ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kár hogy ilyen húgyagyúak kerültek be.

bécit sarokba kéne szorítani és nyomás alá tenni, tuti felkapná a bökõt.

Beci megtanult a VV alatt gyorsan beszelni 😄😄😄

byzhouse
10napig nem érhetnek egymáshoz-> Alekosz kihívná Erzsit-> Erzsi kiesne-> Gigi összeomolna = Succesful Alekosz Problem, Officer? 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

bajgunar
xD Ezen én is behaltam.
-" Mi az a PÁCSÓ???"
<#idiota><#lama>
pácsó 😄DDDDDDD

max béla ellen nincs esélye alekosznak sztem

zsófit tuti kinyírná és õ érdemelné meg a legjobban az eddigi látottak alapján
lacit is megverné de én nem vinnim ki a helyébe
gigit is megverné sztem és azért vinném ki mert gyengítené bécit

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nem is fogják lecsukni

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ááá Oli lebeszéli h vmeik Ráczot vigye ki 😞

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

jugen
az

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jugen
stohl még mindig kint van? <#phone>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Eva egy kurva szarkavaro...

Éva megint keveri a szart...fuj. Remélem Alekosznak megjön már az esze,és otthagyja ezt a szánalmas nõt

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

jugen
Mert már látta az eredményt, hogy alek lesz a hunyó. Nem azért választotta, mert fél, hogy gigit akarja kivinni...<#falbav>

wesker24
Miért is törölném ! Eszem ágában sincs törölni !

Csak azt törlöm ami nem ide való hanem az Off Topicba !

http://apps.facebook.com/alekosz/

Töröld te gyökér ha nem tetszik!!!

A fõdíj egy csalánszopó szájszobor 😄
zaki
b+ de szánalmas ez a mûsor 😄

Ki is vitték, már nem látom. Kolosi mondja: adjatok a köcsögnek.
zaki
b+
csaávó szandika nevét magára tetováltatja meg a vv4 logót, omg 😄

Ja, a 2 négerrel kivitetik.
SpeedXHUN
Na majd alekosz megmutatja sztem bárkit választ megnyeri,reméljük él a lehetõséggel és megszivat valakit:😄😄:

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

mi is ezen agyaltunk, hogy mi ez a torzó. szünetben majd az õrök kiviszik a campona mögé és megagyalják😄

esetleg
Gyerekek, de most tényleg mi: nem tudom megtippelni. Esteleg hormonzavaros hermafrodita?
SirAlo
lol ez a transzfesztita <#falbav>

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Transzvesztita.
Bazz, pont most írtam be ugyanezt. <#nevetes1>
ruszki válogatott xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ebben a mûsorban ez a zöld pólós fiú vagy lány?
ennyi erõvel ezt a többiekrõl is ugyanezt el lehetne mondani😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SirAlo
Ez most fiu vagy lany?😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
csak ezek meg igy is ki akarnak jonni nem hogyha meg ossze roppantanak oket 😄

Peetboy
Syntech:

"61 ezer ft egy 20 perces helizés pest felett ezzel a géppel.szallodat nem tudom,se a ruhakat amibe mentek,villaba ugye att oltoztek.
nem tudom de ez lehet vagy 200-250 ezer ft."

Én gyerekkoromban ültem helikopteren 10 percet volt a levegõben, akkoriban kb 1500 ft volt 1 fõre, de lehet még kevesebb.
Jó igaz az régebbi fajta gép volt.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Ez a párbaj nem téma, Alekosz egyelõre biztonságira megy, Zsófinak a 0.5% is sok lesz.
Peetboy
Zsófit ne hívja párbajozni, mert én szeretem õt az édes kis cuki kislányt. Inkább Gigit vagy Lacit.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Murder3
wtf? mi az h jó párbaj?
mitõl jó?
mert h semmi nem történik alatta az holtbiztos mért nem játszantak vetéledõt velük olyan igazi bevállaldo vagy hánysz kategórásat mint ami volt régen.
meg eleve ez a szar vv is errõl kéne szóljon, h lényegébe összerpantsuk bent az embereket igazi kín legyen minden nap na arra már járna a nyeremény meg ott lenne elég nézettség is.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Sickness
Ezek közül maximum Gigi pujaro verné meg, mert ugye nagy a család.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
ja õ az orosz válogatott :d

Camelia
Nem a Lacit hívja úgy?

azt mondta Alekosz, hogy Gigi, Zsófi és a ruszki közül választ majd. de ki az a ruszki?

Camelia
Ebben igazad van, ezt egy pillanatra el is felejtettem, de Béci logikáját ez sem támasztja alá. Fél, hogy Alekosz kiviszi a húgát, ezért tesz rá jelet?? Ezzel pont hogy megadja az esélyt neki, hogy kivigye.
Kiváncsi leszek, hogy a villalakók mikor jönnek rá, hogy ha egyfolytában Évára, Olivérre meg Alekoszra pakolgatják a jeleket azzal maguk alatt vágják a fát. Õk hárman meg röhögnek a markukban, hogy gyakorlatilag azt és akkor ejtenek ki a villából akit és amikor akarnak, ha állandóan õk választhatják meg a párbajellenfelüket.

Sickness
Az biztos, hogy neki van a legnagyobb rajongótábora. Itt az a kérdés, hogy majd szavaznak-e rá? Szerintem az emberek többsége miatta nézi, de szavazni a fele sem fog...

egyébként a kiválasztások alkalmával talán eközben volt a legtöbb hsz és a legtöbb elmélkedés, Éva általi okfejtések is voltak rendesen. Ebbõl látszik, hogy a fórumon is Alekosz a legnépszerûbb😄 bármennyire is vannak neki is negatív tulajdonságai, még mindig nagy fazon, nem káromkodik, választékos, átlátja a dolgokat mélyrehatóan, ezenkívûl a showt is õ csinálja az RTL-nek is nagy veszteség lenne, ha kidobnák csomó nézõt veszítenének evvel, ha így gondolkozunk

Ezt én sem értettem, mi olyan nehéz ezen felfogni. Úgy látszik, hogy ott bezárva az érzelmek sokkal fontosabbak, mint a taktika.

#21431: Ez így van. Bár szerintem ott nagyjából már képben vannak, ki kit fog jelölni, így az összeírás elõtt is sejthetõ volt, hogy Alek lesz az egyik esélyes kiválasztottnak.
látszik, hogy mindegyik fordítva gondolkodik, mert azt hiszi, akire rak az fog kiesni a csapatból...pedig akire rak, az lesz a "legveszélyesebb"...

hiába a sok neon, akkor is sötét van odabenn...
Sickness
Értsd már meg hogy elõtte leírják egy papírra és azt kell nekik mondani! Akkor még fingja sem volt az egészrõl...

adam46
Én is pont ezen csodálkoztam. Van logikája... 😄
Camelia
Ez a Béci nem normális. Aszondja azért teszi a jelet Alekoszra, mert fél, hogy az kiviszi a húgát. Ebbe mi a logika? Azzal, hogy rátette a jelet, pont õ adta meg az esélyt neki, hogy kivigye párbajozni a Gigit. Ha lett volna egy kis esze mást választ ki, pontegyenlõség esetén Éva nem Alekoszt hanem Gigit küldte volna párbajozni, az meg választhatott volna, olyan ellenfelet akivel szemben lenne esélye visszajönni. Viszont így, ha Alekosz kiviszi akkor szinte semmi esélye nincs. Béci, a nagy "taktikus" most imádkozhat hogy ne az õ közremûködése miatt essen ki a húga..

Azzal nincs is baj😊 de ha ennyire ostoba vagyok legalább kussolok😄 nem tudom melyik ostoba volt😊

fúú de lehánynivaló feje van ennek a fiútestû szukának<#banplz>