ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennyit idõt összezárva kellene töltenem Alkeszosszal... valszeg már korábban elástam volna a kertben😄
amúgy béci a párbaj után elkezdte osztani az észt, hogy aleket bent hagyja a végééig, hogy legyen kivel veszekedni, õ most csak a gyengébbekkel fog kimenni stb
3 óra? én úgy fél 1-ig bírtam...

volt egy játék ahol körbeírták, miért is vinné ki egyik a másikat, mármint 2 nagyon közelálló ember párbajozott😄 Anikó-Laci párbaj vicces volt😄 Béci vezette le az egészet

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Én is.Vagy 3 óra anyagot töltök fel.Nagyon nyugodt volt a hangulat.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

teszem fel a párbaj utáni videot...most elég nyugodt volt a hangulat mondhatni mindenki jókedvû volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az Anikó tutira legyõzné...nem tudom elképzelni, hogy ez a mocsok legyen a 2. legnépszerûbb...

mellesleg nem mindig az nyert, aki a tinilányok kedvencei voltak, de ez mindig változó és tény, hogy azok mindig sokáig eljutnak, nem véletlenül teszi be õket az RTL/TV2 efféle mûsorokba. Ki az, aki jóképû és reklámarc válhat belõle, sajnos ez kõkemény üzlet, és ezért is olyan nagyon sikeres Justin Bieber, Cristiano Ronaldo pl, mert megvesznek értük a 21. századi üresfejû libák...

nyugdíjasok a másik fele, szerintem õk is dögivel Bécire szavaztak, de ezek után ne panaszkodjanak, ha nincs nyugdíj...

Wesker24...rá szavazok,egyébként nekem tökmindegy csak legyen már valaki... egyébként a béci szavazóinak 90%nõ és azóknak99% tini vagy nyugger.... legbefolyásolhatobb és naivabb réteg ,aki nem sajnálja erre a pénzét....
PiszkosFred
Tapasztalat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

wantonly
Tekintve, hogy a mai tinik kéthetente-havonta mobilt cserélnek, amit nem õk, hanem a szüleik fizetnek, a telefonszámlával együtt + ez a réteg a legkönnyebben befolyásolható legyen szó valamilyen termékrõl, vagy akár egy TV mûsorról.
Kicsit nyalt az Alek fanok felé, hogy "szavazzatok rám, és Aleket nem hívom ki" 😄

Komolyra fordítva a szót: nem hülye Õ sem, tudja, hogy Alek erõs, nyilván döntõ elõtt nem fogja kihívni, addig meg építi az imidzsét, amennyire csak tudja (ha nem hülye és nem fogja rombolni tovább).

Tehát igen, ha Béci menne párbajozni Anikót vinné, utána talán Évát.

wantonly
Azt mondta, hogy: a gyengébbeket, például Évát.
pedig õk elég fanatikusak ahhoz, hogy ilyesmire költség a pénzüket...a nézõk nagyobb többsége pedig tényleg csak nézõ. az ilyen mûsorokban mindig sokáig jutnak azok akikkel a tinilányok szimpatizálnak.(lásd.: x-faktort is a Vastag Csaba nyerte) nem csak õk szavaznak rá, de nagyon-nagyon sokat számít. nem kell emiatt védeni vagy bántani Bécit...ez van és kész.
bécike azt mondta, hogy most már a gyengébbeket fogja kivinni. Tehát nem alekot és évát, hanem anikót erzsit meg lacit??
*javítás: amit a topikzárás ELÕTT elkezdtünk

Látom újra nyitott a topik. Nekem nagyon bundszagú az egész.. Az, hogy az eredmény 1%-ot sem változott soha, az egy vicc. De várható volt, Dika haza akart menni, nem kellett az RTL-nek a hiszti, meg a botrány, ha Dika nyert volna. Béci most már döntõs lesz.

És akkor folytassuk, amit a topikzárás után elkezdtünk!
Továbbra is: Házigazda szavazás a VV4 topiknak!

Aki még nem voksolt, kérem mondjon egy nevet, hogy végre legyen HG és elkerülhetõ legyen az olyan eset, mint a tegnapi.

barnuska665
senki.az ertéel

Jó de akkor meg kicsoda? 😄

Mennek fel a tegnap esti felvételek az oldalamra

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szavazas %-ok a musor alatt.. Mivel tobb nappal a musor elott megindul a szavazas, igy eleg nagy szavazatszam halmozodik aznapra fel.. Ezaltal a musor alatt erkezo szavazatok szama, eltorpul az addig berkezettekhez kepest, igy mar alig-alig tudjak befolyasolni a szazalekokat... Raadasul szerintem ilyen kulonbsegnel, mar csokken is a musor alatti telefonalgatas..

toxikus
Jaj felejtsétek már el ezt a hülye a tinik juttatták vissza/tovább õket. Aki ezt mondja arra válaszoljon mégis honnan lenne egy tininek annyi pénze hogy egy csomó sms-t küldjön és ha van is annyi majd pont ilyenre fogja költeni bulik meg szórakozás helyet. Nem azt mondom hogy nem küldenek de közel se olyan mennyiségbe mint ahogy egyesek elképzelik. És ezzel nem Bécit akarom védeni mert én sem bírom de azért kezeljük már helyén a dolgokat.

Tisztelet Bécinek? Mégis miért? Ki volt az aki folyamatosan oltogatta a másikat a legalja stilusban az utolsó héten? Csak nem a Béci? Hupsz itt melléfogtál barátom.

akik a bécie szavaztak, azoknak azt kívánom, hogy legyen vele lehetõségük együtt élni hosszú ideig.
barnuska665
naiv vagy

whehehe, ha engem piszkál vki, azt agyonverem, nem fenyegetõzök😊 ha bent lennék a villában, és pl egy alek elkezd oltani, biztos nem hagynám😊 de mivel ott az a 40milcsi amiért beköltözik az ember a villába, lehet elgondolkodnák azon mit csinálok, de tuti nem birnám 1 idõ utan... tisztelet bécire, hogy nem csapott még meg senkit

istenem, ne okoskodj, hogy miért nyert béci.. attól még hogy mi itt utáljuk, sokan szeretik sõt... elkell fogadni, max ha nem tetszik, köv párbajon, add el házad, géped, mindened, és szavazz béci ellen, ha az téged boldoggá tesz... béci nyert oli ellen is, meg szandi ellen is, elkell fogadni, nem kell kifogásokat keresni hogy miért... ám az, hogy egyesek tévhitben élnek hogy az rtl megbundázza, az is 1 vicc.. a másik meg elég okos lehet az a másik , aki beirta hogy adás ideje alatt 60 40 % nem változott... honnan tudod hogy nem változott a szavazatok száma??? lehet változott, csak nem annyit, amennyi az 59 41% nak felelne meg....

Azt nem tudom, ki szavaz Bélára, aki nyíltan fenyegetõzik? Ennyire hülyék lennének a 14-17 tinilányok? 😄

Meg van már szavazva ki legyen a házigazda? Ha nem én wesker24-et támogatom.

ProGabe
valamilyen szinten minden ember "beteg agyilag", mert mindenkinek vannak olyan dolgai, amit a másik nem ért meg. ha valaki el tudja viselni, abból lesz a barátság/szerelem

szóval mivel mindenkinek vannak ilyen dolgai, az pont olyan, mintha senkinek sem lennének

hogy on is legyek: tényleg volt olyan, aki azt hitte, hogy nem a Béla fog visszamenni? mennyi naív ember 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mi vagyunk a legbetegebbek hogy mi meg ezeket nézzük. És úgy van ahogy piszkos fred írja, a tini lányok ellen nem lehet tenni semmit. Lásd xfaktor, vv 1,2,3. Pl. Vastag Csaba, hol volt jobb a Janicsáknál, mérföldekre van Vastag.
Viszont Szandika ha nem cseszi el a viselkedésével akár befutó is lehetett volna, mint annó bb. évi, de talán ez a lány is annyira vitte volna mint õ. Ha nem Alekosz nyer akkor vicc volt az egész.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

bakkerman
szerintem egy pszichológus/pszichiáter van olyan beteg agyilag,mint akiket kezel

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

PiszkosFred
Nekem oly' mindegy ki rendes, ki nem. A szememben mindegyik egy idiota elmebeteg, ilyen-olyan stiklikkel. De hat csak igy lehet musort csinalni, a Szomszedok stilus mar nem meno 2011-ben a mediaban. A kovetkezo 2-3 evben vegzo leendo pszichologusok olyan remek forrast/alapanyagot kaptak ezzel a szakdolgozatukhoz, hogy osszetehetik a kezuket.

Ja a Sanyi lecserélte szandált
<#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Igen, noha amúgy szar alakok, és csak Alkeszosz a rendes.
barnuska665
Az rtl ezt a feketét fogja gyõzelemre vinni.Majd figyeljétek meg

PiszkosFred
Teljesen mind1 mi a musor cime, celja, stilusa, ha a nezok szavaznak akkor midnig a fiatalabb "jobb kepubb" srac nyer, akarki is az ellenfel. Nem tudod felvenni a versenyt a 12-16 eves tinicsajszikkal, akik a hipp-hopp tancos vagany csavot latjak benne aki szereti a testveret, es szarnak arra, hogy ki is valojaban, mit csinalt vagy mit nem. Lasd korabbi vv szeria, vagy az xfactor. Ezert van nagy eselye belanak es Ancsanak, mert jol mutatnak a kepernyon, a tini fiuk-lanyok kedvencei (szerelmei), fuggetlenul attol hogy kik ok, mit csinaltak a villaban.

wantonly
Az mennyire hihetõ, hogy a mûsor elõtti 60%-40%-os eredmény semmit sem változott? Semennyire. 😄 Én írtam elõtte is, hogy Béci fog visszamenni, így vagy úgy.

Ha Szandika nyerte volna, akkor pedig szinte biztos, hogy:
1. Nem megy vissza.
2. Ki kellett volna hozni.

Sanyiiii. 😄
LoSA
Sajnálom, hogy Béci ment vissza... Hát kezdem azt hinni, hogy ez a Cvitamin fogja megnyerni a versenyt... <#rinya>

bakkerman
<#eljen>

Mert Béci sem népszerû ám ezek szerint.... jáj, de butuska vagy, cicám😄
Jáj! Érdekes, tegnap még az volt, hogy Olivér mozgósította az összes Alkeszosz-fant, és Béci meg ki fog esni mint a szél. Remélem, sokan szavaztatok Szandikára, és támogattátok mindannyiunk kedvenc csatornáját😄
bakkerman
jaja,alekosz abszolút nem népszerû,csak mákja volt!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OMG

zsófi és gombi is feladta alekosz ellen

Fehercsoki
Csak azt nem tudom béci miért röhög mindig annyira,és miért ilyen nagy a pofája,nem õ nyert,hanem Szandika és Olivér adta fel.(ahogy azt Alekosz meg is mondta)

desigo
szandika csúnyán leszerepelt
nem kevés lehetõséget kapott de mégse élt velük
Sanyit is csak kellemetlen helyzetbe hozta
TomSolberg
húú nah végre van egy normális topik 😊

Amúgy nem lepett meg a párbaj eredménye, az ablakon bámultam ki, közbe felhangosítottam a TV-t, abba a tudatba, hogy nem nézem izgulva úgyis béci megy vissza.
Az ablakból a kocsimat bámulom, közbe bemondja stohl az eredményt amire ugye számoltam...

csak a 300 forintot sajnálom azért érte....
nah most megyek mam ár csak késõ leszek megyek pályázni.

Kazuma92
Ez most epic fail vagy nem? 😄

Attila8805
Azért volt rég az uccsó bejegyzés mert be volt zárva😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Él. 😊 Amúgy nagyon vicces volt párbaj után amikor a Szandika elkezdett hisztizni Sanyi csaján!<#nevetes1>
Üdv. Látom "rég" volt az utolsó bejegyzés. Ez egy próba, hogy él-e még a topik. 😄