ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Röhögtem amikor beszólt Évának hogy "ne befolyásold", Éva meg nekiállt védekezni. Hát én biztos azt mondtam volna hogy törõdjön a maga dolgával, és abba dumáljon bele, ki ez hogy utasítgat😄
aztán jött a kiválasztás, és tudjuk mi történt.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Dead or alive night @ Feszt Balkány!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A késelés pártiakat el kell keserítenem, mivel nem történt késelés, illetve felesleges a cigányüldözés. A kiszivárgott jegyzõkönyv szerint egy rendõrtiszti fõiskolás srác miután barátnõje rosszul lett, ki akarta menteni õt a levegõre. Mivel nem talált magának utat a zsúfoltságban, a jelvényét szorongatva elkiáltotta magát, hogy „késelés”, azt remélve, hogy ezzel megnyílik elõtte a tömeg és ki tudja vinni a barátnõjét. Sajnos a megrémült tömeg ettõl elindult, maguk alá temetve a lépcsõ alján álló három lányt, akik miután több rétegben feküdtek rajtuk az emberek, a nagy nyomás alatt megfulladtak. Vélhetõen ezért csúsztat a rendõrség a tömegpánik kirobbanásával kapcsolatban.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Pedig az tényleg nem tünt volna fel hogy 1 nyugdíjassal kevesebb egy isten háta mögötti helyen.
Itt nem volt késelés ha lett volna akkor lennének tanuk a rendõrségen.
Nem facebookon meg mit tom én hol.
On:
Ez a jerzy mekkora fasz, mondta olinak hogy a szállodában külön kiverte magának. Akkor miért nem gigivel végeztette el ha már letakarta a kamerákat.
ettõl függetlenül lehet igaz a történet, csak elsõ hozzászólásban nem ezt írtad, hanem kevésbé hihetõen (a haverom fészbukon egy lányt bejelölt stb. sztori nem tûnt hitelesnek, viszont ez nem ellened irányult, csak én is szkeptikus vagyok a különbözõ hírekkel kapcsolatban amit hallok/olvasok..)
srác: most ittam egy sört 😄DD
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Cozmás eset annyiban más, hogy azt, ha akarták volna se tudták volna eltusolni, ráadásul õ egy ismert sportoló volt!, ez a szerencsétlen lány, meg egy mezei tini volt, nem tartották fontosnak a pánik keltést...
Hozzátartozók nem voltak ott, õk semmit nem tudnak nekik is azt állították, hogy igen odanyomták õket a korláthoz, de a késelést elvétve említették meg, méghozzá, azért, amit leírtál, mert nem a fiatalok egy része tényleg nem akartak balhét és inkább tiszteletben tartották az elhunytakat! Ugyanezt említette a Viki is, hogy õ nem akar botrányt. Márpedig úgy tûnik ez van, hogy senki nem meri kinyitni a száját és megmondani az igazat azok közül, akik ott voltak!
ilyenkor a szülõk, és a rokonok minden esetben meg akarják adni az elhunytnak a kellõ tiszteletet, és érzelmeik sem fogják hagyni, hogy megmásítsák a történteket. még ha ezt meg is teszik egyesek, a család, biztosan több fórumot, több újságot, akár a bulvárt is megkeresik, csakhogy meglegyen a nyugtuk, hogy nem hazudták el szerettük halálának körülményeit.
az meg hogy te láttál képet a késelt holttestrõl vagy akármirõl, honnan veszed, hogy hiteles felvétel? honnan veszed, hogy tényleg az ott, és akkor történt, és hogy nem esetleg egyes pánikkeltõ fórumok szerkesztették össze, önmaguk igazolására?
A -ba, és a -be használata viszont vmilyen irányt jelöl, ugyanis a Hova kérdésre válaszolnak, és nem a a Hol kérdésre.
ezesetben, ha már így fogalmaztál, a parasztság az, ahogy Te magad írtad :
"a villáBA õ kikiáltatta magát vezéregyéniségnek"
még mindig mondom: utánaolvasni ! sok problémát megold, hidd el..
Érdekes mód mindenki másra hivatkozik, de olyan még nem volt, hogy valaki odaállt volna a TV kamerája elé és megmondta volna, hogy õ igenis látta, hogy késeltek!
ba ragok helyett bant használ, mint egy paraszt
Alekosz kérdezi tõle, hogy írják a Bád szpenszert, elkezdi rá Bud Spancer <#banplz>#banplz> ha nem tudja pontosan sztem ne szóljon bele. Az viszont lehetséges, hogy korrekt és közvetlen és jó vele elbeszélgetni. Nekem pedig egy másik gyanúm, hogy õ a félig izraelita útlevele miatt is és a pénz okán is megvolt neki az elõnye, hogy a villába kerüljön. Azt viszont elismerem nem õ a leggázabb ember odabent, de a nyereményt semmiképpen nem adnám a kezébe...
mellesleg meg azok a legkevésbé hihetõ történetek, hogy XY nagynénjénak a legjobb barátjának a szomszédja hallotta, hogy ez meg az történt. (és ezt nem csak a wb-s ügyre mondom, hanem bármilyen dologgal kapcsolatban, ez a legkevésbé hiteles információ forrás)
többivel egyetértek, amit mondasz
ettõl függetlenül a táblás kijelentése tényleg elég nagyképû volt. de ne keverjük azért a megnyugtatásos dolgot össze ezzel.
és még vmi: még mielõtt bárki azt mondaná h védeni akarom a zsófit, én is utálom, és sztem is el van szállva azért vmennyire..
Mindenesetre ennél szarabb vv csapatot nem todnának mégegyszer összeállítani.
Zsófi: idiota picsa
Anikó: Síró picsa
Gigi: Kiharapja a pókot a sarokból
Szandika: na ez még ugy a villában elmegy de túl sokat költ mûanyagra meg a baráti köre sittesek.
Évi manipulátor
Béci: buta a táblánal azt mondja taktikázik a riportban meg azt hogy szerinte nem taktika.
Oli:
Síró kangörcsös senkiházi
jersi : Semmit nem tudok róla mondani ami érdekes lenne
Gombi: Többet sír mint egy éhezõ afrikai
alekosz: Király
Laci: Korrekt ember de kissé unalmas.
végig, a mentõsök, a rendõrség, sõt a hozzátartozók is azt állították, hogy nem történt késelés, és az áldozatokon sem találtak késeléses nyomokat. mellesleg a a "késelés" felkiáltás egy rendõrtiszti fõsulis gyerektõl származott, aki így akarta, jelvényét meglengetve a rosszullett bnõjét kivinni a buliból, csak éppen a tömeg a felkiáltásra hisztérikussá vált, és elkezdett kifelé nyomulni a terembõl.
én inkább azt nem hiszem el, hogy léteznek önmagukatértelmesnek tituláló emberek, akik még hisznek a kurucinfo teljesen elfogult és rasszista kijelentéseinek inkább, mint a hozzáértõ mentõsök, illetve hozzátartozók állításainak. (szándékosan nem egyéb médiát (újság, híradás) mondtam)