ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
koppanni fog a kis beképzelt liba..
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
mostantól kezdõdik meg a gyerekes fight, van a világos oldal a Fantastic four és van a sötét oldal õk pedig a gonosz Lazarus vezetésével a Bad Sixxx
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Jól tette, hogy bement a szobába porszívóval 😄 én turmixgépet is vittem volna hogy rohadna meg Zsófika meg a fejrázása :d
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
én ezentúl direkt ott lennék mindig, mikor együtt vannak ezek 6an 😄DD
Ez a magyarellenes duma elég vicc a te kezedtõl (biztos vmi turbónagymagyar lehetsz árpádsávos bõrtangában)... MUAHAHHAAHAHAH szánalmas vagy
Csirkemell nélkül nincs élet!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nyisd ki a csipadat haver.
nekem már õ az egyik kedvencem...
nagyon jó gyerek, nem rosszindúlatú mint sokan mások nem csinálja a balhét csupán annyi "gond" van vele hogy hiányzik neki a családja
anikó sokszor hisztizik de legalább van õszinte véleménye nem úgy mint giginek,jerzsinek,zsófinak....
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Csirkemell nélkül nincs élet!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
1. tajparaszt beszédje van
2. kibeszél mindenkit
3. irritál a feje ugy viselkedik mint egy mocskos c!gánykurva amit ti városiak nemhiszem hogy láttok 😄 (2 utcával arréb tõlünk)
4. cigány is. nehogy már a cigány legyen feltolva. inkább a nyomorult zsófi mint anikó,
meg az kurva poén volt 😄
akkor mindenki dobálozott mert a narancsot vagy mit dobott mindenki egymás felé 😊