ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
mellesleg én csak akkor fogok neki drukkolni ha Zsófit hívja ki, egyébként meg óriásit változott negatív irányban Alek, nem hiába kapott ennyi jelet, és Évával tényleg lehetnének 1 pár mert mindkettõnek ugyanolyan pszichés gond van az agyában. azért távolodott el Zsófikától mert visszautasította, ugyanez miatt Gigitõl is, és majd szépen Évát is hátba szúrja(vagy fordítva) ha nem kapja meg amit akar.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
ha még várnak valamit a "szerelemtõl"...akkor vége...
Szerintem, ha Gigit viszi, eléggé necces lesz a visszaút. Alekosz a konkrét szavazók többségénél egy undorító alak, aki csak tárgyként tekinti a nõket. Míg Gigi hozza a szerelmi vonalat. Tudom, az itt lévõk többsége bírja Alekoszt, na de szavazna is rá?????
(OFF: mondjuk ha valaki már blogot ír, ugyan tanuljon már meg magyarul helyesen írni, könyörgöm!)
Alekosz nagy szivességet fog tenni mindegyiknek.
ahogy taknya nyála egybefolyva kínlódik Alekosszal egy légtérben😊)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
- kiviszi Zsófit, nem történik semmi, ugyanúgy kapja 2 alkalom múlva a jeleket a Ráczoktól
- kiviszi Lacit, nincs kaja, de ugyanúgy jönnek a jelek rá higgyétek el
Gigi a jó döntés vagy Béci. de a B csapat Gigi kinthagyásával bomlana fel.
nekik 100.000 szavazat csak kb 7 milla, mert csak a szolgáltató díját kéne fizetni, a többi visszajön. az nem sok! és annyi tuti nem kell, max 10e.
meg hogy gyávaság baszki...ez egy játék! egyetlen emberé lesz az 50 milliós nyeremény, a lovagiasságot feldughatja magának mindenki!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
1. bontja a Ráczokat, ami valljuk be gáz volt eddigis
2. bontja a B csapatot, aminek ideje van hogy feszkó legyen
3. betesz vele Zsófikának, akinek Gigi és Anikó van csak
4. kihozhatja Béci igazi énjét (sztem lesz még vele meglepi)
5. Laci fejére koppinthat azzal hogy mit csinált sunyin
egyedül a szerencsétlen Jerzyt sajnálnám, de majd rámászik Szandika vagy Anikó, nem baj az, lesz mûsor.
ha meg Alekosz maradna kint, az nagy bukta lenne az RTL-nek.