ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

loofy
mindig ilyen szünetek vannak vagy csak ritkán mikor esetleg én is nézném 😊

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

wesker24
Már nem KHF hanem ez már KHG ! xD
nem a KHF az még érdekesebb...

Sickness
Ezeket írták, de én nem láttam azért kérdezem, hogy van e valami videó róla.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

wesker24
KHF shit !
loofy
én legeslegjobban azt az arckifejezést várom amikor majd egyszer lázár kiszabadul és megtudja kik tartottak vele a hitésbecsület rögös útjain,harcoltak az oldalán 😊
de valszeg nem fogjuk látni mert szerintem lázár nem fog a belevalóban meg a fókuszban bohóckodni...szerintem erre nem kötelezhetik,csak ha fizetnek is érte...

desigo
yup ablak...
meglehetne durrantani 😊

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

ProGabe
tényleg az a legérdekesebb, hogy párás üvegen keresztül mutatják, ahogy csutakolja magát a Gigi? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az ablak a párás 😄

belül az üvegen van a pára
érdekes,én névnapi köszöntést hallottam csak
desigo
a 6 trillió Forintos kamera optikáján nincs páramentesítõ ?
lol
és ez mikor volt?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Beszarok Gigin nincs fürdöruha WTF ? xD
Anikó az esti összefoglalóból <#hamm>

Sickness
Ma volt a fókuszban errõl szó és egy pszichológus azt mondta, hogy teljesen jól kezelte Alek ezt a szitut.

loofy
te melyik adást nézted?
pont ez az hogy nem tudta helyre tenni mert alek leszarta nem vette fel az arcába hajított kesztyût,ha úgy tetszik nem alacsonyodott le...ezért már tiszta idegbeteg a gyökérbéla...

SirAlo
es Beci is van annyira alkoholfuggo mint Alekosz amugy😊

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Sickness
Csak itt más volt az infó. Itt most a szavazással volt valami bekiabálás...

wesker24
Azt mondta Béci Gigi feltörték a ládádat ! Aztán irta valaki hogy Béci ezt is feltörte ! xD
helyére tette?
beugatott neki,közvetett veréssel fenyegette és csak magát baszta fel agyilag,mert le se szarta Alek😊
szevasz tesókám...melyik vajda a fõnököd?😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

saját tesójáét?

Te hülye vagy XD

SirAlo
<#banplz>

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Tyler1
Gombi is kommunikált a bátyjával, mert õ is naponta járt oda "jólvagyok"-ozni a villa elé. õ sem kapott érte büntetést.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sickness

egyre jobban tetszik a való világ4 . Az hogy Béci végre a helyére tette ezt az alkoholfüggõ nyomorék Alkeszt , kifejezetten üditõ látvány volt😄
abszolút egyetértek. szerintem minden így fog történni. hiszem hogy nagyban az egészet az rtl klub irányítja. õk a legnagyobb taktikázók 😊
béci hazamegy holnap. egy szekér várja majd a kijáratnál,és oda viszi õt ahová való.
bele való gyerek ez a béci, feje a húsdarálóba 😊)

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

SirAlo
nem lessz az a lista mar hosszu?😄

loofy
alek miért nem kér bélának egy levél xanaxot...

de szar ez..volt már ilyen gombárral is..lesz is még
jazzy
Borotfa, ezmiafasz?
borotFA 😄

loofy
alek nem tud írni gecc...

borotfa effel?..alek???
loofy
ha olyan közel lehet menni hogy kommunikálni lehessen akkor egy molotovot is be lehetne dobni mikor rácék az udvaron vannak 😊

Sickness
"Az éjszaka folyamán Gigi és Béci rokonai a villánál jártak,és beordibáltak a testvérpárnak, amire Béciék visszakiabáltak,magyarul kommunikáltak a külvilággal,amivel ugye a Való Világ alapszabályát szegték meg. Mivel sajnos erõs a gyanúm,hogy az RTL el akarja ezt tussolni, arra kérek mindenkit,h írjon egy e-mailt az RTL-nek ide: [email protected], ha látják,hogy már sokan tudunk az ügyrõl,kénytelenek lesznek õket megbüntetni !!"

ERRÕL NINCS VALAMI VIDEJÓ?

wesker24
Hát amikor bekapcsolodtam allpr Alek épp irta a kivánság listáját mit tegyenke az ajándékcsomagjába más nagyon nem történt !

Béci feltörte Gigi ládáját Laci beszélt a pedikürkészletérõl és KHF azóta is !
loofy
hali

üdv mi volt itt ma?

<#taps>
loofy
jó meglátások.csak a lázár témát vitatnám,szerintem ha anikó rámászna laci akkor is lerúgná magáról,mifelénk ezt úgy mondták anno:fél a pinától!

desigo
laci 14 ezer Forintos pedikûr készlettel költözött be <#idiota>
desigo
béci feltörte gigi ládáját
hozta a formáját xD
loofy
alek helyében kérnék olyan klotyó papírt ahol minden kockán béci vigyorog 😊

desigo
<#nemtudom>
Estet

Mit lehet egy emberrel kezdeni verbalisan?

Lekezelni, megalazni, felduhiteni, kioktatni, semmibe venni, es ezt Alek jol csinalja.
Beci tenyleg nem birja idegekkel. Nala most az a taktika /tudatosan, vagy anelkul/ hogy kizokkentse , " megfelelmitse Alekot. Ez nem megy neki, nem biztos, hogy azert mert Alek ezt jol turi,lehet azert, mert Alek ezt fol sem fogja. Ezt meg elemezni kellene. Mindenesetre ez Beci reszerol meglehetosen rossz taktika, mert tobbet veszit a nepszerusegebol igy, mint amit Aleknel eler vele.
Mindentol fuggetlenul szamomra is gusztustalan a Beci modszere, mert agressziv, nem illik a jatek kepebe, es ovon alluli modszereket hasznal.

VElemenyem szerint, ha a nezok dontik el valoban a visszajutas lehetoseget, akkor nem BEci fog visszamenni.
Ha a csatorna beleszol akkor.........
A musornak jelen pillanatban mi is lenne jobb?

Ha szandi kiesik, akkor elvileg semmi nem valtozik. Marad a ket csapat egy kis veraldozattal, a benti viszonyok Anikot kiveve ,szinte semmit nem valtoznak.
/Kiveve , ha BEci folytaja ezt az agressziv vonalat, hisz sokan azt gondoljak igy vagja el magat, de NEM. Pont igy teszi erdekesse azt, hogy visszamenjen. Mondjuk ez nem tudatos nala, csak lepattano /

Ha Beci kiesik mi is tortenik?
Eloszor is nagyon nagy nezettsegnovekedes. Mindenki kivancsi lessz, hogy alakulnak at a viszonyok bent.
Sszandika tevesen elhiszi, hogy megis van eselye, es Alek sem fogja egybol levagni, hogy a Szandi eros, vagy a BEcit utaltak ennyien. Gigi, Laci beroggyan, de a Gigi fog elobb kapcsolni, es szorosabbra fuzi a JErzy vonalat. Jerzy megprobal majd dominalni, ezalltal meg nevetsegesebb lessz. Lacinak kicsit hoszabb tavon jot is tehet ez, hisz kinyilhat Aniko iranyab.
No es a lenyeg. Becirol fog szolni 2 hetig minden idekint. A Blikk, es az osszes szennybulvar. Jonnek majd osszeeskuveselmeletek meg minden ami csak reklamerovel bir. El lehet adni majd este, reggel, ejjel, irottan, mozgokepben, es kesobb majd egy gyenge probalkozassal hanganyagban is. Sztem a csatorna most epp azt latolgatja, neki melyik verzio a jobb.
DOlgoztam ilyen vonalon, ugyhogy hirtelen atgondolva /es nem tudva azt, hogy mik vannak meg tervben a csatornanal a musorral kapcsolatba / a csatornanak most BEci tobbet hoz ugy, ha kiesik, mint bent, mert a benti musor nezettsege ugyan olyan, vagy jobb lessz, es meg pluszban kint is csinal reklamerteket a musorokban szerepelve. Ha bentmarad, akkor nincs nyereseg eladhato musoidoben, mert szandikarol egy het alatt leragja a csontot.

En igy latom
desigo
miért csak kajában gondolkoznak?
simán kérnék valami pöpec távirányítású autót és egész nap csapatnám vele