ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
ha megengeded,én továbbmenék: a következõ Olivér-Laci párbaj is le van zsírozva 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nagyon kérek mindenkit aki szombaton Alekosz ellen szavazna , ne tegye. Én is szívesen szavaznék ellene de nincs értelme , mert az RTL-nél már eldöntött tény hogy Alekosz marad benn a villában.És így minden Zsófira leadott szavazattal csak az adó bankszámláját hízlalnánk , utána meg csak röhöghetnének rajtunk naív áldozatokon.
igen csak sajna az összefoglaló egy raklap szar... vagy csinálnának estére egy normálisat amiben nem kb 5 perc értékelhetõ..

Ez köztudott dolog, h ha nincs online közvetítés akkor ott épp történik vmi, vagy történt elõtte!
Egyértelmû, h az RTL nem ellensége saját mûsorának és nem fogja idõ elõtt megszellõztetni a nézõk, bulvár újságírók elõtt a botrányt, hisz milyen lenne már az, h reggel lehozná címlapon azt a sztorit a bulvárlap, amit õk még csak este adnának le a tv-be?! Ill., h a neten már rég kint lenne az amit õk még be sem mutattak "hivatalosan" az összefoglalóba!

Szal ha nincs adás, akkor lehet tudni, h balhé van és nem akarják, h idõ elõtt kiderüljön, ennyi!
Nem véletlen, h még egysser se volt idõ elõtti megszellõztetés, csak elvétve 1-2 mp-nyi pillanat mikor vki épp elszólta magát (pl. gigi - "tiszta kamu volt az egész") de rögtön megszakították. Õk se hülyék!
Ha nincs balhé csak alszanak, lézengenek vagy simán beszélgetnek a semmirõl akkor azt lehet nézni "idõ elõtt" online.

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

SirAlo
Ezt mar nem tudjuk meg soha szerintem:\ ezer jo hogy nincs Online adas 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

bakkerman
szerintem a legvalószínûbb tényleg az,hogy valamit megrongált kint,csak direkt megvágták,hogy a nézõk ne lássák,mert akkor fellázadtak volna,hogy miért nem zárják ki.

SirAlo
Es az Onlinet is azer vettek le hogy ha valaki elszolja magat nehogy megtudjuk😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Itt valami tenyleg tortent amit nagyon szeretne az RTL titkolni... Eva se azer borult szerintem annyira ki mert Szandika elkezdett sirni hanem valami mastol

bakkerman
akkor tényleg öngyilkos lenne

bakkerman
nézzétek már meg Béci facebook oldalát...a képei nekem nem azt tükrözik,hogy neki kemény,és nehéz élete van 😄

pajti
Pont ettõl fosott Szandika, hogy majd vki ki gúnyolja / röfi orr. xD Ezeket be kéne küldeni nekik.

Csak egy kis photoshop

Egy kis ízelítõ:

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

De izgalmas! 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

jugen
Hogy került Gina a mûsorba:
"Nem az utcán álltunk, rendezett, tiszta körülmények között zajlott az egész, s a vendégkör sem volt éppen átlagos. Politikusok, hírességek fordultak meg nálam, sokan megdöbbennének, ha egyszer elmondanám, hogy jelenleg is képernyõn lévõ, vezetõ sztárok közül ki fizetett annak idején nekem. Az ország szemében megbecsült honatyák, családapák, akik családjukat büszkén mutogatva pózolnak a magazinokban, miközben csalják a feleségüket, és prostikhoz járnak. Volt olyan, egy magyar topsztár, aki rendszeresen csak egy gyors orális szexért keresett fel – mesélte Gina."

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

pajti

Villadella a pénzük?Alekosz elissza,s majd kér a többiektõl.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Megint nincs onlány?😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

de jó lesz a ma esti..amint Villadella van...Anikó szerint "itt vagyunk 11en egy csoportban"...az anyád picsáját,te Zsófibérenc 5ös tag😊
most érkeztél?..2 hónapja megy a mûsor..elsõ héten kiderült mindenkirõl minden<#banplz><#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A blogokban felröppent az a hír is, hogy Szandika lerugdosta a kamerákat a hisztije közben, ezért nem lesz egész héten online közvetítés

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

a Gigi x Erzsi E kategóriás színészi játékát azér mutogatják állandóan mert ezekrõl mást ami érdekes lenne nem tudnak.
Gigike meg a tesóhoz hasonlóan mûvészien próbálja leplezni az igazi énjét, a hülye ribanc valószínû nem is gondolja hogy kint már mindenki tud a filmjeirõl.

kár hogy Alek nem Ráczékat vitte...

Ahogy Dr. House mondaná Szandika valószínüleg nymphomániás, mivel elég régóta nem döngették meg transszba esett, és valószínüleg fog is ha nem jön ki.Nagyon egyszerû a képlet, az igazmondó hintába saját állítása szerint 600 pasival volt hajlama a gonosz életre 20 évesen, akárhogy osztjuk az eltelt hónapok, évek, számát a hajlamok arányával, arra a következtetésre jutunk hogy ez a rengeteg idõ mióta bent van döngetés nélkül, bizony még súlyosabb következményekkel is járhatott volna.Dr Alekosz kezelését visszautasította a nyugiszobába kb.2hete.Diagnózisát alátámasztotta egy riportban barátnõje aki szintén a szex hiányát nevezte meg mikor kérdezték, mi lehet Szandika magábafordulásának oka.Tehát Szandikának egy jó nagy döngetés kell.És ha az igazmondó hintába elhangzottak nem igazak, akkor nagyon könnyen félre lehet kezelni.
SirAlo
csak az RTL azthiszi hogy mindenkit az erdekel legjobban hogy Gigi meg Jerzy mit csinalnak egymassal... kozbe meg mindenki lesz*rja minde a kettejuket 😄

loofy
ez jogos.

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

pontosan..nem csodálom lassan,hogy hoppon maradnának ha lenne 0-24 adás..lassan anélkül is szánalmassá teszi a mûsor önmagát..ha a tv2 elõállna bármi értelmessel,lealázná most...
sanzik
Hát szerintem meg rohadt nagy balhénak kellett lenni,hogy Szandika igy kiakadjon.
Nem véletlenül nem hadovásznak össze vissza és nem mondják el.
Azzal hogy Laci azt mondta egyesével kivégeznek mindenkit szerintem csak jobban nevetségessé vált. Egy ilyen Szandi tipusú csaj az ilyet képen röhögi ha valaki ilyet mond neki simán.

A mai összefoglalóban is marhára hiányzott hogy azt kellett nézni 10 percig,hogy Jerzy meg Gigi mennyire hiányoznak egymásnak és beszélnek a semmirõl...
Nem hiszem,hogy ennyire nem történik semmi. A tököm tele van már azzal is,hogy elmegy az adás idõ egy harmada azzal,hogy megmutatjuk mi volt tegnap meg összefoglaljuk az összefoglalót 2x is,hogy mi lesz ma.
Bekaphatod rtl! Kocsogok !!!
és ilyenkor várná el az ember,hogy oké..akkor majd a belevalóban..de azt is egy buta igénytelen mónika sóvá nyomták le,ahelyett,hogy lenne igazából egy összefoglaló felnõtteknek egy órában...nekedvaló bõven elég trollkodni a képernyõn a sok megmondósnak😊
wesker24
Lehet hogy történni történt valami de azt nem kötötték az orrunkra !

Én is kaptam már idegösszeroppanást régebben ugy hogy tudom milyen az ha az embernek felmondják az idegei a szolgálatot !

Én is hosszú hónapokig jártam pszichiáterhez mig helyre jöttem !
wesker24
Ahogy mondod a 12-es karika miatt az összefoglalót durván megvágták !

és a 15 óra nyugatózott alvása alatt meg semmi nem történt,azt szépen át is lépte az összefoglaló?
wesker24
Az buli volt meg részegek voltak és akkor még jól mulattak együtt együtt volt a csapat öröm és bodottá volt igaz hogy részegen de mindegy és akkor Szandika kiordibálta magát és lenyugodott ez most nem sikerült neki és ezért kapott idegösszeomlást !
wesker24
Az elöjelek már megvoltak elég volt már egy kisebb szikra hogy robbanjon a bomba ! Azzal kijelentésével hogy szinte Kivégzünk mindenkit egytõl egyig na azt tette be nála a kaput ahogy a pszichiáter is megmondta !
vagy karácsony elõtt vagy mikor,mikor 69esezett Alekkel a padlón😊
azok után,hogy szilveszterkor pislogásig oltotta Lacit,kétlem,hogy a nagy tábornok pszihó stílusa miatt borult ki véglegesen..
wesker24
Na ez jó kérdés ez már a jövö zenéje marad mi hogyan volt !
csak tudnám ebbõl miért nem lehetett egy rendes blokkot összevágni,ritka fos volt ez a mozielõzetes stílus,pár felvillanó kocka aztán találgassatok,barmok..
wesker24
A fókuszban mondta a VV4 szerkesztõje hogy voltak olyan rémhitrk hogy Szandika kárt akart tenni a technikában de ez eleve hazugság volt !
Szolnokboy1
jaaa, hogy a fókuszban mondták. akkor sorry.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

wesker24
Ez marhaság a Fókuszban is mondták hogy nem tett és nem akart semmi ilyen kárt tenni a technikában !
Szolnokboy1
le akarta szaggatni a kamerákat állítólag.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Most néztem csofika Budaörsi?????? anyám nehogy találkozzak vele...

SirAlo
Szerintem Szandika meg is akart valakit verni mert a tobbiek lefogtak, akart valahova szaladni , feltehetnek vagatlanul....

F E R I
egy nyilvánvalóan kurva múlttal rendelkezõ agyonplasztikázott állandóan káromkodó drogos, alkoholista nõ a normálisabb? 😮

Csirkemell nélkül nincs élet!

loofy
nem megy az ki...amúgy meg emberileg õ is a normálisabbak közé tartozik...az egy dolog hogy úgy néz ki mint egy lefosott kilométerkõ<#ravasz1>

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

SirAlo
Amugy mar Alekosz az elso VV meteren 😄

F E R I
Remélem minél elõbb kimegy!

Csirkemell nélkül nincs élet!

desigo
Begyógyszerezve vitték el Szandikát

"Valóban orvos érkezett a villába, aki nyugtatókat adott neki, ezek hatására végül tizenöt órán keresztül aludt. Ami pedig a kijöveteli szándékát illeti, természetesen kijöhet, ahogy erre volt már példa korábban" - nyilatkozta Dobsi Adrienn, a mûsor sajtószóvivõje.

Meg spoilerek<#eljen><#taps>