ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Runi, valld már be, hogy direkt szekálod az Alekoszt:S miért fáj neked, ha ennyien rajonganak érte? méghogy õ a legprimitívebb te beteg vagy😄 ha õ primitív, akkor Szandika, Anikó, Zsófi, Olivér, Éva meg az összes többi Lacin és Gombin kívûl mi már?😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez nem élõ!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Online valóságshow:
http://www.valovilag4online.herobo.com
http://www.youtube.com/watch?v=45gcaba25Gg]
Azt megértem, hogy nem szereted Alekoszt, de hogy Zsófi meg a többi szarkeverõ példakép lenne és nézettséget, hoz az erõs túlzás...

Itt a villában rengeteg gyenge jellem van, sõt az erõs jellemûek is megtörnek és szarkavaró Kató nénivé alakulnak, lásd: Laci.

Lehet utálni Aleket, de õ csinálja a mûsort, ez egy ilyen show, ha takarítást akarsz nézni, akkor kapcsolj a Deco tv re.
wesker24
Ahogy mondod ! xD

Sickness
Amikor elköszönt az a két nyomorék benéztek élõben a villába és Olivér valami olyasmit mondott, hogy nem tudom ki beveszi ezt a gyógyszert, holnap meg visszatérnek erre, a többit nem értettem.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
Megoldják ezek. Ildi is a legszebb pillanataiban folyamat sírt... 😄

Nem egészen.A retek kihozza majd 40 százalékra.Amugy nagyon nehéz dolguk lesz ha Zsófi jó oldalát akarják bemutatni.Vagy épp Alekosz rossz oldalát

Sickness
Valaki tudja hogy a belevaló végén mirõl beszélt Olivér? Mert nagyon gyorsan levették a hangot.

Alekosz a félisten! A másik fele meg Olivér!

ja és kurva sokan melóznak mögöttük, mintegy 100 ember összesen. akkor mi lehet a többi mûsorral? lehet kéne jelentkezni villamanónak 😊

The Matrix has you...

COD Black Ops
Lényegtelen veszekedni azon hogy Alekosz isten vagy sem...3-4év múlva (ha nem lesz valami mûsorba minden héten) úgyis elfelejti mindenki.....

youtube-on fent van a fókuszos videó, ott láttam. meg akartam nézni már akkor is, de nem volt rá idõm, de most pótoltam és szerencsére mutatták 😊

The Matrix has you...

nem, én egyszerûen rühellem az olyan embereket akik képmutatók és többnek képzelik magukat a másiknál..

akkor ezek szerint te zsófiban ismered fel saját magad, ezek szerint te egy 19 éves idióta kis hisztis picsa vagy aki a másik szemébe fosik megmondani amit gondol róla, de a háta mögött fikázza ezerrel..

mondom ez a kultúra
ti alekosz kultúráltságot képviselitek és felfoghatatlan hogy vkinek attól az embertõl felfordul a gyomra

gondolod, ha egyszer lesz egy lányod a fiúk majd nem beszélnek ilyeneket róla vagy esetleg 20 éve nem így ment? ha "férfi" létedre írod ezt akkor tényleg kurvára álszentség..

magukat ismerik fel amikor részegen fojik a nyál szájukból és sztorizgtanak hogy hegesztené meg azt vagy azt...

alekosz õ még a régi õszinte nemzedék!!!
all hail alekosz isten,tényleg egy szent!!!!

alekosz soha nem beszélt másról hogy ne lett volna ott?
hagyjuk már..gúny tárgyáva tett már sokakat a háta mögött
pl ildi a kultúrbarbár ami igaz is de a háta mögött mocskolta

reakciód:isteni alekosz igazad van
zsófi megmondja:büdös szarkeverõ ribanc

zsófi leszólja alekoszt háta mögött:ribanc,alek bezzeg nyílt

na de ilyen a birka felfogás....

Így van ne legyünk már képmutatóak, mi már új nemzedék vagyunk nekünk teljesen természetes lenne ha a lányaink, a szeretteink, családtagjaink, lennének összezárva Alekosszal evvel a szent emberrel, semmi de semmi kivetnivalót nem találnék abba mikor alkoholmámorban éppen a hozzátartozómról diskurálgatnának hogyan is kéne (megcsinálni) ne legyünk már álszentek, ez ma már cukiság, és nem csak akkor tetszik ez ha más emberekkel csinálják ezt. LOL
wesker24
Hogy meg legyen mindenki öröme átszerkesztettem a leirást ! 😄
<#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ennyit rólad. normális érveket nem tudsz felhozni, szóval inkább személyeskedsz.. vajon téged mi jellemez?

mindenkinek más a véleménye, pubi😊

egyébként meg az angol mondásodhoz:

Hehe.Befolyásolja a szavazást! Szóljunk Olikának!

leszarom titeket jellemez hogy ha kedvelitek alekoszt...
istenítsétek továbbra is nem érdekel.kár írni bármit is úgyis egymás alá adjátok a marhaságot
tanulság
never argue with geeks

COD Black Ops
wesker24 te is ritka nagy hülye vagy ! Múltkor itt sírtál hogy ne írjon senki csúnya szavakat most meg kiraksz egy ilyen szavazást!? Zsófikával egy szinten lehetsz.....

desigo
"az az orvos tehet mindenrõl, aki ekkorára töltötte"
napersze
meg kártérítés az apja faszát..egészségre káros egy mûhiba,de én akkor is csak röhögök az ilyen pórul járt elmebeteg plasztik szarokon😊

miért nem volt neki jó normálisan?..azt se értem,itt miért nem az új képe van már kint...:

mamboclub
SigS
Milliós per Szandika csúnya szája miatt

Kevesebbet beszél, és egyre többször takarja kezével a pampogóját a villa plasztikcicája. Az átlagon felülire duzzasztott ajkai fájdalmas apadásnak indultak. Barátja, Sanyi nagy összegû kártérítési pert indít.

Cikk

<#bdead>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

MrSpock
Esetleg nem neked fura egy kicsit?Bár ugye abolond sem tudja hogy õ az.😊
De lehet tapasztaltabb vagyok tõled,és talán még több ide írogató emberke is..és áruld már el azt minden személyeskedés nélkül hogy Zsófika miért olyan nagyon tuti,és ari,és nem primitív csaj? Mert amegnyilvánulásai nem ezt mutatják,mert én még 12 évesen sem voltam ilyen. De amai generáció már egészem más ez tény,látszik is a viselkedéseken.

Go Jeff Go!!!!

benne volt a Fókuszban talán 1 hete
gojoci
Hol Láttad?

aha, valóban az a primitív aki õszintén elmondja a véleményét a másiknak és annak értelme is van, ráadásul nem is alpári módon teszi, vagy az aki a másikat a háta mögött fúrja, szidja és elhordja mindennek érvek nélkül, szemtõl szemben meg jópofizik?(a kérdés költõi..)

irigykedsz rá igaz?😄 alekoszra...

elég fura gondolkozásod van.
engem basz fel mindig a topic hogy ennyi rajongója vna egy végtelen primitív embernek

túltette magát a lökéses sztorin
de Lacikának fel kellett hoznia😊
alek azt mondta
hogy egy nõ neki nem elég neki olyan több tucat kell mert mindegyikbe lehet vmit szeretni.a nõjét is folyamatason szétcsalta.
ilyen szutyok emberre én nem tok felnézni

oli legalább becsülendõ bizonyos szempontból
de alekosz?szégyen....

MrSpock
Egyébként rájöttem,így lehet a legjobban feszültséget kelteni ahogy Rundstedt17 teszi,bejön és direkte az ellent nyomja,és szerintem otthon szétröhögi magát ahogy itt mindenkit felbasz.😄

Go Jeff Go!!!!

plussz anikót hogy elfelejtette...
nos,kárpótolta egy két éjszakával....és ennyi alek már nem is haragszik rá
nagyon barom

Na,ezt jól odairtad a nevek mellé..DDD

a 6os isteneid se jobbak ennél
MrSpock
Ha nézted volna Zsófi unokatesója vagy ki este is azt mondta Gyõzi kérdésére,a való életben is ilyen kis árulkodós,kétszínû,de azért szereti. Bár nem szívesen mondta ez ki,de ez van. Meg amilyen pofákat vágott,meg amiket mondott Alekoszra. Ja és ezek a csajok akik bent vannak mind szerény jólnevelt,kis ártatlan leányzók? Eléggé elvagy tévedve avilággal kapcsolatban,pedig te még effektíve fiatal vagy és talán a korosztályod. Alek is gondolom tudna szeretni valakit aki igazán õt szereti,ezt említette is,de ahogy állnak hozzá,õ is úgy viszonyul ennyi.

Go Jeff Go!!!!

a kis 4-es kluba hordta el a szarnak õket

szandika megengedte hogy letapizza
éva pedig teszi magát és elhitette vele hogy megdughatja ha tesz vmit(persze most már tartózkodik vmenyire de célját elérte primitv alek szereti így is)

soha egyet nem küldött el szó szerint az anyjába
soha egyiknek nem káromkodott a szemébe
soha egyiknek se mondta,hogy hányok tõled bazmeg

nem úgy,mint Zsuzsa,Anikó,Zsófi neki/róla..
érdekes.. se évát, se szandikát nem dugta meg és mégis jóban vannak.. és marhára nem kurvázta le egyiket sem, ezt már csak te tetted hozzá.

mert érzelmileg fejletlen, ezt már mondtam máskor is 😊 rengeteg ilyen ember van és egyre többen lesznek és nagyon késõn ébrednek rá ezen hibájukra.

The Matrix has you...

alekosz is pont ez ha vki visszautasítja kurva,ha megbaszhatja a csajt "rendesnek" nyilvánítja.