ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

byzhouse
lol hogy hallatszik a szívverés

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Oziris666
Nemes bosszú az lenne ha Alekosz kinthagyná a kis szendeszûz Gigit😄

zaki
vagy csak tele volt a f@szuk olivér "fenyegetéseivel", és inkább kirakták. oli fan vagyok, de lássuk be õ volt messze a legbalhésabb bent a villában.

villába, ha valaki a fõnyereményért megy akkor sajnos kellenek az érdekbarátságok. Viszont én nem érzem azt, hogy Olivér és Alekosz érdekbarátok lettek volna, aztán lehet tévedek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kazuma92
Most belegondoltam, az RTL kiejtette Olivért, és ilyen jellegtelen emberek mint Jerzy, meg Gigi maradtak bennt. Mi a kulát csinálnak ezek?😄

Egyébként köszi a stream linket

RIZLA
vicc, hogy a nigger ment vissza.......nc

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Anikó 8bites sírása 😄

Csak akad mint a szar :S

anlock mit fogsz nézni azt,hogy takarítanak laciék meg mindenki boldog?
Bandee1987
kellett kimondanod 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Na most lesz érdekes, remélem nem veszik el a streamet

és akkor mit fogsz nézni?
így van semmi nem számít, csak Alekosz nyerje meg😄 mondjuk azok a beszélgetések, amiket Olivérrel nyomattak azok hiányozni fognak a mûsorból...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

allock
azért örülök, hogy nem keverik a szart tovább Oliéknak 😊 jobb így nekik

#hhwnd

egyébként saját magát ejtette ki. Elég kockázatos volt amit csinált magának köszönhette, mert ez nem volt biztos...

Megrendítõ volt látni Alekinnyo tekintetét, miközben a Gigiék örültek Bécinek.
Siralmas ez a büdös nagyképû cigány ment vissza.Mindenki a romákat utalja,megveti õket és most visszaküldenek egyet a legrosszabb fajtából.Lop,csal,hazudik és még amiket nem tud a média.Hajrá Alekosz
nah én biztos nem fogom lesni tovább ezt a cigányt.UNDORITO ahogy hazudik.na és alek?ennyi neki a barátság?majd választ valaki mást maga mellé?talán bécit?hát menjen õ is a fa...ba, de ettõl függetlenül majd a döntõben mossa le béci önelégült képét. azzal a fotóval majd pulitzert lehet nyerni.
Daell Drow
kosz
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

a következõ napokban kiderül, hogy Alek mit alkot bent...amiatt néztem mindig amit hülyültek Olival az online adásokban, kíváncsi leszek, mi lesz a poénjaival, és elválik, hogy nézni fogom-e. a párbaj drámai volt...ilyen már nem lesz több. Alekra tolom majd a szavazatokat és ennyi, azért nagyon nem örülnék neki, ha ez a Béci nyerné a játékot.
loofy
szandika mekkora volt,mikor elborult!
-olivér te geci!
és megdobta a tv-t kínjába!<#falbav>

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

tudjuk, hogy a tinilányok szavaznak😊

theone91
Most már biztos, hogy az RTL nem manipulálja az eredményeket. Ha lett volna esze akkor Olivért küldi vissza... 😄

TheGrinder
ja és magát adja a villában??? a kurva anyját meg megbaszom a szarházinak

Bandee1987
http://217.173.42.150/live_stream_2011.swf?reporting=false&stream=rtl_vv4_1_dhk4567s

Hol? Küldjél már linket légyszi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Kazuma92
Stream link van külön?

"Nekem nagyon furcsa volt Olivér viselkedése. Az elsõ percekben még jókedvû volt, aztán meglátott valakit/valakiket a közönség sorai között, még fel is állt, és tett pár lépést oldalra (lehet, hogy tényleg ott voltak a behajtók, akikrõl már cikkeztek?), és ezek után már sík ideg lett. Utána azt lehetett leolvasni a szájáról, hogy folyamatosan azt hajtogatta, hogy "hazamegyek". A végén meg a Stohlra nézett, és folyamatosan a Béci nevét suttogta. Lehet, hogy féltette a barátnõjét? Mindenesetre elég érdekes volt ez az egész..."
Szerintem ez nem így van, de kíváncsi vagyok, mi lapul a háttérben...

Nálam is,pedig milyen jó lenne látni most õket

nem lehet,hogy béci mostmár nagyképübb lesz és õ veszi át oli helyét?😄 sztem lesz poénkodás ettõl függetlenül is xD

egyébként meg alek a nyerõ, ha õ kiesik akkor gáz van és én tényleg nem fogom nézni az tuti!
õ eddig mindenben a top és mindg magát adja,nenm sír, nem rinyál,hogy párbajozni akar menni meg szal õ a best!
Bandee1987
Stream megy, csak az oldal nem.

gojoci
Csak azért küldték vissza a cigányt, hogy gigi-laci-jerzy stb. csoportnak is legyen kedve még bent lenni. Durva lett volna, ha megint az Alekosz-csoportosulás nyert volna. Muszáj volt kiegyenlíteni az erõviszonyokat.
Bunda volt, az rtl-nek meg egy gonddal kevesebb.

akko lehet ide fog jönni😄😄

A nagyképûség, az önelégültség, a színjáték, a beképzelt duma gyõzedelmeskedett a jókedv, a humor, az igaz érzelmek felett.

Sok mindennel kapcsolatban negatív visszacsatolás ez az eredmény.
SirAlo
ah kocsog gigi , megneztem volna ha Oli nyit be

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

kill3r21
nézzük a jó oldalát....olivér ma akkorát fog szexelni mint a ház.....😄
remélem benéz majd ide sg-re 😊
pulti
Egy nagy büdös retkes Lófaszt azt.... Nem hiszem el hogy ez a nagyképû köcsög tolvaj, Bécigány ment vissza! Nézzétek csak tovább kis kurvák...apátok feltölti majd a telefonkártyátokat....

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

Krisztiam
ezek szerint a VV méter semmit sem jelent..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

ronihun
én még a holnapit megnézem, aztán már nem fogom túl sûrûn, Szandika se fogja sokáig bírni látszott rajta most mennyire kiborult, jogosan, Olivér talán túl sokat tudott ezért az a kibaszott RTL kikészítette õt és elintézte ezáltal h 69 %-kal egy cigány suttyó nyerjen

...

van adás

Alekosznak ki kell jönnie,önként,..Így kellene 2vállra fektetnie az rtl-t,mi maradna ezek után ott benn?😊

Effe88
de de
Ferit be kell majd nevezni a VV5-be😄😄

Kazuma92
Az egyetlen dolog ami vígasztal, az Alekosz. Ha õ megtör, az egész show mehet a konténerbe. De kérdés: A mûsoron belül, mi az istenen fogok nevetni? Alekosz is elõreláthatólag visszavesz, mert nem lesz kivel kibontakoznia.
Pár dolog, ami szerintem egész biztosan megfog történni: Celebeket fognak beküldeni hozzájuk, hogy színesítsék az amúgy igencsak(ideiglenesen) szürkévé vált mûsort.
Nagyon sok feladatot kapnak, hogy legyen mit bemutatni.
Kis kutyakakiból fognak, dinoszaurusz szart gyártani, mindent felfújnak, hogy legyen sztori.
Bevezetik sûrûbben a "valamilyen" heteket, hogy legyen mûsor.

Ez csak az én véleményem, nem feltétlenül a jövendõ valóságot tükrözi.

FAszba...

<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>
Baz....ennyit ittam volna? Mindjárt 3-at látok

kastil
akkor nevezhetõ majd esetleg érdekesnek. de látom megint egy okostojással állok szemben

zaki
lacit fogják, feltéve, ha ráteszik alekoszra a jeleket...

Megy az ONLINE!!!

Ilyen kaliberû játékost nem nagyon fognak találni, indíthat az RTL zsinorban akár 5 VV szériát is, akkor sem.

Csak gratulálni tudok

<#kocsog>RTL<#kocsog>