ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

éve mekkora nyomorék, hihetetlen..

tviktor91
pfff ki kene mar baszni ezt az idegbeteg hanyast.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

jugen
évának megint gurulnak a pirulái 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

tviktor91
Gombi meg eltünt a faszba..nem tom mikor hallottam utoljara

Szandikának a végén esett le,hogy a nõi bábu az Éva ? <#fejvakaras><#falbav><#wilting>
"micsoda pihentagyú emberek" - pedig ezek tök szarok.
nálam a gombis a best

tviktor91
Csak szopas meg nyalas.

Homi Jerzynek elõ kéne adnia a villában a tükrös magánszámát !<#taps><#ravasz1><#rolleyes>
Zeraa
Gigi hogy képes így beszélni a "nagy szerelmérõl"???? és még rossz néven veszi ha leszínésznõzik.......ennyi

Murder3
volt kapcsolat?😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Blueblood
dede, csak még1x megállapítottam 😊

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Blueblood
am nem értem h jerzyt mér utálják most. nem azér hívta volna ki inkább alek, mert beállt az ellenséghez?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Gigi most csalódott Jerzyben, + ez a 10nap távollét megpecsételte a kapcsolatukat.
Murder3
de msot jön el h emnnyire befoylásolható, érdekes addig amíg õ vezete mint a kutyát nem tûnt fel?😄

igen, õ másfajta "testnedvet" szeret a tükörre küldeni..<#idiota>

a fantasztikus 6-os 5-ös lett. szombattól négyes, és asszem utána hamarosan a valódi világ szerinti cigó hármas...

Oliver - Beci csata? Nem annyira biztos Oliver gyozelme.

limperatore
nagyítóval néztem de nem nagyon láttam semmit 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Blueblood
Gigi hogy szapulja erzsit...ebbõl látszik, hogy lófaszt sem fognak tovább járni mint itt bent. kurvára nem illenek össze

Jerzy: "nem hogy a tükröt leköptem volna" - biztos mást csinált volna azzal a tükörrel 😊)
Attila8805
És a zsófiét(szándékosan van kis betûvel!) láttad?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ezek, de hülyék.. azért mert jóban van a többiekkel és nem akar "háborúzni" ezért már õ a köcsög..

limperatore
nem, az zsidó az a te fajtád 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Kazuma92
Ez a Zsófi egyre jobban idegesít... Jerzy elgondolkodott, hogy nem feltétlenül van a csapatnak igaza, erre ez a szõke elkényeztetett picsa aztmondja hogy csalódott benne.
Gondolkodás forever

F E R I
és az egyik nagyobb neki mint a másik

Csirkemell nélkül nincs élet!

szucsy89
kuss a szádnak, te fogadjunk a lacira vered .:SD:SD
Nagy csalódás az alapkarakteréhez képest, az biztos.
limperatore
ja, akkora mint te :ADS😄AS

F E R I
Anikót szájbaszúrnám! (erõsen agresszív orális szexre kényszerítõ szmájli) <#hehe>

limperatore
lilunak a melle miért a hasánál kezdõdik? 😄

applecomputers
Csak lassan ott tart a dolog, hogy a náluk legerõsebb Béci, nem bírná kinyomni még a 4-es gyengéjét, Évát sem. Eddig Bécit bírtam valamennyire, az elmúlt napok miatt viszont szemen tudnám köpni.

antikarakter :D

ja akkor oké, félreértettem😊

ez a laci kijön, a haverok vérig szopatják, elveszíti az összes ügyfelét mert ki akar ilyen majommal közösködni?

szucsy89
egyébként anikó cigány?
Ezért tettem " " be. Szobarambo.
applecomputers
Ne keverjünk bele más nemzeteket, László simán egy féreg, a magyarság szégyene! (nem pedig a moszadé, ha csak nem Izraeli menekült, aki itt bujkál Magyar országon a villában <#banplz> )

F E R I
nem moszados, inkább csak InKal-os

Hát én is csak ilyenekért nézem, sehol máshol nem közvetítenek pszichiátriáról. Szandika látta a szarvasembert 😄
egy moszados nem megy be egy való világba bohóckodni.

ez egy hülye majom.

alph4
Lol. Mit akarnak ezek taktikázni?! Ha lenne eszünk és gondolkodnának rájönnének hogy nem az fog rosszabb helyzetbe kerülni/kiesni akire rárakják a jelet.

Mivel a kiválasztottnak van nagyobb esélye! Mivel õ tud kihívni/választani egy gyengébb embert (Eddig is mindig az jött vissza)

Ha lenne eszük Laciéknak megbeszélnék hogy ki a legerõsebb ember nálunk és arra rakná mind a jelet, tehát a saját emberükre!
Így õ ki tudna választani egy gyengébbet a másik 4-es közül.
Csak mivel mind beszari és fél, így nem meri senki bevállalni nálunk... amelyik kutya ugat az nem harap..

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Laci: mindent megtesz, hogy fizikálisan és pszichikálisan is megrogyassza Alekoszt. És leszar mindent.

És errõl az emberrõl Alek egy rossz szót nem mondott. Mit várjon az ember egy "moszadostól."
jugen
vicces az, mûsor kell a népnek, nem?<#nezze>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

applecomputers
Te jó ég, ez a László normális ? NEM Palesztinában van bakker, egyrészt ilyet nem lehet csinálni, másrészt be sem válik. Am kíváncsi lennék ki mennyire népszerû a maradékok gyülekezetébõl, az elmúlt napok után. Szerintem minden nap kb felezik a saját táborukat, ezzel az agyrémmel amit csinálnak.

dohányostól megvonnni a cigit nem anyira vicces.

de ha így van, a nemdohányosok ne ehessenek, csak napi 3-4 szelet kenyeret.

az kb egál.

Murder3
érdekes h ti mi a faxx élveztek ebbe az igen színvonal aluli mûsoron ha nem ezt???

Habzsi-dõzsi..meg a nagy büdös l*f*szt !<#ejnye1>
Szandikának mû f*szt a***gébe !<#hehe><#nezze>
MSN!

Na mostantól megint unalmas lesz, elment a szarvasember 😄
Szolnokboy1
kérdés fail!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.