ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jugen
most látom, hogy Oli a 2-es, de mintha alekon nem lett volna szám, csak úgy snassz félmeztelen mászkál...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Justin Case
Itt leírtam #20567

A 9-es szám a baja és Alekosz. Utóbbi gondolom él a lehetõséggel, hogy 4-es.

"te segghülye vagy.....jó összeesküvés keresést,képzelgéseket!"

Most kapcsoltam be a streamet. Mi volt? Mi a baja Anikónak?

dean23
De poén lenne ha Anikó is kimenne egy ilyen bugyuta feladat miatt! Akkor már 3an lennének akik párbaj nélkül lécelnek! <#zavart1> Mondjuk én csipázom Anikót, jó poénjai vannak!<#vigyor3>

[HUN]Crassus
te segghülye vagy.....jó szórakozást!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

jugen
Laci: "Én meg megkötözlek és jól megerõszakollak!" 😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

byzhouse
kicsit irritáló ez a mûsorvezetõ...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

LOL, nekedvalóban Alek régi fényképeit mutogatják <#nevetes1>

Justin Case
Ennyit tudok

Béci 1
Oli 2
Szandika3
Alekosz 4
Laci 5
Éva 6
Gigi 7
Gombi 8
Anikó 9
Jerzy 10
Zsófi 11

Nem tudom hányas számtól, de a földön kell aludniuk ill. kint az udvaron enniük és csicsáztathatják a magasabb számúakat.

jugen
11 Zsófi
10 Jerzy
9 Anikó
8 Gombi
7 Gigi
6 Éva
5 Laci
4
3 Szandi
2
1 Béci

Oli és Alek között nem tudom a sorrendet

jugen
Inkább az eredeti németre "Das Experiment", mint az amerikai koppintásra.

Szolnokboy1
az a remake.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Mirõl van szó?
Kaptak egy számlistát, és az a parancsnoki-lánc?
Mi alapján osztották a számokat? Valaki be tudná másolni, hogy ki milyen számot kapott?
A Forest Whitakeresre gondolsz?
Jövõ héten lesz alkalma a párbajra, ahol Alekosz 90/10 arányban legyõzi.
jugen
A Kísérlet c. filmhez hasonlóan, azért egy nap után megfordítanám a sorrendet <#vigyor1>

gojoci
Ez a zsófi de gusztustalan. Arról szól a villaléte, hogy Alekoszt basztatja, mindenkit uszít ellene. Azt hajtogatja, ki akar vele jönni párbajozni, ahol majd porig alázza és agyonveri <#taps> idióta...

dean23
Rosszul mondtam, a népszerûtlenebbet tehát a magasabb számúnak lehet parancsolgatni!

jugen
A nagyobb számok lettek az alattvalók. Mivel Béci az 1-es ezért õ a góré. Jól felülbírálta alekot az elõbb 😊))

dean23
Ha jól következtetek az alacsonyabb számút most lehet csicskáztatni!

Slayerboy
Ebben a NekedValó fosban ez a kis köcsög kicsoda aki nagyon béna és feltûnõ módon próbálja Balázst majmolni? 😮 Nagyon szánalom..

Voltam zárás előtt. _______________

desigo
gombi de szánalmas
vinnyogáson meg picsogáson kívül semmit se csinál
Én is úgy emlékszem, hogy valamelyik korábbi VV-ben volt non-stop online adás. Csak akkor sávszél nem nagyon volt hozzá, hogy nézzem is.

MGJani/datango #20538:
A külsõ helyszínes romantikázás persze megrendezett volt. ( kb. mint egy Gyõzike show. ) És amikor ezt Gigi elárulta, persze, hogy kivágták, mert ezt az RTL nem akarja elárulni a nézõnek, hogy azt higgye, valódi.
De ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy ott bent a villában, statikus kamerákkal, falak mögötti stábbal mennyire önállóak.
dean23
Jah. Vmi rangsorolás volt! Népszerûségi/Megtekintési talán.

Mondjuk részben érthetõ,mert a kormány már így is milliós büntetéseket írt volna ki "a gyermek rontó tartalomért" a nézõk meg jelentgetnek ha meghallanak vmit 😄

Plussz a VV1 idején még az internet nem igazán volt széleskörû.....

dean23
Anikó most bömbölt vmit, de miért nem vágom.

Emlékeim szerint igen. Akkor ezt még valahogyan meg tudták oldani mindenféle korlátozás nélkül. Az sem volt jellemzõ, hogy minden kínos beszélgetésnél elvették az élõ képet.

Ja, meglepõ.
Szolnokboy1
a mai nekedvalóban egy exkluzív vendég vállalta el a meghívást, csak most, csak ma!!!!!4444

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cigányzsuzsi<#wilting>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

végig 0-24?

Tyler1
hát apám, ha te még sms-ezel is erre a mûsorra, akk csak külön gratulálok, de abból a pénzbõl nem sokan finganának az éhezõk sem, mert csak a legalja veri ilyenre a pénzét. ez kereskedelmi csatorna, reklámokból, meg nézettségbõl élnek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nem újdonság, már az elsõ VV idején is volt online közvetítés...

desigo
anikó miért sír?
Én csak azért kérdezem mert nem emlékszek ilyesmire...
A BB az más ne keverjük,más cég más politika.Az RTL tudtommal mindig is így bonyolította a VV-t tehát újdonság az online közvetítés.

A vele párhuzamosan adott BB1-ben és a VV3-ban biztos vagyok..talán még a BB2-ben is..a VV1 meg VV2 nem érdekelt még akkoriban a szereplõi miatt..
Online adták a VV1-et?
Vagy éjjel nappal ment a tvben mást sem adtak?😄

milyen elõzõkben?
nonstop ment évekkel ezelõtt minden hazai valóságshow..
datango
mondjuk ha nem lenne kamu a cikk miszerint:
"VV Gigi: Á ez nagyon kamu volt – mesél a romantikus estrõl"

akkor az alatta levõ videót nem tiltotta volna le az rtl klub szerintem.

Akkor az elõzõekben is össze volt válogatva a szereplõgárda azt állítod nem?Hiszen akkor egy percet sem adtak online....:

A másik hogy egyértelmû hogy nem mutatnak mindent online,ahogy mondod akkor senki sem nézné az rtl-en....Mi értelme lenne akkor a valóvilágnak?Több tízmillió forint a bentlakók eltartására nulla profit????

[HUN]Crassus
ki mondta azt,hogy minden lépés?

elõre összeválogatott szereplõgárda akiknek megvan adva az alap instrukció mit kell sacc/kb,hogy lássanak a nézõk...pesrze ezt hónapokig hiba nélkül nehéz csinálni,de ilyenkor jön is az "ADÁS SZÜNET"
2011-van és egy "ÉLÕ" "VALÓSÁGSHOW"-t nem láthatsz az interneten egyensben 0/24 ben ne már vicc!Az egész kibaszottul SZERKESZTVE van ez teljesen nyílvánvaló mindenkinek akinek minimális agya van.
Az esti nézetség növelése érdekében napközben lófaszt se láthatsz nehogy valami hiba csússzon be ,de a legföbb ok az a nézetségi statisztikák szinten tartása,mert rengeteg lakásban van net tehát ha normálisan láthatná az ember a napi eseményeket az esti összefoglalóra negyedannyian nemlennének kíváncsiak....

A valo Vilag az a te eleted 😉 Amit latsz az álom vilag 😊

A külsõ helyszínes Gigi-Jerzy romantika megrendezett volt, szép vágóképeket kellett csinálni, hogy jól tálalható legyen.
A villában meg terelgetik õket feladatokkal, közönségszavazásokkal, stb.
meg nyilván számolnak néhány végkimeneteli lehetõséggel az adott szituációkat illetõen (hiszen a mûsorszervezõknek is elõre kell kalkulálni), ill. az összefoglalót is kényük-kedvük szerint vágják össze, de szerintem amúgy nem megrendezett. Az emberek reakciói elvileg valósak.
Elég unalmas ezt a tipikus dumát olvasni amit levágsz,minden összeesküvés stb....
Kétségtelen a villakók nem teljesen öszinték dehát ez a játék lényege...
De az hogy minden lépésük elõre megtervezett az RTL által?AGYBAJ A RÉSZEDRÕL.....

JaSoN HuNTeR
Tényleg megvan játszva az egész való világ?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Régebben láttam pár részt a Gyõzikébõl, az egyikben volt egy Gömbi nevû kopasz, kövér maffiózó cigány, aki kirakta Gyõzikét a saját házából, mint macskát szarni. Megrendezett jelenetek voltak azok is, de Gömbin látszott, hogy nem kamuzik. Azóta olvastam, hogy már sitten van ez a Gömbi emberrablásért és zsarolásért. Gyõzike annyira fosik tõle most is, hogy több Belevaló mûsorban is Gombi helyett Gömbit mondott.

<#nevetes1>
[HUN]Crassus
ne haragudj ,de te olyan hülye vagy mint egy segg........
Tipikus low IQ-s agyatlan bírka tagja vagy a társadalomnak!
GRATULÁLOK HOZZÁ!

gojoci
Na, az rtl megkezdte a youtube tisztogatását a gigi-s elszólás miatt. Folyamatosan törlõdnek a vv4-es videók.

dean23
Sztem semmi meglepõ nincs abban ha a külsõ jeleneteket normálisan próbálják felvenni a szereplõkkel különösen ha olyannal kell dolgozni akinek a hasán több kocka van, mint IQ-ja!

byzhouse
meg mikor tesója elvitte az autóját és beült 1 autóba ahol pont volt 1 kamera... micsoda dolgok történnek 😄D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;