ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
no mind1 😄
De aztán helyrejött, már amennyire tudott... <#mf1>#mf1>
1.Idegbetegségre,nem antidepresszánst kell szedni,hanem nyugtatót,ami kapcsiból kizárja a játékból,mert az függõséget okoz,és az itt nem az igazi.
2.Az antidepresszáns nem okoz semmilyen függõséget,tkp. az csak hangulatjavító.Viszont a suicid hajlamot felerõsítheti.
3.Ha bebukott valóban nyugtatóval a motozásnál,akkor nem lett volna szabad beengedni,mert a hirtelen nyugtatóelvonás majdnem megegyezik a delíriummal.Kell ott lennie egy orvosnak is,akinek nem lett volna szabad beengedni.
no meg ha film van akkor nincs semmi vita 😄
de én furcsállom,hogy pl. senkise drukkol focicsapatnak senkise sportrajongó? XD legalább kitágytaltak volna 1-1 focicsapatot ...stb
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ez így fos.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nekem általános iskolában cigány volt az egyik legjobb haverom. Sajnos a felsõbõl kibukott szegény.
<#eljen>#eljen>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
bár nem ítélkezek, én sem tudom hogy reagálnám le a szitut.
de értelmes ember nem megy be ilyen helyre, csak a szerencsevadászok.
Csirkemell nélkül nincs élet!
régóta írom, szerintem õ nagyon elfojtós srác, elég pár mondatot a fülébe suttogni és üt. aztán megy ki mint zsuzsi.
az az igazság hogy itt nem úgy kéne taktikázni, hogy ki kit hív ki, hanem lelki terror, aztán aki nem bírja, mehet.
400000 kevéske..😊
Még mielõtt vki. rasszistának,neonácinak tartana;közlöm,nem vagyok az,mert nem fér össze a munkámmal.😊)