ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és az RTL-nek ezek az emberek a befektetés. felépítették a villát, megvették a felszerelést, megcsináltak mindent nem kis befektetéssel (még akkor is ha sok barter üzlet meg reklám volt), és elindították a sót.

gondoljátok hogy veszni hagynának egy alekoszt akinek szállóigéi vannak egy zsófival (vagy szinte akárkivel) szemben?

mivel embertípusokat tettek a mûsorba, arra számítottak, hogy X típus Y módon reagál Z típussal való konfliktusra. betettek pár unalmas, gyorsan bedarálható típust (anyukák kedvence, okostojás, naiva, stb), hogy az elején essenek ki. ez szépen jön is, papírforma szerint. de tudják, hogy a törtetõ, vagány típus, illetve a párok jobban fognak tudni nyomulni és szerepelni, õk a késõbbi kiesõk.

alekosszal viszont pozitívan fogtak mellé, mert sztár lett. többet hoz nekik nézettségben, mint pl. a bombanõ, aki kiesett, pedig nem ezt várták tõle.

gondoljátok, ha alekosz akarná feladni béci miatt, engednék? ha kell, õk raknák béci kezébe a kést, és azonnal kizárnák érte.

most is karbantartás van, mi? faszt. zsófinak kell mennie, plusz el akarják kerülni a cigányozós balhét ha béciék bedurrannak, és azt akarják mutatni, amit õk akarnak. hogy alekosz nyerjen. hogy ne legyen balhé a 2 csapatnál. hogy ez a show menjen nyárig, és tökmindegy ki nyer, de végig legyen szerelem,szex, balhé, izgalom, megosztottság, és minden egyéb nézettséget hozó dolog.

ja, és alekosz ha kérné, kapna nõt. akár 3-at is egyszerre!

képzeld csak el mi lenne, ha a mûsor végéig nem lenne én arra utaltam a mondandómban😊 kicsit poénosra vettem, hogy na az lenne Alekosz igazi gyengepontja😊 ennyi erõvel a világon minden embernek van támadható pontja, de leginkább túlnyomórészt a CSALÁD és a hozzád közelálló személyek gyengíthetnek leginkább mivel mások is azt próbálják kihasználni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

fórumon mindenki ezt hozza fel érvként mehogy milyen szemét a nõkkel meg alkoholista😄 semmi mást nem tudnak felhozni ellene, ami kirívóan szemétté tenné õt, mint amiket a többiek nem csinálnak...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jó meglátás!
Tyler1
sokan vannak ám még képernyõn, csak ilyen kevésbé ismert csatornákon. Anett, Ágica, meg az egyik fekete hajú csaj, a mai napig a telefonos játékokat vezetnek, Jenny vagy ki a fasz énekesnõ lett, Anikó még fel-fel tûnik vmi botránnyal néha, az a fotós gyerek már sztárfotós lett azóta, az a lovász is a nemzeti vágtán veri a híres emberek, híres lovainak faszát, Szegál 6 évente feltûnik, ha Stohlnak cucc kell, vagy ha kijárta az óvodát 😄

ehhez jön még Majka, meg Leo...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

gyerekek ne legyetek már naivak...

január 1-tõl már mehet a tévében a termékelhelyezés, ha kiírják. sztetek a coca cola adja az automatát meg az italt ingyen, vagy fizet gecisok pénzt a reklámért? az utóbbi...
meg gondoljátok hogy a ruhákat nem a divatcégek adják? vagy a kaját nem különbözõ láncok? de még ha meg is kell venni, mekkora tétel a mûsorhoz képest?
gondolkozzatok már, hány operatõr lehet ott egyszerre? 20? de mivel napi 24 óra van, legalább a duplája van felvéve, vagy még több. plusz a szerkesztõk, vágók, sminkesek, és az egész stáb, lehet vagy 200 fõ és mindet fizetni kell!
a vv4 nézettsége az egeket verdesi, ha 1 ilyen párbajra jön 100.000 sms összesen, abból mondjuk az rtl kap 200 ft-ot, az "csak" 20 milla. a szombati párbajból több a reklámbevétel...

biztos vagyok benne, hogy mindenki kap valamit, de hogy egy havi alapdíja (mondjuk 100e ft) mindenkinek van mint fizetés, az biztos, hisz ha nem lenne, akkor ez feketemunka lenne. ez egy állás!

gondolom pár emberrel akik nem médiaszüzek, megegyeztek. pl. olival, hogy kavarja a szart, maradjon bent amíg tud, cserébe láthatja néha a csaját, és kap egy mûsort majd, pl. vezetheti a VV6 belevalóját. vagy évivel, hogy ha ügyesen mûsorozik, lehet a reggeliben fél évig. bécit biztos meggyõzték, hogy ez a rap karrierjének jót tesz. laci is volt már mûsorban, biztos megegyeztek, hogy egy 2012-es "rtl-es ezek megõrültek" mûsorban lehet majd kiképzõtiszt. az egyszerûbb embereknek pedig megmondták, hogy lesz hírnév, és lesznek felkérések majd (reggeli, belevaló, fókusz, fábrysó, széf, stb), amikért majd további pénzeket kapnak.

ingyen még a hülye sem dolgozik, gyerekek!

Pongó, az õrült volt, emlékszem letépte a kilincset, amikor kiszavazták.
jó hát 1-2-3-4 hónapja láttam h ott van 😄 a lényeg h nem merült feledésbe XD
Tyler1
coolon? én a muzsika tv-n(vagy mi az) szoktam látni 😄

cool-on még mindig ott van? legutóbb azt hallottam, hogy a nóta tv-re számûzték 😊 nekem semleges, azon nevettem amiket az ezek megõrültek mûsorban csinált, Majka sokkal unszimpibb, bár mostanában kicsit õ is visszavett arcából vagy csak keveset látom azért érzem ezt 😊

The Matrix has you...

leo? 😄 bazz mûsorvezetõ coolon 😄
tv2 - ezek megörültek 😄
igazi celeb lett 😊
Leo mire vitte? azota nem láttam amiota vége a vv-nek. hova lett Milo? am a Big brothereseknél még durvább a helyzet. ott teljesen eltüntek az emberek. Évi és a Pongon kivül senkire se emlékszek, se névre se arcra...

Én meg elhiszem azt, hogy képes ezért ingyen bent lenni 😊 van aki fizetne ezért 😊 ezt is elhiheted, mint ahogy van olyan Formula-1-es csapat ahol ez mûködik és aztán az ilyen ember lesz tesztpilóta és második és elsõszámú versenyzõ és aztán világbajnok 😊

The Matrix has you...

azért alakult, mert Alekosz, Oli, Éva és Szandika egy ideje összetart és többet beszélgetnek csoportosan, valamint Oli ötletébõl kifolyólag elkezdtek dezinformálni mindenkit, hogy kit visz ki Alek, így megalakult az ellenforradalmi koalíció ami kb ilyen ingatag is, mert, hogy nincs is forradalom 😊

The Matrix has you...

applecomputers
ebben valóban nem vagyok meggyõzhetõ, számomra hihetetlen az, hogy valaki bent kuksoljon egy villában, ahol szarul érzi magát, és ahol esélytelen a gyõzelemre. a lakók nagy része pontosan tudja, hogy nem nyer.
ismerettség-ismerettség... kb 40-50 ex villalakó lófrál az utcákon, egyedül majka és leó vitte valamire, a többi hol van ? gondolom a mostaniak is tudják, hogy mennek a mûsor után a levesbe

antikarakter :D

oliek beetettek mindenkit h esélyes a kendõre

a szavazás végén oli nyíltan elmondta h az elmúlt két nap azért volt h beetették a többieket h leszûrjék a reakciókat ,és ekkora durrantak 😄

am alek mondta,lehet nem kéne ezt elmondani és milyen igaza lett 😄
COD Black Ops
Szünetel az online közvetítés!

A következõ napokban Villakarbantartás miatt az online közvetítés nem lesz elérhetõ.

Ez mióta van ????? Errõl is a fantörpikus hatos tehet<#idiota>

Tyler1
hát Alekoszt pedig elég sokan nem szeretik, és nem csak azért, mert iszik. Olivér gyõzni jött, Alekosz meg csak a fos életébõl akart kilépni, nem kell ahhoz megsérteni, vagy a barátságot lerombolni, h a végén õ nyerjen.

eddig is volt h nem volt pia...
léci valaki mondja el, hogy miért alakult ez a 6-os és miért vitáznak most ennyire?

applecomputers
szépen beszélj micubisi! villants valami infót, vagy egy nevet. könnyû itt fingani a hülyeséget. ennyi erõvel én meg maga vagyok Alekosz, és most épp a rötyirõl fórumozok, egy becsempészett mobillal. kb annyira ellenõrizhetõ a sztorid, mint az enyém...

desigo
ha nem kapna bent egy fillért se akkor is országos ismertséget kap amit ha okos tud majd kamatoztatni
de ettõl függetlenül lehet kapnak nemkeveset
egyébként meg leszarom most már miket mondasz, mert látom meggyõzhetetlen vagy, se egyikre se másikra nincs perdöntõ bizonyíték, amúgy is tökmindegy, hogy ingyen vagy pénzért vannak bent, attól még 8 általánosa van Alekosznak és mégis jobban szórakoztat, mint dr lázár lászló 😊

The Matrix has you...

applecomputers
járj utána mennyit keres egy minõségibb prosti, aztán rájössz te is hogy ha nem kapna a bent létért egy fillért sem, jobban megérné neki kint szajhálkodni, és abból megélni.

azért vannak bent, mert nyerni akarnak és inkább szenvednek, de annyi kitartás még van bennük, hogy nem mennek ki, hátha szerencséjük lesz. Nem tudom nagy részük mibõl él, mit csinál, de kurva sok idekint is a munkanélküli, akik még ennyi pénzt sem kapnak, õk meg ilyen szempontból még jól is élnek, a korábban felsorolt érvekbõl kifolyólag. Ez a napi pénz amit már mondtam, nem több. így is kurva sokba kerülnek az rtl-nek, ne aggódom, nem mennek benne tönkre, de van fogyasztása piában és étekben 15 embernek 😊

The Matrix has you...

istenem te tényleg ennyire sötét vagy vagy csak tetteted?

és vágó kapott pénzt a mûsorvezetésért?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

applecomputers
remélem õ lesz vilibá új barátnõje, aztán nyomhatja a mûsmacit a vén kujonnal <#nyes>

Gigit kellett volna Jerzy helyett vagy pedig a Faszikót...

COD Black Ops
Jah alapjáraton egész normális lenne csak az egyik indiai luvnya elvette az eszét <#mf1>

desigo
szandika szépen kereshet?
úgy jött be,hogy nincs egy fillérje se
még sanyinak is tartozik nem kevéssel
Alekosznak egyetlen gyenge pontja lenne, ha elvennék tõle örökre a piát, amíg a villában van bár azt is kibírná😊 amíg valaki képes önmagát adni elméletileg addig a nézõk szeretik. Ha Olivér kijelentette, hogy õ a barátja Alekosznak, akkor, ha tenne valami mocskosat (felbaszná Alekosz agyát mondjuk, hogy elszomorodjon), nem hiszem, hogy az szimpatikusabb vonás lenne a nézõknek ugyanúgy Alekosz mellett állnának ki, hiába nem csinálná éppen abban a pillanatban a showt

Tyler1
eztet bárki mondhassa

applecomputers
nem úgy értem, teszem azt valaki tudja hogy nem nyer a végén úgy sem, az miért nem jön ki a villából, nyilván mert pénzt kap érte...

kedves micsu, egyébként egyik ismerõsöm volt statiszta a kész átverésben, egy pedig nézõ a legyen ön is milliomosban, még õk is kaptak pénzt...

desigo
egyébként milyen érdekes,hogy zsófival ellentétben jerzsi nem ugráltatott senkit pedig 2-es számot kapta
ingyenélés
anikó,éva,alekosz,oli,szandika arra vannak be állva

applecomputers
ha annyira raj vagy, intézd el hogy ne szüneteljen az online adás. addig meg ne gyere itt a kapcsolataiddal

elhiszed, hogy az Ildinek tökmind1 volt? még jobban felszabadult miután kijött a villából a sok kretén elõl...megkapta amire vágyott vagyis a BK szerepet😄😄D halálkomoly hamarosan a sok BK fan láthatja õt hosszabb távon

miért van bennt? mert a nézõk benttartják
applecomputers
szerintem igen is keményen osztják itt a pénzeket, különben az esélytelenebbje hazamenne a pics@ba. Anikó pontosan tudja magáról, hogy esélytelen a gyõzelemre, szarul érzi magát a villában, szerinted akkor minek van még bent ? Szandika is unja a bent létet, kint szépen keres a szajhálkodással, szerinted minek van még bent ? vagy akármelyik szereplõ aki csak bent van

van ismeretségem a médiában, de garrone jobban tudja majd õ elmondja mi hogy van

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

valaki elmagyarázná nekem, hogy olivér milyen elmult 2 napban történt eseményekrõl bezsélt ami miatt kialakult ez a nagy vita?

Õ döntésük, hogy bemennek, nekik a végsõ nagy pénz lebegett a szemük elõtt, hidd el. akkor egyik sem gondolkozott mi lesz utána, de nem is kell. pár hónapig el lesznek ebbõl aztán mennek utcát seperni 😊

The Matrix has you...

applecomputers
kb, max annyi eltéréssel, hogy a nagy hatos szétbomlik még alek-zsófi párbaj elõtt <#eplus2>

COD Black Ops
Most nem keresem elõ de a VV oldalán Éva videói között megtalálod....
Éva mielõtt párbajra megy az egyik videóban mondja hogy nem tudja mit fog kezdeni ha kint marad mert nincs egy forintja se....erre Olivér azt mondja kapsz pénzt.Éva meg azt feleli:"ja 60.000forintot"

Szal kapnak pénzt nem sokat de kapnak😄

szerintem nem kapnak napi pénzt, errõl sehol nem hallani vagy olvasni és õk sem szólták el magukat, pedig esély volt rá bõven. utána megszedik magukat, bár szandika azt mondta, hogy az 5 milliót - ami valami bünti miatt jött fel - is megcsinálná pár hét alatt a tácból, meg gondolom kurválkodásból. nem kell õket félteni, van most is melója Kristófnak és ginának, mennek nyilatkozni, na az nem ingyé van.

The Matrix has you...

😊 mondtam én, csak én világos és sötét oldallal fejeztem ki😊

applecomputers
jó ha így nézzük aki bent van 6 hónapot annak megérné még nyeremény nélkül is, de teszem azt leonidásznak, vagy ildinek hol érte ez meg ? 3 hét alatt szerintem nem zabáltak annyit, mint amennyit kint megkerestek volna akár utcasepréssel.

++

azt a kijelentést a legtöbbje rég elfelejtette ráadásul a múltjáról beszélt...