ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én megmondom õszitén csak Alekoszért aggódom.Eddig olival,évával szandikával jól elvoltak.Most kivel fog röhögcsézni?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

na😄

még annyit, hogy Béci meg elõször szimpi volt, aranyos, dolgos, rendes gyerek, hiába cigó, ez nem zavart. Most viszont kezdi felvenni Majka stílusát, attól meg konkrétan feláll a szõr a hátamon, pedig az is egy szerethetõ gyerek volt, csak a hülye stílusa...az felejtõs. Az tuti, hogy most már elszállt lesz a végéig, a tegnapi gyõzelem nagy önbizalmat és még nagyobb arcot csinált neki, ajtón is alig fér majd be 😊
Gigi sikítozásai meg már a tûréshatár szélére sodor, rendkívül irritáló.

Arra leszek kíváncsi, hogy Alekosz most kivel fog Éván kívül barátkozni, kit fog megtenni Oli utódjának, mert ha Bécit - erre tett utalást már - abból elég érdekes dolgok fognak születni 😊

The Matrix has you...

<#eljen>

Krisztiam
hát jah tegnap Lilu.. hagy ne mondjam, hogy milyen volt..
jól beszólt és Ani meg mondta, hogy miért kell ezt mondani??

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

hopsz, chat on 😊

The Matrix has you...

el sem olvasom a többi 2000 hsz-t, ezzel értek Én is egyet. Oli jó volt, szimpi, szerintem alaptalan, hogy beépített lett volna, csak a végére elfáradt és befordult, ezért harapott mindenkibe. Az anikós dolog meg szánalmas, már ani is rájuk szólt, hogy most miért kell ezt mondani? (amikor lilu benyögte, hogy megszakad a szive..)

The Matrix has you...

Kazuma92
Bennem is motoszkál a gondolat néha, hogy ez a tegnapi nem volt megbundázva. Igazából 100%os választ nem lehet adni erre a kérdésre.

tmk
Ha tényleg a retekklub irányitaná ezt az egészet (idáig bennem is meg volt ez) akkor miért nem az Oli ment vissza? Õ volt benne mindenben, õ keverte a kártyalapokat, õ tette úgymond érdekessé a mûsort.
Eleinte szimpatikus volt nekem is, de fõleg most a vége fele, megváltozott. Nem volt szimpatikus hogy mindenkit egymásnak ugraszt és már õ is beképzelté vált, túl sokat hitt magáról, ezért szavaztatta ki magát, azt hitte õ jön vissza bárki ellen. El tudtam volna még nézni ettõl függetlenül õt a villában és fináléként megnézni egy Béci Oli párbajt, de valljuk be Oli ezt most nagyon eltaktikázta. A négyesbõl a többiek most szívhatják a foguk és biztos lelkiismeret furdalásuk van azért amiért kiszavazták a saját barátjukat.

Amit a tegnap az RTL lemûvelt az is szemét dolog volt, az egész párbaj alatt tukmálták össze Olit és Anikót, hogy még jobban megforgassák benne a kést, nem értem miért nem Alekosz mondhatta a beszédet, miért kellett Anikót kijelölni aztán még a köcsög Stohlnak meg annak a szánalmas Lilunak kérdezõsködni, hogy miért nem akarja Oli. Hányinger volt...

aha...hát,persze...hihető volt

jaszy
ja persze, igaz jobb nézni és nem tenni semmit 😄

Hát megdõlt az elméletünk.Ezt én sem hittem volna,hogy oli esik ki.Alekosz egyébként hogy érzi magát?Visszaolvasást kérik mellõzni,mert szar volt a gépem,ergo nincs kedvem 1600 hsz-t végigolvasni.Tenksz.😊

Te dolgod, én biztosan nem tenném azt soha, hogy pénzért szavazzak valahová.
Akkor a te akaratod érvényesült, pénzt adtál azért hogy azt nézhesd amit akarsz. Ez így jó, így kell lennie, a fizetõ közönséget kell kiszolgálnia egy kereskedelmi csatornának.
Csak fura, mert el nem tudom képzelni mi visz rá valakit ilyesmire, hogy pénzért szavazzon valami idióta mûsorra.

fotográfik kolomp edisön :D

jugen
"KI SZAVAZ, KI DÖNT HELYETTÜNK????"
Azok, akik több száz sms-el gazdagítják a retek klubot <#mf1>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Kazuma92
Elõször Gigi takarodjon, a tesóknak mindenféleképpen el kell szakadniuk egymástól.
Alek pedig igazi harcos, remélem õ nyeri meg 😄

jugen
Szerintem ezért találták ki ezt a semmi büntetést, mert már akkor látszott, hogy olit fogják kint tartani. (persze ez is a nem megrendezett mûsornak az elméletében képzelhetõ el <#zavart1>)

Szegény alek kénytelen lesz, most új gazdit keresni. Személy szerint pedig örülnék, ha évát takarítanák ki a mûsorból, de gyorsan. <#eplus2>

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

hungary27
Szerintem Alek nem fogja kivinni egyhamar bécit. Majd a legvégén. Addig is neki ingyen kaja pia stb.
jaszy
Én is azokról. Sokan szavaztak Bécire, többek közt és is.

azokról írok akik beszélnek róla, de nem ez volt a kérdés

jaszy
kicsi a környezeted....

Valószínûleg bizonyos érdekek ezt diktálják. Most a csatornának rövidtávon az a jó, ha Béci megy vissza, mert pár napig biztos áll a bál. Aztán, hogy ne laposodjon el az egész, illetve hogy csak átmeneti állapot legyen, szvsz hamarosan lesz megint egy párbaj, ahol vagy Gigi, vagy Jerzsi vagy Laci fog kiesni, hogy mesterségesen megtartsák a balanszot, ami most nem sikerült, mivel Olivér kiiktatásával alaposan megbomlott az egész. Továbbra sem szimpatikus annyira Olivér karaktere, de ez az egész most rajta csattant. Azt viszont remélem, hogy Alekot nem rakja ki az rtl, az aranytojást tojó tyúkot hülyék lennének kiiktatni.

Kazuma92
Az RTL. Õk csinálják a mûsort, így õk is irányítják. Ha jobban belegondol az ember, még szavunk se lehet, hisz teljesen ingyen adják elénk az egészet, úgyse szavazunk.
Én már csak azon gondolkodom, hogy a Vilallakók tudják e, hogy bunda az egész? Vagy nem tudnak róla?

A környezetemben (20-30-as korosztály/kb 10-15ember), elég sokat volt téma a VV4, mindig mindenki alekot és olit emlegette és nagy röhögések voltak, egyértelmûen miattuk nézték a mûsort.
Soha senki nem említette, hogy olival szemben bécire szavazna vagy hasonló.
Itt volt a szavazás és ennek tök ellenkezõ végeredményét kaptuk.
Nagyon hasonlít ez a dolog valamire.
Az énekversenyes Vecára. Ott is ugyanez volt.
Megmarad a kérdés:
KI SZAVAZ, KI DÖNT HELYETTÜNK???? /mert ugye mi biztosan nem szavazunk, csak nézõk vagyunk/

Kazuma92
De amúgy ez a legnagyobb rohadékság az egészben, hogy ennyire kicsinálták! Ha már megtervezik, akkor inkább lett volna egy baromi szoros párbaj, egyenlõ esélyekkel, lehetett volna izgulni. Így viszont egy hatalmas arconcsapás volt szerintem az egész, minden Olivér fan számára. Mi lesz a következõ? Alekoszt kihívják, de büntetésbõl mert elkapott egy legyet, kisgatyába mehet ki párbajozni, majd 90/10-re elveri Gigi? Én már mindent kinézek ebbõl.

Ezt egyrészt így tervezték meg, másrészt, hogy biztosabb legyen a dolog, jól kicsinálták Olivért.

Kazuma92
Megérdemli a büntetést, Stohl többször is rászólt hogy menjen vissza, de csak kinnt visítozott.

Krisztiam
remélem az rtl olvassa az sg-t és kapni fog büntetést a Gigi.. 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

wesker24
Na az meg a másik ! Gigi is szabályt szegett ! Ugy megbüntetném mint a szart ! DE ugyse fogják mert a Ráczék seggét nyalja az RTL !
Kazuma92
Én is hasonlóan érzek, bár nekem inkább az érdeklõdésem csökkent. Ha tart egy adott színvonalat továbbra is, akkor szerintem nézni fogom

SigS
Nah részemrõl a nézettség csökkenõ tendenciát fog mutatni <#levele>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Kazuma92
Nagyon remélem hogy a következõ kiesõ Gigi lesz. A Rácz testvéreknek el kell szakadniuk egymástól! Taktikáznak mint a szar.

Krisztiam
sziasztok
ez várható volt, mivel Bécit nyomatta egész héten a retek klub, õ nyert mindig az online szavazáson, vajon miért? pff
amúgy meg Gigi nem kap büntetést, amiért kikísérte a Bécit????

sopi
Ezt én is megfigyeltem micsoda véletlenek vannak + még a párbajon Bécinek mekkora volt az arca vigyorgott mint a tejbetök mintha tudta volna hogy semmi félnivalója....apropó ez a valovilág.hu-s föcim....Béci fölényes gyözelmet aratott.....ÉS mikor voltak ilyen 80%-20% os arányok. Ez az adja a retek is a lovat a Béci fanok alá
Szegény olit sajnálom is meg nem is hisz ahogy megirta valaki jo neki hogy kikerült de rossz lesz nélküle a villaélet az biztos. Alek soha nemfog mással olyan jókat beszélni mint vele.

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

samsung123
aki ne látja hogy béci cigány az vagy vak..vagy cigány õ is<#mf1>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

byzhouse
jaja én is azt néztem,hogy most nem voltak ott, pedig mindig ott szoktak állni az ajtóban és sikoltozni

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Sziasztok.Nem tudom ki vette észre,de én igen.Eddig ha a négyesbõl ment valaki párbajozni, a visszatérésnél,mindig Éva SzandikaAlek,Vagy Oli ott állt az ajtóban.Most érdekes egyik sem ment oda,hanem a Béci csapata volt ott.Ez azért több mint gyanús!Mindenki gondolkozzon el rajta 1 percig...Erõs a gyanúm hogy itt már kész forgatókönyv van!
NAgyszerû volt a párbaj , az a majom Oli elvérzett , nem is akárhogy ! Mostmár csak istenhez fohászkodhat , hogy az Eni ne hagyja el . Oli a párbajon sem hazudtolta meg magát , úgyanolyan bu...ó volt mint amilyen lenni szokott . Még a studióban sem tudott normálisan viselkedni . Béci most is mint mindig higgadt volt , és magabiztos . Ennek a párbajnak igy kellett lennie ! Szandika kirohanását mikor megtudta , hogy nem Oli megy vissza , nem igazán értettem . Talán ismét nem ártana hozzá beküldeni egy orvost , akit Anikó is igénybe vehetne !
A párbajon ott voltak béci szülei , akik egyáltalán nem voltak cigányok . Nem tudom miért cigányozzák sokan Bécit ?! Szerintem Attol mert fekete hajú Béci nem cigány !
Inkább összefüztem a videókat,mert a Fraps-al csak pár perces jeleneteket szoktam felvenni

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem szeretek vagdicsálni

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

te hallod neked is akadnak bõséggel videok, sõt a tieid tartalmasabbak abból a szempontból, hogy vágás nélkül többféle jeleneted van😊 én inkább a teljes 22- mondjuk hajnali 1-ig tartó idõszakot vonom össze, csak a legfontosabbakat. Ez így jó vegyítés...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Én is megyek! Sziasztok!

ja igen, de nekem subsrcibe maradt meg😄 mind1, megyek jószakát a linket, meg úgyis megtalálja, az, aki akarja

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

De már magyar a Youtube ezer éve,meg nálam is

ja már látom...új csatorna videoiról való értesülés, sztem e-mailban...

Valami ilyesmi akar lenni

Nem érteni

??? nem tudod mit jelent, ha valaki fel szeretne iratkozni hozzád? subscribe...mit takar ez? pl, ha megjelenik egy új videom a másiknál azonnal jelezve lesz e-mailben ilyesmi dolog ez?

zárásként...

ezekbõl a pillanatokból várhatóan kevesebb lesz

Gombi meg bolond nõnek hivta Szandikát? Vazze...

Most nézem,te nagyon hires lettél a Youtubon

ez pedig a párbaj utáni pillanatok

azért linkelem be újra, hogy, aki megszeretné nézni annak ne kelljen visszaolvasni 3-4 oldalakat😄

ne túlozz😄 pont jó pillanatban kaptam el😄 mellesleg nem nagy cucc a lényeget kiemelni ebbõl xD