ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem baj, majd Crassus megkérdezheti tõled is, hogy 'erre vered a farkad?' 😊
(lsd. #56542)
Ha minden lehetõséget megpróbáltál már, hogy visszaadd, de csak nem jön össze, akkor talán nem.
(de ha pl. ott vannak az iratok, tehát vissza tudnád adni, akkor az én szememben bizony az. Ahogy az is, hogy úgy adod vissza, hogy kiveszed a pénzt. Ugyanaz, plusz még álszent is 😊 )
A a zenét ki akarom nyomtatni cd-re az hoygan lehet, kel hoza valamije progi?
vagy hogy?
úgy lehetseges h beteszem a cd-t elinditom jutubon a zenét és mire lejár a szám automatikusan ráírja?
vki pls help!
mercedes E320 CDI owner
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Viszont. Alek számomra sokkal többet ér(t) szórakozás szempontjából, mint az összes eddig VV széria együttvéve. Nem hibátlan Õ sem, nincs rajtam szemellenzõ, de fõleg amíg Olivér bent volt, addig nagyon jól lehetett szórakozni rajtuk. Most már csak Aleknek és Anikónak szurkolok. Illetve ha azt nézzük, hogy melyik karakterek maximálisan hû a kategóriájához, akkor az még Éva, Õ egy igazi törtetõ. 😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az éjszaka folyamán Gigi és Béci rokonai a villánál jártak,és beordibáltak a testvérpárnak,amire Béciék visszakiabáltak,magyarul kommunikáltak a külvilággal,amivel ugye a VV alapszabályát szegték meg. Mivel sajnos erõs a gyanúm,hogy az RTL el akarja ezt tussolni,arra kérek mindenkit,hogy rakja ki az üzenõfalára hogy minél több ember megtudhassa!
-- van ennek valami alapja vagy csak fb hülyeség?😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Aleknak sürgõsen le kéne építenie Évát. Teljesen el fog szigetelõdni a többiektõl, pedig találna közös hangot, csak Éva folyton ellenségeskedik.
Te is ha találnál pár százezret zsebretennéd, és elhúznál. stb.
Mercedes E320 kaszinó rójál
talán még Alekosz is gondol egyet(persze semmi felsõbb utasítás), és 2 napi összefoglaló alatt totálisan megzuhan 😊
Pedig Béci még tegnapelõtt hogy oltotta Alekot, hogy a szüleivel él 😊
fösöszkámin fesiszkó, dudó nevö dáj
a jutub nem talája.
mercedes E320 CDI owner
semmi akaraterõ, semmi cél, csak sajnáltatják magukat - bizonyítva, hogy igazából nem is maguktól mentek be, hanem berakták õket.
Akkor segitsunk neki, nehogy meggondolja magat 😄
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
zsuszit kizárták,de akkor állítólag ki is akart menni azért csinálta
gina,kiment kristóf kiesése után
olivér a párja miatt ki kivánkozott
gombi úgyszintén
most meg szandika is...
Eléggé gyenge színvonalú szórakoztatás
99,99%-hogy béci nyeri a mai párbajt.
akkor nem sok izgalom lesz késõbb sem.
akkor már biztos hogy éva lesz a következõ kiválasztott és jerzyt viszi akit kint is fog hagyni....
szóval kemény 3 hét unalom az garantált
Talán ha szandika menne vissza az érdekes lenne,megnézni laci/gigi reakcióját.
DE sokkal jobb lett volna hogy ha évát viszi szandika és kint hagyja vagy fordítva mindkét esetben fun lett volna
Ha szandika ment volna vissza akkor alekosz elszigeteltsége okán.
Ha éva ment volna vissza akkor béciék morál vesztesége okán
A lehetõ legrosszabb a forgatókönyv....szandika kiesése senkit nem fog érdekelni minden megy majd tovább a maga unalmas útján,ekkora egy szerencsétlent mint az a napraforgó....
Szerintem a tegnapi húzásával még 10% szavazó rajongót vesztett.
Szandika meg +5%
Nem tudom ez mennyire lesz elég....
de én úgy gondolom a tini csajok még mindig többen vannak....
Úgyis bécire fognak szavazni.
Én már tudom ki nyeri a mai párbajt....
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!