ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem az rtl észbekap mielõtt ezek a semmi szellememberek (jerzy, gombi, gigi, laci) kiejtik a favoritokat. mert ki tudják, hisz jól néznek ki és nem balhéznak.
csak a végén reggel 8-este 8-ig lenne takarítás mosás fõzés, 8-kor meg takarodó.

Amadeus
Ne féltsd Aleket, biztos vagyok benne hogy lesznek még nagyon sok jo pillanatai.

zaki
lehet tényleg a bécivel fog spanoskodni... talán lacival. érdekes lesz 😄

Gombi szvaát elcsípték épp mondta volna Aleknak, hogy õ finalista és akkor PNK...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nemkizárt pár héten belül megint jönnek a cikkek hogy a tv2 beelõzi az rtlt a valóvilág mûsorsávjában és társai nah akkor fõhet a feje a készítõknek
"Éva, TAMPON!" <#hehe>

Alekosz már lehet hogy nem lesz a régi!
Nem tudom hogy kivel fogja megtalálni a közös hangot de szerintem senkivel!
Még az élõ adás is szar lett!
Már amennyi nézhetõ volt belõle!

Aleeeeeeek😊))
Erzsi érdekes módon megint majd megkeféli dzsidzsit ahogy láttam a holnapi összefoglaló bemutatóját...eddig az ilyenek hol voltak? most ezt akarják majd, hogy hátha ez miatt nempártolnak el? 😄
megfázol
:::::::::::::::::::::::😄DDDD
loofy
na megmossák egymás hátát...gayvilla<#taps><#zavart1>

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

ez kész xD mikor fognak egy ágyban aludni?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Alekosz letargiában.. :S

loofy
<#vigyor3>

jösz tusolniXD
<#eljen><#taps>

loofy
jó pali vagy ne hülyéskedj már<#hehe><#hehe>

jó pali vagyXDDD
Jerzyyyy..gyerekkorod miatt vagy nulla a villában?😊
asszem nembaj, hogy kimaradok ezentúl a közvetítésbõl még rosszat álmodnék ilyenek után😄
te kivered nekem, én kiverem neked, de semmi buzulás!

XDDDDD ezt felvettem a címe:

Gombi szerelmet vall Jerzynek😄

buzulás az nuku😊
érted?..dobta a sót..érted?

gondolkodási szünet..mit is mondjak..jaja

érted?😊
na már gombi felvetette, hogy lehet be kéne kapniuk egymásnak<#idiota>

loofy
bekapom neked,te is nekem...áááá ez olyan uncsi<#taps>

Na már a "fasszopkodás" a téma 😄

elnézést elírtam eléggé rosszzul látja a kommentelõ már összevissza írok..
elég rosszul látod de sebaj...
Enikõ miatt nemakarta, hogy Anikõ mondja ez ígyvan és helyesen is tette mert mia z hogy az rtl kitalálja, hogy nemmondhatja az a beszédet akinél a játékos szeretné mert már máskoris mondott? ilyet azé nemkell játszani és igen ideges volt egy olyan senkiházi mellett ülve én is ideges lennék de én sztem felis rúgnám ha valaki úgytenné a fejét ott.
ahha...ez benne volt...

loofy
emlékszem volt már olyan duma is ,hogy folyamatosan évára dobálom a a jelemet...csak éva két párbajt megnyert aztán gombika beszart a gatyóba!<#zavart1>

"Az a helyzet, hogy Olivér maga javasolta Alekosznak, hogy a párbaj után haverkodjon össze Bécivel, mert vele legalább el tud poénkodni, a többi úgyis fapofa (csak ezt nem adták le összefoglalóba). Ezért nem kell Alekoszt kétszínûnek tartani. Pontosan tudta Olivér, hogy nem fog visszajönni, ezért hívta ki Bécit, kikészült már bennt az Anikós konfliktus miatt."

Velvet komment

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Vágom tesó, ez az új PNK! Így van, vagy nem így van? <#hehe>

áá most vettem volna fel ennek a 2 majomnak a beszélgetését erre nem elmegy a kép?😄 ezt pedig megkéne örökíteni ezt a felemelõen, diplomatikus és mélyrehatóan tudományos diskurzust <#nyes>

"és az nem érdekes,hogy a Béci mielõtt bement az ajtón,csak azok várták,akik Õt várták vissza???az Oli pártiak mind hátul voltak...khm...mekkora kamu ez is.
Plusz...az Oli láthatóan direkt gerjesztette ezt a hisztit,hogy az Alekosz legyen aki korteskedik,mert az enikõ sztem bejelentette hogy vége,ha visszamegy és beakarta neki bizonyítani,hogy az anikót nem Õ kérte,hanem a szerkesztõk kötelezték.haha ott vöröslött a feje az idegtõl.ez senkinek nem tûnt fel???"

Velvet komment

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

loofy
én mondtam...a stúdióból egyenesan a kék osztriga bárba!<#taps>

azér ki van borulva, de nehéz követni õt mit is akar valójában😄 hol sír, hol nem sír, hol pedig meg akarja nyerni a játékot😄 nagy hangulat ember a Gombár úr is

KHF érted?😊
vágod dzsörzi?😄😄 érted?😄😄
loofy
ja kb két napig megint...utána jön a régi lemez...

HAApcciiixD
nem fog tudni járni utána😄😄

Jerzy: Elviszlek bazmeg diznilandbe xDD ezek össze fognak jönni

Pedig az utóbbi idõben egész jól leszokott róla (mondjuk sokat nem is beszélt), de most, hogy Oli kiesett, megint elemében van 😄

nem mond hülyeségeket és legalább van egy elképzelése a játékról...

loofy
fosni fogok tõled...úgy kitágítasz...<#hehe><#hehe>

loofy
<#eljen>

LOL õ is gettóból jött😄

loofy
tisztellek ,becsüllek... mekkora szarok...

gombi alekkal akar párbajozni, jerzy meg lebeszélni róla: miért?

Most mondom a frankót, érted? Így van? Vágod tesó? <#idiota>