ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F E R I
egy észvesztõ filterezésbe csapnék át 😄, majd utána szó szerint megcsapkodnám az arcát 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

Kazuma92
Gombi lehetne megint bohóc, és üvöltözhetne mint korábban Olivérrel azon a szar zöld széken 😄

Solid Snake
A manduláit csapatnád a zacsival <#taps>
beteg <#hehe>

F E R I
Zsófit kábulatig fojtanám azzal a zöld kendõvel és úgy vizsgálnám meg a hangszálait a hímivarszervemmel 😄

Csirkemell nélkül nincs élet!

Rosszul volt a gokartozás után, úgyhogy a fantáziádra bízom, hol volt 😊
desigo
a háttérben sunnyog amíg a többiek kiejtik egymást...
En is azt akartam kerdezni h Gombit elastak?

Kazuma92
Szerintem Olivér úgyis pótolni fogja késõbb ezt

Mi már ittuk meg más piáját a nagy izgalomban, aztán másnap reggel pótoltuk.
Itt meg ugye az a gáz, hogy ezt nem lehet megoldani, így óvatosabban kell bánni.
de gombi hova tünt?😄Kb semmit se láttam róla ,meg nem is láttam seholse 😄DDD
õ merre volt és mit csinált?????
Kazuma92
Ha most részeg lennék kántálnám hogy ALEKOSZ ALEKOSZ <#vigyor>

VRSDM
Olivér a kezdeti humoros vicces karakterbõl napról napra kezd átcsúszni egypofátlanul bunkó és mocskosul alpári paraszt képébe. aki leszarja a közösséget, aztán egy durmi hangon elhintett bocsánattal elintézni próbálkozik.
mint ember egy mocskos nagy nulla. 😊

u dont have to listen anybody else but me

desigo
keleti andi menjen be takarítson ki majd menjen ki <#idiota>
Reszegen is kiosztom az adagot egyforman mindenkinek xDD igazsagerzet 😄

Mégis milyen alapon hozhatta volna fel? Az gigié, másnak meg el a kezekkel. (ezek szerint neki volt korábbról) Alek pezsgõ nélkül maradt önhibáján kívül, de ettõl még nem formálhat jogot más pezsgõre. Persze poénnak (és vitarobbantónak) jó lett volna 😊
Kazuma92
Mi legyen a közös program? Pónisegg vakarás Zsófi nyakával..
mõõõ... ilyen nem volt 😞

Keleti ANdrea - takarítsanak 😄DDDDDD
Solid Snake
Mint pl. most? <#vigyor>
volt 😄D
kb ugy csináltam mint oli - mármint az elkérés résznél -
bevok baszva akkor kell a pia 😄 csak annyi h havernak mondom egy kortyot adj már ,meg még1et ... 😄 de sunyiba sose vettem / ittam el tõle, elõle...
jaja igazad van , de az se mellékes h szereti!
és igen gigi épp most mondta,hogy alek együtt akarta mndekivel meginni :S
Kazuma92
Most õszintén - itt valaki volt már részeg?😄

SirAlo
A vegen meg Gigi is Alekoszt varja majd vissza 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

jo... aztán meg gigi mondta h tõle is elakarta kérni oli -> no ekkor alek miért nem hozta fel h nem adod ide mert az enyém? 😄
vagy két üveg pezsgõ volt? :S
mind1 ...
ez olitól rohadt csunya dolog volt és õ papol a barátságról
Gigi jól beszél

Nem is azért, mert ennyire szereti a piát, hanem azt nyerte. Eszmei értéke van, büszke volt rá.
Fõleg, hogy TUTI, hogy ugyanúgy megosztotta volna velük, amikor a párbaj elõtt megisszák.
Gigi elmondása szerint is, Alek felajánlotta h majd közösen megisszák, azér tõle nagy szó, így duplán köcsögség többiektõl

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Solid Snake
Gigi-ben csalódni kell, tök normális.
Na, pozitív, hogy legalább bocsánatot kért. A genyósága most a 100-as skálán visszaesett 99-re.
Giginek igaza van.
ennyi alkoholista sunyi taknyot! <#pias>

de az éva is hibás , sõt mind h egyiknek se jutott eszébe ,hogy legalább hagyjon egy pohárkával aleknek mikor tudják,hogy mennyire szereti a piát :S undorító férgek komolyan -.-
Kazuma92
Értem én hogy nem a pezsgõrõl van szó, és valóban nem szép dolog, de szerintem ez bármikor bárkivel megesik fõleg ha iszik, kb az ilyen gondolkodás miatt van ilyen kibaszott sok összeveszés az emberek között

Solid Snake
<#law><#eljen>
Anyad budos picsaja te geci Oiver es Eva.

Hát az, hogy Gigi piáját nem hozta szóba, az azt jelenti, hogy Gigit jobban tiszteli, mint Alekot. Ugye elmondhatta volna, de akkor Gigivel (is) kellett volna egyezkednie, esetleg veszekednie emiatt, hogy Alekot kiengesztelje.
Ki bontotta fel: valóban kamu volt, aljas.
Van még? - azt nem tudom, hogy volt-e még akkor, szerintem pikk-pakk elfogyott.

De tényleg sok volt az átbaszásból. Mentségére legyen mondva, hogy a kibontásnál nem tudta, hogy Alek adta-e Jerzynek. Ill. õ is várta alekot.

Éva is sunnyog most a háttérben, mert õ ivott a legtöbbet.
Éva mekkora egy gennyláda.
ez az éva, de egy undormány bazdmeg..

kurvára nem a pezsgõrõl van szó.

mindegy, oli most magára haragította a társait is, meg a nézõk egy részét is. meg is érdemli a büdös parasztja.

Gokart megterhelte neki 😄

nem a pezsgõ a lényeg, hanem hogy kérdés nélkül megitták..

Solid Snake
Büdös rohadt paraszt <#mf1>
Becinek mi lett a karjaval???

SirAlo
lol a penzet is elkoltottek😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Jaja, ha Beci mondta voln ezt akkor itt mar Cigany felkeles lenne Beci ellen es a fajtaja ellen.

Kazuma92
Hogy a francba lehet ennyit rinyálni egy szaros pezsgõért

teszem..

és oli a büdös paraszt😊

hát kurva nagy geciség volt és rálehet ám fogni arra, hogy be volt baszva..<#szomoru2>

ja, gondolkoztam hogy idézõjelbe teszi.

büdös paraszt.

desigo
még azért is ott pufogott,hogy nem a gokartos programot választotta ezért nem tudott inni<#idiota>
az egy dolog de ezt olinak mondania kellett volna!

egyébként meg bocs de van egy barátom akkor kurvára nem fogom felhozni h igyuk meg a piáját az õ beleegyezése nélkül úgy h egy kortyot se hagyok neki

ki bontotta fel? - kamuzott

van még ? - nincs - közben van megint kamuzott

3szor baszta át aleket , nekem egy jó baráttol ez kurva sok lenne!
Éva az igazi alkoholista. Amikor van egy pici, akkor nemcsak hogy rávetõdik, de könyörögni és összeveszni is hajlandó érte.