ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
http://www.valovilag4online.herobo.com
http://www.youtube.com/watch?v=45gcaba25Gg]
Itt a villában rengeteg gyenge jellem van, sõt az erõs jellemûek is megtörnek és szarkavaró Kató nénivé alakulnak, lásd: Laci.
Lehet utálni Aleket, de õ csinálja a mûsort, ez egy ilyen show, ha takarítást akarsz nézni, akkor kapcsolj a Deco tv re.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
The Matrix has you...
The Matrix has you...
ti alekosz kultúráltságot képviselitek és felfoghatatlan hogy vkinek attól az embertõl felfordul a gyomra
alekosz õ még a régi õszinte nemzedék!!!
all hail alekosz isten,tényleg egy szent!!!!
hagyjuk már..gúny tárgyáva tett már sokakat a háta mögött
pl ildi a kultúrbarbár ami igaz is de a háta mögött mocskolta
reakciód:isteni alekosz igazad van
zsófi megmondja:büdös szarkeverõ ribanc
zsófi leszólja alekoszt háta mögött:ribanc,alek bezzeg nyílt
na de ilyen a birka felfogás....
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
egyébként meg az angol mondásodhoz:

istenítsétek továbbra is nem érdekel.kár írni bármit is úgyis egymás alá adjátok a marhaságot
tanulság
never argue with geeks
miért nem volt neki jó normálisan?..azt se értem,itt miért nem az új képe van már kint...:
mamboclub
Kevesebbet beszél, és egyre többször takarja kezével a pampogóját a villa plasztikcicája. Az átlagon felülire duzzasztott ajkai fájdalmas apadásnak indultak. Barátja, Sanyi nagy összegû kártérítési pert indít.
Cikk
<#bdead>#bdead>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
De lehet tapasztaltabb vagyok tõled,és talán még több ide írogató emberke is..és áruld már el azt minden személyeskedés nélkül hogy Zsófika miért olyan nagyon tuti,és ari,és nem primitív csaj? Mert amegnyilvánulásai nem ezt mutatják,mert én még 12 évesen sem voltam ilyen. De amai generáció már egészem más ez tény,látszik is a viselkedéseken.
Go Jeff Go!!!!
engem basz fel mindig a topic hogy ennyi rajongója vna egy végtelen primitív embernek
de Lacikának fel kellett hoznia😊
hogy egy nõ neki nem elég neki olyan több tucat kell mert mindegyikbe lehet vmit szeretni.a nõjét is folyamatason szétcsalta.
ilyen szutyok emberre én nem tok felnézni
oli legalább becsülendõ bizonyos szempontból
de alekosz?szégyen....
Go Jeff Go!!!!
nos,kárpótolta egy két éjszakával....és ennyi alek már nem is haragszik rá
nagyon barom
Go Jeff Go!!!!
éva pedig teszi magát és elhitette vele hogy megdughatja ha tesz vmit(persze most már tartózkodik vmenyire de célját elérte primitv alek szereti így is)
soha egyiknek nem káromkodott a szemébe
soha egyiknek se mondta,hogy hányok tõled bazmeg
nem úgy,mint Zsuzsa,Anikó,Zsófi neki/róla..
The Matrix has you...