ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ettõl a szar zenétõl nem lehet érteni, amit mondanak

Most jön ki belõle az állat.Idáig csöndben volt,de egy pár ideje már aktiválja magát.Lassan ráébredünk az igazi énjére

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

mi a faszom ez a háttérzene már? :S nem érteni semmit :@
jugen
Talán Laciból is látunk végre valamit 😊 Csinálják ki évát igeeeen 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Ajaj,ez már komoly veszekedés

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

hát az egy dolog, de attól még geci tud lenni emberekkel. sajnos ez csak státusz-szimbólum sok embernél...vagy hogy mondjam. szóval mások csinálják, akkor én is. neki is van gyereke már, az azért sokat tud nyomni a latba, sokat változtat az embereken.

The Matrix has you...

Krisztiam
kemény ez a Lacus csak sehol semmi...

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

jugen
Ez az gyerekek megy a harc ! 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Az dzsidzsinek betette volna az ajtót.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Tyler1
ez az Éva sírjááááál 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Én Lázár László...hehe

jaj ez a lázár laci..<#taps>

Tegnap nem értettem, csak éreztem, hogy Alek úgyse Jerzyre teszi a kendõt.
ja, egy a szájukból meg egy a seggükbõl😄

Azok.Ilyen nõk mellett kint az utcán elmennénk.Még meg sem néznénk õket,semmi extra..

Csak a .asz hiányzik belõlük....

ha a mai tinik olyanok mint Zsófika, Anikó meg Gigi, az elég szomorú. szarkavaró, önzõ, visszaélõs buta libák.

bár abban reménykedem, hogy egyszerûen csak a legalja került be a mûsorba.

visszaakar ám õ menni, csak pechjére rossz emberrel kezdett.<#mf1> tegnap az a szöveg, hogy a hatos brigád többi tagjának a tábora majd rá szavaz és vissza na az ütött<#idiota>

Egy normális mûsoruk van: amikor télen gyûjtést szerveznek a gyerekkórháznak.
Ugyis ki akar menni Zsófika

megnéztem Zsófika utolsó 2 videóját a VV4 oldalán (gondolom a mai adásban lesz).

húb+ asszem az RTL is Alekoszt akarja, jobb helyeken ezért belepisálnak az italába, rosszabb helyeken pedig kap 2 akkora sallert hogy 3 napig sír😄

Én még a zépluszos megállós idõkbõl ismerem.Itt dekkoltak 3 napig,és mi "vigyáztunk" rájuk.Akkor egész tökös gyerek volt,ma már csíra.😊

Régen jó volt a Viva,most már nagyon nyálas.Tele van Barbival,meg Sp-vel.Amugy én csak a zenék miatt hallgatom

Tyler1
megvilágosodott, mióta buddhista lett 😊

amúgy a Vivában mindenki gyökér, mert az egy gyökér csatorna, 10-14 éves korosztálynak. én még normális mûsort, embert, zenészt nem láttam azon soha. utoljára akkor néztem sûrûn, mikor még Sári Évi ott volt, mert neki legalább kitöltötte a melle a képernyõt 😊

Van benne igazság. Arra gondoltam, hogy jótékonykodik, ez kedvezõ változás.
Nekem sincs gondom velük, elõször nem is gondoltam volna, hogy felnõtt fia van, a kész átverésben derült ki, hogy Ben a fia.
<#hehe>

igen, még nagyobb gyökér 😄

The Matrix has you...

Balázs a vivás korszakában egy igazi gyökér volt, azóta sokat fejlõdött.
õk is pontosan tudják és Balázs is tudta, hogy mit szabad meg mit nem ott a stúdióban, ennyire ne legyünk már vakok. Balázs a pillanat hevében bólintott egyet, magyarul hibázott és azért ment oda Éva. Aztán gyorsan rákiabáltak a fülére, látszik a videón az egész. nagyon szar volt és sajnáltam Évát, aki ugyanúgy hibás, hiszen tudta õ nagyon jól, hogy nem lehet, de egy hülye kérdést tett fel amire igenlõ választ kapott, ezért csinálta azt amit.

The Matrix has you...

az egész mûsor? (most nemtom megnézni). az a zene kellene amit a tábla és a táska behozásánál játszanak. Gigi és Zsófi arra illegteti a fejét.

The Matrix has you...

Tyler1
mert a beköltözés elõtt mindenki kapott egy példányt a szabályzatról, sõt a villában is van egy, ha elolvasta volna(ami kötelezõ volt), akk tudta volna, h mit nem szabad a stúdióban. Balázsnak, Bucinak, Lilunak, Bennek, Viviennek ezzel ellentétben nem kellett elolvasni a szabályzatot, mert õk csak mûsorvezetõk, akik realtime-ba kapnak utasításokat.

én leszarom évát, nem bírom, de ha a mûsorvezetõ nem tudja az összes szabályt neki miért kellett volna?

Tyler1
azt tudja, amit a fülére mondanak, vagy amit a mûsor elõtt instruként kap. ha nem szóltak neki elõtte, arról õ nem tehet.

maradjunk annyiban ebben mindenki hibás volt, hogy ez így alakult😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gojoci
kötet

gojoci
Ja, egy Jókai köteg vastagságú szabályzatot baszott megtanulni <#nevetes1>

de látszott, hogy balázsnak sincs fingja az egészrõl.

Tyler1
saját magának köszönheti, mert gondolom baszta elolvasni a szabályzatot.

szerintem a szerkesztõk nem súgták meg neki, nem feltétlen az õ hibája, lehetséges nem említették neki ezt a szabályt jóval elõre...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

amúgy a Stohl valóban jobban vezeti ezt a mûsort, régebben jobb kedve volt, most be van savanyodva ennek ellenére az amikor beolvas 1-2 villalakónak az tetszik😄 lehet, hogy a magánéletben eléggé ingatag ember, de a mûsort jól vezeti...

Sokat bakizott idáig.Évi is neki köszönheti a büntetését

egészségére😊

Rage47
10 évig németben élt
F E R I
Balázs jó mûsorvezetõ, de a párbajokat csak a drogos Bucinak kellene vezetni, mert jelen állás szerint õ a legalkalmasabb a retek klubnál erre a feladatra!

Csirkemell nélkül nincs élet!

pedig a Balázs nem volt rossz...X faktor és a Való világ nem az õ típusa, de a Balázs showban (az igaz h nem néztem) Széfben, meg a sok celeb szar mûsorban, a Pókerarcban nem volt rossz már amennyit láttam belõle. Maga a Vágó mondta róla, hogy nagyon tehetséges ifjú mûsorvezetõ kellõen mondja el a dolgokat, kellõ poénokat dob be közbe...most akkor mi van vele?

Tyler1
Istenessel semmi gond nincs, én bírom, tiszta laza ember. Ben is poénos, nekedvalóban nagyokat szokott oltani mindenkin, én csak akkor nézem ha õ van, mert tiszta Balázs feelinges.

nem hogy spontán mûsorvezetés lenne. ez a srác a szememben egy bábú😊, ha sakktáblán kellene elhelyeznem õ lenne az egyik paraszt😊

sanzik
nem majmolja a Balázst,ezt így tanítják,Balázsnak sem ösztönös,hanem tanulta azt ahogy viselkedik hadonászik és beszél...
Fehercsoki
"Ha három mondatban kellene bemutatkoznod" résznél 4 mondatot írt le...Számolni sem tud...