ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
zsófi télleg azthiszi van esélye????? télleg naiv picsa 😄
"Kösz a tippet háver" <#nyes>

a kis naiv azt hiszi visszajön 😄 azt közbe örül ha majd a szavazat százaléka kétszámjegyü lesz
Jóindulatú gyerek, csak üres fej, kocka has.
ha Gigi lett volna a kiválasztott, tuti Zsófit viszi.

kill3r21
kiis nyomták a streamet..lehet olvassák a sg-t 😄
Milyen anyagot szív?
Pillanatnyilag a kurva anyád kedves RTL

dean23
Erre a Jerzyre kár egyetlenegy filmkockát is pazarolni akkora egy nimand senkiházi!<#zavart1>

gojoci
Zsófi: "Azt nem tudom kire rakjam a jelet, ha visszajövök" <#taps>

sanzik
Laci beszólása Bécinek:
-Nem titeket fog kivinni ne fossál...
Fogadjunk...Tedd fel a II-es Golfodat..na
<#vigyor><#vigyor>
Anikó mennyire ki lesz, ha most majd Zsófika is kimegy 😄
desigo
Oli túlzottan irányítani akar mindenkit...
dean23
Sztem Zsófika még sokat fog bömbölni az elkövetkezõ napokban!<#eplus2>

Alekot tényleg ennyire irritálja Zsófi, akkor vigye ki, 2 hét múlva meg majd meglátja. Éva elég gáz, hogy folyton a saját érdekeit nézi. Oli tök normális most vele, meg Szandika is.

Attila8805
csoda hogy nem kapcsolják le!?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Bandee1987
Na Gigit épp most vetik el, Lacit tuti nem viszi ki, Bécit is elvetették. Maradt Zsófit.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

gabi89
Remélem is mert nagyon ingerel a feje 😄 Szart se csinál aztán pár napja is õ akarta megmondani a tuti amikor Béci zenélt...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Peetboy
Én egybõl gondoltam, hogy õk etetik a halakat, mivel csak napi 1x kell és kívülrõl nem is tudnák etetni. A dobozt megismertem, mivel nekem is vannak halaim.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

dean23
Pusztul a kinderzabáló csontváz!

gojoci
Azért Éva is nagy rohadék. Próbálja rábeszélni Alekoszt gigire, de csak magára gondolván.

Amadeus
100% a Zsófit viszi ki, gyakorlatilag már csak errõl beszélnek.

Attila8805
Kiporciózták hogy nehogy megegyék a villalakók<#idiota>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

dean23
Mekkora lenne ha a hõsszerelmes Alekosz kivinné Gigit, hogy megvédje tõle Évát!<#vigyor3>

kill3r21
Büdöset fingottam, neharagudjatok xD Hatalmas 😄 nagy volt a ccsönd xD
sanzik
hát ebbõl Zsófi lesz...
remélem rádumálják gigire.

desigo
mivel nem idegesíti és nincs vele konfliktusa ezért nem jön szóba
gigi vagy zsófi lesz...
dean23
Alekosz elvetette Bécit!<#nemtudom>

Amadeus
Most mondja Alek hogy Bécit azt egybõl kizárja

thx

vki mondja már meg miért törvényszerü h azok közül kell kiviniie párbajozni vkit akik az illetõre szavazott? 😄
egyébként 99% h zsófit viszi ki aztán szépen a legnagyobb arányú gyõzelmet fogja megszerezni vmi 81% vs 19% 😄
Igen, én is azon szoktam gondolkozni, hogy a közjegyzõ szerint minden rendben dumánál mi a helyzet...

Feltölti magát a közjegyzõ a szerverre, õ Neo a mátrixból vagy mi a faszom, hogy igazolja 100%, hogy tiszta a meccs.

Majd az lesz amit Kolosi mond. Ennyi.
béci, gigi, zsófi, laci
desigo
nah megjött szandika 😊
no kiderült alek a kiválasztott!
ha kiesik vége a mûsornak sztem :S
egyébként ki rakta rá a jelet?
Amúgy én annyira nem bízok ezekben a dolgokban...most honnan tudjátok ti, hogy a VV készítõi nem manipulálják a szavazatokat?😄 Még régen ennél vagy a big brothernél vagy vmi ilyen szavazós dolognál mindig ott ült 2 kocka csóka akik vmi arcok voltak akik bizalmat sugároztak az embereknek, és õk odamondták hogy: a szavazás rendben volt, ja. Ennyivel "bizonyították" a készítõk h itt nincs csalás 😄 Alekosz akárkit visz ki, nyerne, de szerintem ha véletlen vki ellene több szavazatot kapna, átbillentenék a dolgokat Alekosz javára...hiszen a legtöbb ember az õ idióta beszólásai miatt nézi az egészet...és nem hiszem hogy olyanok az emberek, hogy a becsületesség miatt visszavinnének olyat aki kevesebb nézettséget, ergo kevesebb zsét hoz 😊 de lehet csak én sarkítok...minden esetre emiatt, és sok más dolog miatt soha nem küldenék sms-t 😄
Tyler1
na most ebbe megint beletudnék kötni, csak inkább hagyom az offot, elég volt mára 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Én csak a halakat láttam és megfordult a fejembe vajon õk etetik-e õket és tartják rendben az akváriumot vagy az kívülrõl történik...
na szánalom a köbön 😄DDD
Igen, ezt is kell tennie, mert szüksége van egy erõfelmérésre, miért kockáztasson, ha ráadásul ettõl a kellemetlen Zsófitól is megszabadulhat. Lesz még alkalma bõven csatázni.
Peetboy
Igeeeen! Talált! Az aranyhalaknak az eledele.
Én régen megláttam ezt a dobozt a tükörnél, már akkor gondoltam ez a hal kaja lehet, de az írást csak ma láttam közelrõl egyik "epizódból".

"Attila8805 - Szerinted ekkora dobozba hogy férne bele kutya kaja? <#nevetes1>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

desigo
igaza van évának
gombi semmit nem csinál...
szerintem alekosz most bárkit simán kiesjtene azok közül akik rátették...
Egyébként Lacit is kiviheti, mert õ is keményen taktikázik, most este is ment nyalni Aleknak nagyon látványosan. Elõadja a rend, becsület, erõ dumát, de igazából õ is gyarló, mondvacsinált faszságokkal tesz jelet. A korábbi kihíváson is nagyon megkönnyebbült, amikor Olivér nem õt hívta ki.
Szóval a szobaRambó is jelölt lehet. Egyébként jó ember Laci, csak sokszor iszik bort és prédikál vizet.
na ki lett a kiválasztott?
ki a top2 ? 😄
a "csöndre intés kórházban" kategória díjának nyertese:

Ha az a célja Alekosznak, hogy 100% benn maradjon akkor Zsófit fogja kivinni
LoSA
Most ha 11 emberbõl, mondjuk 5 leszarja, akkor nincs értelme az egésznek pl... 😊

Armagedown
pedig igazán lehetne egy olyan lehetõség is hogy leszarom 😄

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

kaja a halaknak 😊

(haleledel)