ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egyértelmû, h az RTL nem ellensége saját mûsorának és nem fogja idõ elõtt megszellõztetni a nézõk, bulvár újságírók elõtt a botrányt, hisz milyen lenne már az, h reggel lehozná címlapon azt a sztorit a bulvárlap, amit õk még csak este adnának le a tv-be?! Ill., h a neten már rég kint lenne az amit õk még be sem mutattak "hivatalosan" az összefoglalóba!
Szal ha nincs adás, akkor lehet tudni, h balhé van és nem akarják, h idõ elõtt kiderüljön, ennyi!
Nem véletlen, h még egysser se volt idõ elõtti megszellõztetés, csak elvétve 1-2 mp-nyi pillanat mikor vki épp elszólta magát (pl. gigi - "tiszta kamu volt az egész") de rögtön megszakították. Õk se hülyék!
Ha nincs balhé csak alszanak, lézengenek vagy simán beszélgetnek a semmirõl akkor azt lehet nézni "idõ elõtt" online.
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Nem az utcán álltunk, rendezett, tiszta körülmények között zajlott az egész, s a vendégkör sem volt éppen átlagos. Politikusok, hírességek fordultak meg nálam, sokan megdöbbennének, ha egyszer elmondanám, hogy jelenleg is képernyõn lévõ, vezetõ sztárok közül ki fizetett annak idején nekem. Az ország szemében megbecsült honatyák, családapák, akik családjukat büszkén mutogatva pózolnak a magazinokban, miközben csalják a feleségüket, és prostikhoz járnak. Volt olyan, egy magyar topsztár, aki rendszeresen csak egy gyors orális szexért keresett fel – mesélte Gina."
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Gigike meg a tesóhoz hasonlóan mûvészien próbálja leplezni az igazi énjét, a hülye ribanc valószínû nem is gondolja hogy kint már mindenki tud a filmjeirõl.
kár hogy Alek nem Ráczékat vitte...
Nem véletlenül nem hadovásznak össze vissza és nem mondják el.
Azzal hogy Laci azt mondta egyesével kivégeznek mindenkit szerintem csak jobban nevetségessé vált. Egy ilyen Szandi tipusú csaj az ilyet képen röhögi ha valaki ilyet mond neki simán.
A mai összefoglalóban is marhára hiányzott hogy azt kellett nézni 10 percig,hogy Jerzy meg Gigi mennyire hiányoznak egymásnak és beszélnek a semmirõl...
Nem hiszem,hogy ennyire nem történik semmi. A tököm tele van már azzal is,hogy elmegy az adás idõ egy harmada azzal,hogy megmutatjuk mi volt tegnap meg összefoglaljuk az összefoglalót 2x is,hogy mi lesz ma.
Bekaphatod rtl! Kocsogok !!!
Én is kaptam már idegösszeroppanást régebben ugy hogy tudom milyen az ha az embernek felmondják az idegei a szolgálatot !
Én is hosszú hónapokig jártam pszichiáterhez mig helyre jöttem !
Csirkemell nélkül nincs élet!
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
"Valóban orvos érkezett a villába, aki nyugtatókat adott neki, ezek hatására végül tizenöt órán keresztül aludt. Ami pedig a kijöveteli szándékát illeti, természetesen kijöhet, ahogy erre volt már példa korábban" - nyilatkozta Dobsi Adrienn, a mûsor sajtószóvivõje.