ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áhh..

tudom, csak eddig õk voltak a "szentek" és oliék a köcsögök emiatt..

Anikó nem keveri a szart....annyira<#vigyor4>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Vazze Anikó szerint Éva a szarkavaró. Hát az amit õ csinált az mi ha nem az?

Anikónak igaza van.Szét kell õket szedni!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Amadeus
Jól csinálja, errõl szól ez a játék.

Krisztiam
Anikó egy szánalmas rib...

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

bakkerman
mûfasz a seggibe

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

és még be is vallja..

bazmeg most anikó hangolja éváék ellen szandikát..

mennyire érdekember ez a köcsög éva..

bakkerman
baukó is egy fasznyaló,ki akarja tetetni gigit alekkal

bakkerman
mekkora egy geci ez a zsófi,mi a fasznak akarja kivitetni magát??? érettségizett,és ennyire buta??????? KIESNE 90%10-el!!

desigo
laci de szánalmas
aludni megy be vagy wtf?
és alekosz a dedós zsófika szerint..<#mf1>

Béci nevetséges, persze, õ nem taktikázik.

Röhögtem amikor beszólt Évának hogy "ne befolyásold", Éva meg nekiállt védekezni. Hát én biztos azt mondtam volna hogy törõdjön a maga dolgával, és abba dumáljon bele, ki ez hogy utasítgat😄

Inkább hagyjuk.A mocsok ott születik.Remélem nem sokáig

Ez az igazság.Itt a pont.

bakkerman
nem akarok belefolyni én is a flame tengerbe,DE a kuruc a BLIKKHEZ,A BORSHOZ,A HOTHOZ,meg a többi szarhoz képest egri csillagok,fele annyi hazugsággalm,és szennyel

zaki
itt nem az a gond, hogy összebeszéltek, hanem az, hogy maga a béci mondta 1-2 nappal elõtte, hogy õ aztán neeeeeem, soha nem beszélt/beszélne össze a tesójával, nem taktikázik.
aztán jött a kiválasztás, és tudjuk mi történt.

ez nagy hazugság...OFF vége VV a téma bocs, hogy bepofátlankodtam...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ne off-oljátok már szét a topic-ot!

Dead or alive night @ Feszt Balkány!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szombat este:
A késelés pártiakat el kell keserítenem, mivel nem történt késelés, illetve felesleges a cigányüldözés. A kiszivárgott jegyzõkönyv szerint egy rendõrtiszti fõiskolás srác miután barátnõje rosszul lett, ki akarta menteni õt a levegõre. Mivel nem talált magának utat a zsúfoltságban, a jelvényét szorongatva elkiáltotta magát, hogy „késelés”, azt remélve, hogy ezzel megnyílik elõtte a tömeg és ki tudja vinni a barátnõjét. Sajnos a megrémült tömeg ettõl elindult, maguk alá temetve a lépcsõ alján álló három lányt, akik miután több rétegben feküdtek rajtuk az emberek, a nagy nyomás alatt megfulladtak. Vélhetõen ezért csúsztat a rendõrség a tömegpánik kirobbanásával kapcsolatban.

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

azért, mert az egyikük nem hetero😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rbajanlat
Nem akarok belemenni a cigánytémába de ha szerinted eltusolták akkor azt az idõs asszonyt (solymosi néni) akik roma gyerekek vertek halálra miért nem tusolták el?
Pedig az tényleg nem tünt volna fel hogy 1 nyugdíjassal kevesebb egy isten háta mögötti helyen.

Itt nem volt késelés ha lett volna akkor lennének tanuk a rendõrségen.
Nem facebookon meg mit tom én hol.

On:

Ez a jerzy mekkora fasz, mondta olinak hogy a szállodában külön kiverte magának. Akkor miért nem gigivel végeztette el ha már letakarta a kamerákat.

yakisha
rendben legyen így, ebben az egészben amit elmondtál, egy vmi nem stimmel, a családtagoknak tudniuk kell arról, hogy a lányuk, hogy halt meg. márcsak az elhunyt iránti tiszteletadásból kiindulva is. nekem csak ez furcsa, hogy akkor miért nem küzdenek az "igazságukért" ? nekem ez teljesen meglepõ. ha az én lányomról lenne szó, addig mennék utána, hogy ne akarják elbagatellizálni az egészet, és felelõsségre vonást követelnék, az elkövetõvel szemben, minden fórumon.
ettõl függetlenül lehet igaz a történet, csak elsõ hozzászólásban nem ezt írtad, hanem kevésbé hihetõen (a haverom fészbukon egy lányt bejelölt stb. sztori nem tûnt hitelesnek, viszont ez nem ellened irányult, csak én is szkeptikus vagyok a különbözõ hírekkel kapcsolatban amit hallok/olvasok..)

bakkerman
élõ mûsor varázsa

Krisztiam
Zsuzsi: büdös a szád!
srác: most ittam egy sört 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

ez nem származás kérdése, sajnos ez van a 90%-uk vériben. Kevesebben vannak, mint mi (lassan már többen, mert nagyon szaporák), de ugyanakkor mégis folyik a cigánybûnözés ezt sem én találtam ki...

leírtam már, amit akartam nem tudhatod az igazságot, mi volt nekem megvan a hiteles forrásom, nem a képre, hanem az emberekre gondolok. A képet nemcsak én láttam, aki facebookon volt, vagy akár a kurucinfon, egyéb oldalakon járt láthatta nem tudom te miért nem láttad. Tudom erre azt fogod írni, hogy igen a kurucinfo az uszító oldalt, de ha nekik nem is hiszed el, amit írnak, legalább a Vikinek hinnéd el...(nem az Orbánnak), hanem a lány barátnõjének, aki ezt az egészet testközelbõl látta. Hol írnak szted ilyet az oldalak, amit én leírtam? sehol!

Cozmás eset annyiban más, hogy azt, ha akarták volna se tudták volna eltusolni, ráadásul õ egy ismert sportoló volt!, ez a szerencsétlen lány, meg egy mezei tini volt, nem tartották fontosnak a pánik keltést...

Hozzátartozók nem voltak ott, õk semmit nem tudnak nekik is azt állították, hogy igen odanyomták õket a korláthoz, de a késelést elvétve említették meg, méghozzá, azért, amit leírtál, mert nem a fiatalok egy része tényleg nem akartak balhét és inkább tiszteletben tartották az elhunytakat! Ugyanezt említette a Viki is, hogy õ nem akar botrányt. Márpedig úgy tûnik ez van, hogy senki nem meri kinyitni a száját és megmondani az igazat azok közül, akik ott voltak!

bazz ez a délután show, most látni, hogy nem kellett volna bezárni a Lipótmezõt...
yakisha
egyébként meg abbahagytam az offolást. és elnézést kérek a házigazdától, csak nem szeretem, ha valakit a származása után ítélnek meg. köszönöm.

yakisha
akkor légyszíves, olvasd el MÉGEGYSZER értelmezve is amit írtam a ragozásról. köszönöm.

yakisha
még midnig nem válaszoltál arra kérdésre, hogy mi érdekük lett volna csak a HOZZÁTARTOZÓKNAK (nem politika stb), hogy azt állítsák, az elhunyt lányukról, hogy neeem nem késelték meg, "csak" megfulladt...
ilyenkor a szülõk, és a rokonok minden esetben meg akarják adni az elhunytnak a kellõ tiszteletet, és érzelmeik sem fogják hagyni, hogy megmásítsák a történteket. még ha ezt meg is teszik egyesek, a család, biztosan több fórumot, több újságot, akár a bulvárt is megkeresik, csakhogy meglegyen a nyugtuk, hogy nem hazudták el szerettük halálának körülményeit.

az meg hogy te láttál képet a késelt holttestrõl vagy akármirõl, honnan veszed, hogy hiteles felvétel? honnan veszed, hogy tényleg az ott, és akkor történt, és hogy nem esetleg egyes pánikkeltõ fórumok szerkesztették össze, önmaguk igazolására?

az szted értelmes, hogy most a villába vagyok?😄 kérdezz rá->hova? villába. Szerintem mi más nyelvtan órára ültünk be. a helyes: hol vagyok? villáBAN. ne röhögtess és ne ez legyen már a vita tárgya, nem parasztoztam le, csak néha olyan a kiejtése, mintha paraszt lenne kb...mellesleg nekem a Lacival semmi bajom nincsen

nem egy fiatal nyilatkozta, hogy látta a késelést, de ezt nem hozták nyilvánosságra természetesen...

yakisha
nyelvtanilag a -ban, -ben használata állapotjelölésre szolgál, a Hol kérdésre helyesen ezekkel a ragokkal válaszolunk, tehát nem parasztság, ha ezt használja olyan kifejezéseknél, mint mondjuk példa gyanánt: "A villábaN élnek a villalakók."
A -ba, és a -be használata viszont vmilyen irányt jelöl, ugyanis a Hova kérdésre válaszolnak, és nem a a Hol kérdésre.

ezesetben, ha már így fogalmaztál, a parasztság az, ahogy Te magad írtad :
"a villáBA õ kikiáltatta magát vezéregyéniségnek"
még mindig mondom: utánaolvasni ! sok problémát megold, hidd el..

Pontosan azért, mert nem akarnak pánikot kelteni, hogy ismét kik okozták a bajt, na kik??? csak nézd meg ki van hatalmon jelenleg a 2/3 ados többségével és ezt nem azért mondom, mert esetleg rasszistának tartanál sajnos ez az igazság...

már nem tudták ellátni, mert meghalt, nekem nincs facebookom, de érdekes módon képekkel bizonyítva van, hogy szúrt sebek vannak az oldalán...nem én találtam ki, viszont érdekes mód a képeket kb 5 óra múlva azonnal töröltették minden oldalról, ahova felkerült, nehogy kiderüljön a simli, de addig legalább jó páran lementették... hidd el a média nem véletlen talált ki valami hihetõbb mesét, nem akartak pánikot kelteni. Egyéni szocprobl, ha nem hiszel nekem, nekem elég annyi, ha tudom mi az igazság!

dean23
Csak azt mondd már meg, hogy az általatok felállított verziót milyen érdekbõl lett volna oka eltussolni a rendõröknek? Milyen politikai vagy anyagi ok érdekében hamisítottak volna meg többszáz tanuvallomást és tüntettek volna el nyomokat?! Ha lett volna ilyen indok akkor sztem M. Cozma halála után nem lett volna hajtóvadászat a C.-k után.
Érdekes mód mindenki másra hivatkozik, de olyan még nem volt, hogy valaki odaállt volna a TV kamerája elé és megmondta volna, hogy õ igenis látta, hogy késeltek!

bocs a Lacihoz hozzátenném azt, hogy amit az elején megígért nem nagyon tartotta be a villába õ kikiáltatta magát vezéregyéniségnek nem úgy tûnik, hogy az. Nem sportol annyit, sõt hízik egyre jobban ezenkívûl veri a mellét a hittel és a becsülettel, amikor Alekosszal nem beszélte meg a hajnali incidenst (Alekosz látszólag nem is számított rá, hogy ráteszi pont ezért) szép sunyiba pakolta rá a jelet, ezenkívûl pedig buta, mint az állat 40 éves létére:

ba ragok helyett bant használ, mint egy paraszt
Alekosz kérdezi tõle, hogy írják a Bád szpenszert, elkezdi rá Bud Spancer <#banplz> ha nem tudja pontosan sztem ne szóljon bele. Az viszont lehetséges, hogy korrekt és közvetlen és jó vele elbeszélgetni. Nekem pedig egy másik gyanúm, hogy õ a félig izraelita útlevele miatt is és a pénz okán is megvolt neki az elõnye, hogy a villába kerüljön. Azt viszont elismerem nem õ a leggázabb ember odabent, de a nyereményt semmiképpen nem adnám a kezébe...

Krisztiam
úristen ez a belevaló olyan mint a Balázs show, meg a móunika show.. nah megint jön Zsuzsi meg Leonifax 😄D

yakisha
és szted, ha tényleg megtörtént volna, akkora az a lány, akit megkéseltek, az hova lett? azt is el látták volna a kiérkezõ mentõsök, illetve, ugyyanúgy felröppent volna ezzel kapcsolatban is h egy X éves lányt is megkéseltek, ilyen olyan állapotban van, stbstb.

mellesleg meg azok a legkevésbé hihetõ történetek, hogy XY nagynénjénak a legjobb barátjának a szomszédja hallotta, hogy ez meg az történt. (és ezt nem csak a wb-s ügyre mondom, hanem bármilyen dologgal kapcsolatban, ez a legkevésbé hiteles információ forrás)

pedig, de...kb 100-an tanúsíthatják , legjobb haverom felvette facebookra pont azt a csajt, akinek a legjobb barátnõje halt meg és õ is ott volt, sõt elõször a barátnõjére hitték azt, hogy meghalt, de mégsem.

õ maga mesélte a haveromnak facebookon, hogy szokás szerint egy 6 tagú cigánybanda ment végig a tömegen ez a csajszi útban volt (Kinga), õt szépen megkéselték, aztán kitört a pánik. Sosem beszélek a levegõbe ez így volt, csak a média ismét eltusolta

többivel egyetértek, amit mondasz

dean23
Ez a Béci akkora egy suttyó! Direkt be akart vágódni azzal, hogy azt mondta "Egye fene taktikázok, félek, hogy kiviszed a húgomat!". Balázsnál akart jó pontot szerezni, de a barom nem vette észre, hogy azzal, hogy a húgához hasonlóan Alekra tette a jelét pont azt növelte, hogy Alek dönthesse el kit fog kivinni! Nem pedig azt, hogy esetleg Gigi lesz a kiválasztott és õ meg kivinne egy gyengét!

yakisha
nagyképû a zsófi, az nem vitás, de abban amit az anikónak magyarázott, mikor kiborult, hogy úgyis õ jön vissza ne féljen, meg ilyesmi, abban nagysúllyal az is benne volt, hogy az anikót akarta megnyugtatni, mivel kb hisztérikus állapotba került, hogy mégegy hozzá közelálló ember fog megint kiesni (persze, ilyen ez a játék, ez van). máshogy viszont nem tudta volna megnyugtatni, ha nem kezdi el neki magyarázni, hogy õ ott mekkora arc, és tuti visszamegy.

ettõl függetlenül a táblás kijelentése tényleg elég nagyképû volt. de ne keverjük azért a megnyugtatásos dolgot össze ezzel.

és még vmi: még mielõtt bárki azt mondaná h védeni akarom a zsófit, én is utálom, és sztem is el van szállva azért vmennyire..

Krisztiam
pff ez a Zsófi, de nagyképû, csak nem értem mire.. nem is lehet látni az összefoglalókban.. csak vigye ki Alekosz a Zsófit.. 90-10% lesz Aleknek 😄D amúgy sziasztok 😄

yakisha
mellesleg meg mivel rosszabb az, ha a testvérek összebeszélnek, hogy kire rakják a jelet, mint az, hogy a négyes megbeszéli? õk is játszanak, ugyanúgy, mint a többiek, még ha esetleg össze is beszéltek.. de a többiek ugyanazt csinálják.. ennyi erõvel akkor azt is lehet mondani h a zsófi, az anikó, a laci stb, mikor egyazon emberre tették a jelet (nem most) akkor õk is mennyire szemetek, meg mi az h megbeszélték... abszurdum..

rbajanlat
Hát nem hiszem hogy késelés lett volna ott.

Mindenesetre ennél szarabb vv csapatot nem todnának mégegyszer összeállítani.
Zsófi: idiota picsa
Anikó: Síró picsa
Gigi: Kiharapja a pókot a sarokból
Szandika: na ez még ugy a villában elmegy de túl sokat költ mûanyagra meg a baráti köre sittesek.
Évi manipulátor

Béci: buta a táblánal azt mondja taktikázik a riportban meg azt hogy szerinte nem taktika.

Oli:
Síró kangörcsös senkiházi

jersi : Semmit nem tudok róla mondani ami érdekes lenne

Gombi: Többet sír mint egy éhezõ afrikai

alekosz: Király

Laci: Korrekt ember de kissé unalmas.

yakisha
bár nem ide tartozik a wb ügy, és a RASSZIZMUS sem, de spec néha utánaolvashatnál a dolgoknak..
végig, a mentõsök, a rendõrség, sõt a hozzátartozók is azt állították, hogy nem történt késelés, és az áldozatokon sem találtak késeléses nyomokat. mellesleg a a "késelés" felkiáltás egy rendõrtiszti fõsulis gyerektõl származott, aki így akarta, jelvényét meglengetve a rosszullett bnõjét kivinni a buliból, csak éppen a tömeg a felkiáltásra hisztérikussá vált, és elkezdett kifelé nyomulni a terembõl.
én inkább azt nem hiszem el, hogy léteznek önmagukatértelmesnek tituláló emberek, akik még hisznek a kurucinfo teljesen elfogult és rasszista kijelentéseinek inkább, mint a hozzáértõ mentõsök, illetve hozzátartozók állításainak. (szándékosan nem egyéb médiát (újság, híradás) mondtam)

Hulye vagy... Ennyi a tomor velemenyem...