,mert hozzáadódik autómatikusan az előző felfüggesztett 2 éves büntetése.(drogos ügylete).De ha jól viselkedik,az egyharmadát elengedik,tehát akkor 4 évet kellene leülnie. -
Fantasico #152763 Egyáltalán nem sajnálom, sőtt nagyon őrülők neki, végre megkapta ami jár neki, egy igazi szar alak, azt hitte mindent megtehet és büntetlenül megússza, ahhoz Ő túl kis hal hogy igy legyen, ez a gyerek egy duplanulla lúzer, remélhetőleg most a 4 év alatt lesz ideje gondolkozni, és kicsit megneveli az ottani kőrnyezet. Bár kétlem, hogy ebből a sőpredékből valaha is normális ember válna, ez a kis győkér egész életében csak 2 dolgot tudott, a farkát lóbálni és sirni mint egy kisgyerek, szánalmas lúzer volt mindig és szerintem az is marad. -
Ironman2 #152762 Bucitól kérhet tanácsokat hogyan kell túlélni a börtönben :))
Nehogy igy járjon!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.10.16. 20:03:05 -
nordan #152761 emberrablás? WTF? a csaja biztos nem várja meg :P sajnálom csórit azért kicsit, szétfogják baszni a sitten
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.10.16. 14:23:39 -
Ironman2 #152760 Aureliot elitélték! 4 év börtönt kapott!
Aureliot elitélték -
#152759 vv10 -
IXEMGabeo #152758 VV Szabolcs pl. közgazdász lett.. Sokan elfelejtik, hogy attól, hogy nem a médiában helyezkedik el ugyanúgy viheti vmire az életben... VV2 Lacinak volt étterme, de ő pl becsodolt. -
Ironman2 #152757 Valamelyiknek étterme is van! Nemtudom pontosan melyik VV lakó az. -
kozi001 #152756 A VVs "üzletemberek" inkább a "bugyiárus Csajágaröcsögén" meg a "hot-dog árus" a szigeten kategória! -
kozi001 #152755 Én Csokit se szerettem. Agresszív gorillának tartottam.
Jó az neki! Ribancokon kívül más nő bottal se piszkálja amúgyse!
Utoljára szerkesztette: kozi001, 2019.06.25. 09:04:37 -
nordan #152754 hát ha tőlem ellopnának 200 ezret lehet én se hagynám szó nélkül............mondom ezt úgy hogy semmire sem tartom ezt a faszpörgetőt -
Ironman2 #152753 itt
-
nordan #152752 ?:??????? -
Ironman2 #152751 Az eddigi 9 VV kitermelt egy rakás személyt,akik közül lettek celebek,műsorvezetők,üzletemberek,börtöntöltelékek...stb.Nem meglepő ha néha összefut az ember valamelyikkel.Aurelio amúgy már kezdheti tisztogatni az ánuszát,mert várják a börtönben sok szeretetttel :))))) Emberrablásért kap pár évet.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.06.20. 21:24:02 -
Ironman2 #152750 Jó helyekre jársz te is -
IXEMGabeo #152749 Hagyjad már ingyen utazott:)) 7-es, 8E, 133E a bliccelo jaratok -
IXEMGabeo #152748 Várjál ma egy másik Buzernyakot láttam hidrogenezett rövid szőke hajjal térd zokniban ülni az Örs Vezér téri Arkadban... Mit gondolsz ki volt az? Gregorka:D 2 nap alatt 2 VV "hőst" látni azért nem gyenge:DD -
nordan #152747 BKV-ra futja neki :D
egy életre elkaszálta magát a buzifilmekkel, látom "megérte" -
IXEMGabeo #152746 Kit láttam tegnap délután a 133E buszon Zuglóban felszallni majd leszallni a Szent Gellért téren? Hát VV9 Buzernyakot azaz Krisztiánt... Az a csavo tényleg torpe -
IXEMGabeo #152745 durvan 50-80 ezer kozott meg lehet uszni Tenerifet attol fuggoen hany napra mesz... -
nordan #152744 Csokival nem volt baj,de egy kurvával a faszom sem állna össze :D -
kozi001 #152743 Összeillenek. Csak vigyen elég banánt ennek a szerencsétlennek! -
nordan #152742 fél év alatt egy emberöltőnyi fickóval baszott ez a szutyok! egészségére Csokinak -
Ironman2 #152741 Van ezeknek lóvéjuk hogy Tenerifén nyaralnak.Mikor megöregednek meg sírnak hogy nincs nyugdíjuk,meg elárvereznek mindenüket! -
Ironman2 #152740 Haha!!!
Összejött VV Vivi,és VV Csoki!
Link