ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bécit sarokba kéne szorítani és nyomás alá tenni, tuti felkapná a bökõt.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
zsófit tuti kinyírná és õ érdemelné meg a legjobban az eddigi látottak alapján
lacit is megverné de én nem vinnim ki a helyébe
gigit is megverné sztem és azért vinném ki mert gyengítené bécit
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Csak azt törlöm ami nem ide való hanem az Off Topicba !
http://apps.facebook.com/alekosz/
Töröld te gyökér ha nem tetszik!!!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
"61 ezer ft egy 20 perces helizés pest felett ezzel a géppel.szallodat nem tudom,se a ruhakat amibe mentek,villaba ugye att oltoztek.
nem tudom de ez lehet vagy 200-250 ezer ft."
Én gyerekkoromban ültem helikopteren 10 percet volt a levegõben, akkoriban kb 1500 ft volt 1 fõre, de lehet még kevesebb.
Jó igaz az régebbi fajta gép volt.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
mitõl jó?
mert h semmi nem történik alatta az holtbiztos mért nem játszantak vetéledõt velük olyan igazi bevállaldo vagy hánysz kategórásat mint ami volt régen.
meg eleve ez a szar vv is errõl kéne szóljon, h lényegébe összerpantsuk bent az embereket igazi kín legyen minden nap na arra már járna a nyeremény meg ott lenne elég nézettség is.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Kiváncsi leszek, hogy a villalakók mikor jönnek rá, hogy ha egyfolytában Évára, Olivérre meg Alekoszra pakolgatják a jeleket azzal maguk alatt vágják a fát. Õk hárman meg röhögnek a markukban, hogy gyakorlatilag azt és akkor ejtenek ki a villából akit és amikor akarnak, ha állandóan õk választhatják meg a párbajellenfelüket.
#21431: Ez így van. Bár szerintem ott nagyjából már képben vannak, ki kit fog jelölni, így az összeírás elõtt is sejthetõ volt, hogy Alek lesz az egyik esélyes kiválasztottnak.
hiába a sok neon, akkor is sötét van odabenn...