ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

applecomputers
nemhát, mert kibaxták volna már rég

antikarakter :D

Ha Laci az elsõ napokban nem csak mondta volna,hogy szabály és rend kell a villába,hogy mikor a többiek bejönnek,a tutiba jöjjenek,hanem keményen oda is teszi magát,ma nem lenne szánalmas és röhejes a verbális keménykedésével
Krisztiam
én meg 80-as köracéllal 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

applecomputers
nem tudom mit tornázik reggelente, de csak hízik tõle <#vigyor>

Erzsy Döntése meglepett viszont helyesnek itéltek Anikóéknak szép nagy pofáraesés volt 😊 Szandika túlzásbavitte pff😄 Lázárúrt megszájbakénerúgni 😊
loofy
<#taps><#taps><#taps><#eplus2>

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

szerintem AZ volt az,mikor a konyhából kifelé 20 méterrõl ordibáltak a koreai kisfiúvak,hogy az utolsó szivarodat szívod meg ilyenek😊
loofy
laci szerintem azt hitte majd mki hasra esik tõle,a múltja meg a habitusa miatt.csak pár nap után rájött,hogy kb mki leszarja hogy õ milyen etikai normák között él,meg hogy hányszor tornászik reggelente!

F E R I
bár úgy lenne, 40 x 40-es rozsdás zártszelvénnyel verném halálra 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

gyáva zsidó😄 odahúz ahol többen vannak...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

applecomputers

Meglepõ hasonlóság <#banplz>

Attila8805
Szerintem akkor kizárták volna.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

loofy
ha lázárúr elkezdi ezt a fajta hadviselést,amit elõvezetett már akkor alekoszék helyében csak állnék elõtte és kiröhögném amikor pofázik!mit tudna tenni?tettlegességhez nem folyamodna úgysem...
max megfenyegeti õket hogy nem fõz nekik többet<#zavart1>

Attila8805
Én csak egyet nem értek.
Egész összefoglalóban lehetett hallani hogy Laci minden találkozásnál beszól Aleknak de viszont ez egyszer sem történt meg?!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ezt terjesztik,de cáfolták is
F E R I
Most szundika úgy kiborult, hogy levert pár kamerát? mert alig mutattak abból vmit csak hogy remeg az évával

Béci meg szintén spanolt Olival ugye..
Anikó is
Zsófi Évát ne is részletezzem😊
Azt se értem,Laci hogy tud így fújni a 4esre,mikor õ meg Szandival volt nagyon jóban?
nem értem a tegnapi Szandi hisztit és tegnap esti kiírást,miszerint
a,pár kamerát levert és nem lesz adás pár napig
b,karbantartás miatt nem lesz adás pár napig

hiszen éjjel volt adás és nem a tükrök mögül,hanem a rendes kamerákról is😊
<#nevetes1>
biztos ezzel próbál imponálni a csajoknak bent..

applecomputers
Laci egy régivágású paraszt, az idegesíti ahogy alekosz él, és ahogy a nõkkel bánik, csak ugye bent nem ütheti meg, vitába meg nem mer bocsátkozni, mert nem egy nagy szájkaratés.
leszögezném, nem védem lacit, csak leírtam a véleményem, hogy miért utálja alekoszt.
Viszont ha Laci tényleg olyan nagy pszicho zseni, hogy itt már bele akar mászni szegény alek álmaiba, akkor miért is dõlt be oli színjátékának ? hogy hogy nem jött rá, hogy csal átbaxxák ?

kiválasztás, kihívás vagy párbaj után sosincs netes adás.

simán lerúghatta, vagy simán nem. tökmindegy, ha kiesik megtudjuk.

viszont ezt az egészet lacika generálta, persze oli indította el, de laci hergelte fel az embereket és lett belõle gyûlölködés. nem hiszem, hogy az rtl ezért rakta be a majmot, hogy õ majd belemásszon alekosz fejébe.
eleve vicc, mi a baja alekosszal, sose ártott neki, most meg akkora gyûlölet van benne mintha legalábbis bántotta volna.

applecomputers
ez inkább magdinéni és béci közös gyermeke <#nevetes1>

Esetleg Vazul néni rokona?

applecomputers
lehet, de akkor sem rúgta le a kamerákat szandika, egyrészt a falban lévõkkel nyomnák tovább az adást, másrészt valaki csak látta volna netes közvetítésen ahogy szandika megtorpedózza a kamerák bioritmusát <#kuss><#nevetes2>

errõl van szó én megmondtam, hogy picit más otthon az Alekosz😊 már a beköltözés elõtt is elmondta, hogy fel fog rúgni 1-2 erkölcsi szabályt, õ maximálisan kihasználja a bent létét és milyen igaza van! mellesleg vannak ilyen emberek, akik nem bírják, ha utasítgatják eleve a legtöbb görög az öntörvényû ez benne van a vériben...mondhatnám azt is, hogy lusta, meg midjárt jön Tyler, hogy a Bécinél miért biztos elítélném, dehát a Béci nem volt képes önmagát képezni ez az ember pedig magának tanult és lám szerencséjére ezt tudja is kamatoztatni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

F E R I
és van egy Szundika cigányfasz által kormolt vulvájában is 😄

Az jó kérdés.
ez nemigaz, van egy csomó távolról mozgatható kamera is a lakótérben és az udvaron.

byzhouse
blikkben meg azt írták,hogy nem ment fõsulira.(közép suli meg volt)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

xDD

applecomputers
szép vagy <#banplz>

applecomputers
ezt mi lelte ? 😄

Casillas

Vivimos por ti, vence por nosotros.

applecomputers
gratulálok, nem tûnt fel hogy a falba épített tükrök mögött vannak a kamerák, na azt hogy a faxba rugdosta volna már le ? <#lama><#idiota>

F E R I
tökmind1 mennyit végzett, õ egy igazi szórakoztató balfasz 😊 Ha részeg, ha józan mindig mond röhögni való dolgokat 😊

zsófika menjen má haza. undorítóan néz ki, idegesítõ a stílusa <#falbav>

Azt láttam sajnos

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SL
F E R I
õ még Farkas Bercivel is leállt vitatkozni, hogy õ márpedig az ûrben volt!

Pongó is az, ezt nem tudtam.
Nem az ürben volt,hanem a sztratoszférában.Ezt õ is mondta.Az még nem az ür.De az a baj hogy vissza is jött<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Attila8805
+1
FERI FOR PRESIDENT!!!!!!!!!!!!!!!!!

F E R I
ne már miért kell mindig cigukat linkelni? 😄

Ezt elemezd valamilyen formában: a másik relity-showból van:

http://www.youtube.com/watch?v=B467NjhjNGs

<#mf1>
sandika lerugdosta a kamerákat a villába?
hihihi

ja, Bud Spencer pofon fíling

jaaa, hülye szemét te kibeszéltél a hátam mögött nem hagytad, hogy ráhajtsak Elixirre😛 takaroggy!!!

applecomputers
jah meg jól szájba verte sziszikét a budapest parádén <#fogmosas>