ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

loofy
eeeeeegen... 😊😊😊

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

ezen most besírtam😊
<#vigyor> tordast is be kell rakni. Lábmasszázsszalon
Hát ezen behalok XD

falat ját😊
és nem is azért Rákóczi szalámi
Kate és Leopold...Hugh Jackman eladja a vajkrémet😊
Egy ajánlat RTL-nek: Alek a fodíj mellé kapja meg a villát amit a rajongok jo pénzért látogathatnak. Az egyik helyiségbol alakítsanak ki panoptikumot ahol lehetne viaszbol Jerzsi bábu ha valaki kopkodni szeretne Alek bábu ha a házigazda véletlenul idekint tartozkodna a bortnben ahol mi is élunk így a 130 kilos holgyek is lefényképezkedhetnének a már számukra elérhetetlen moka mesterrel,Laci bábu, hogy a gyerekek megnézhessék az utolso magyar harcost meg Szandi bábu azon gyerekeknek akik szeretik az állatkákat, természetesen a nagyszobában Jerzsi, Gombi, Zsuzsi ,Gigi és Szandika szorakoztatná a nagyérdemu kozonséget kizárolag 18 év felett a gyerekek megorzésére kialakított helyiségben Zsofi mint bébiszitter felugyelne a kizárolag csak bekottott szemu fuldugoval ellátott gyerekekre(ne ,hogy megáljanak a novésben) Kristof lehetne a jegyszedo kedves neje fojtathatná a nyugiszobában a karrierjét nehogy véletlenul kihaljon az osi szakma, Béci mint elrettento példa elkergetné az alkalmatlankodokat na meg Ildit,hogy ne rontsa ott a levegot Évi és Ani vezetné a bárt ahol felfrissulhene a kedves látogato Leonidasz nyírhatná a fuvet Béci árulná a fuvet Olivér deikálná elso konyvét:Hogyan mentette meg az RTL a kárpát medence népét a nagy gazdasági válság idején. 😊
loofy
na azért a téliszalámi még nem a felsõ tízezernek a kiváltsága!...ökörló

alek szar 😞 Közben mindenkit elüldöztem? 😛
hamingway következik😊
gigi szemében azt látom,hogy jézus erzsi..amirõl panaszkodott lacinak a 100.napon😊
loofy
ja mert ezt még nem beszélta meg bécivel meg lacival...

nekem ez egyfajta feszület😊
<#csodalk> feszület
olyan szar ez az erzsi
<#vomit>
erzsi ez nagyon primkó. A beszéd nem felsorolás, a jelzõi ötlettelenek, és a szerkezetek nagyon sematikusak. "a valamid valamilyen" stb. Illetve nem vonatkoztat el a villaélettõl <#wilting>
gettógepárd?😊
ezt a részét a csajok is bírják most😊
erzsi ennyire önállótlan?
gyerekek..ez cyrano-t oda vissza bevágta és elõveszi😊
teccõ gecó,kõ kóla?😊
alek XD
ezt alek 15perc alatt szedte össze?😊
hogy más véleményt alkot. De különben sikerülhetne rájönni, hogy az "ilyenekkel" nem alanyra utaló mondatrész.
Elõbb meg kell tanulni beszélni, aztán jöhet a többi 😊

nekünk van olyan tantárgyunk, hogy Nemzetközi Protokoll és Etikett...van köze hozzá

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

alek, beszélni kell megtanítani, és nem "protokollra"
retorikai technikákat kell neki mutatni
Milyeneknek? Barmoknak? Igazad van, nem kell barmok közé menni: )
"de az tuti hogy kint eddig nem kapott ekkora figyelmet mint némelyik benti embertõl..."

Ez 100%. Kint szerintem egy magányos, magának való típus, pont a jelleme és a szokásai miatt. A villában viszont végre lett lehetõsége kibontakozni, megismertetni magát, és mostmár rengeteg rajongója lett.

ha nem tetszik ne dumálj és nem teszed ki magadat ilyeneknek <#duhos2>
PiszkosFred
Nem kell diploma ha oraado szaktanarnak alkalmaznak, de szakmai vegzettseg igen, ami az o eseteben csak egy OKJ-s "kez- es labapolo, mukoromepito" lehet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lehetséges...panaszkodott õ a nõk miatt, tehát nem vette fel ezen szerepét. Szandikának, Olivérnek, Anikónak is mesélt errõl

Kasza Tibinek is kiöntötte a szívét, hogy magányos...ez megint más kérdés, hogy hiába vagyunk körülvéve családdal, ha ugyanúgy azt fogjuk érezni, hogy magányosak vagyunk. Valamilyen hiányérzet mindig van, de ebbe ne menjünk bele

na de most nézzük a Jerzy-Alekosz féle órát😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

alek ezt mindenki tudja -.-
alek:
beszéd és nem illemtan
Na, jó, ez már picit sok, ez a topik nem rólam szól. Nézzed inkább az online-t ahelyett, hogy továbbra is nagyjából három szó alapján próbálsz másokról tökéletes képet kialakítani.
alek és a gyorsaság 😊 erzsi és a gyorsaság 😄
erzsinek ez azért megalázó 😊
persze énis ezt mondom, de azt azért ne mondjuk hogy ezt a figyelmet megkapja kint is,õ maga mondta hogy nincsenek igazi jóbarátai,azért is ragaszkodik az Olivérhez ennyire,és ugy azt is mondta hogy kint heti 1 jó napja van amit tényleg élvez,a villában viszont minden napja jó....abban teljesen biztos vok hogy kint is ugyan ilyen ember ,de az tuti hogy kint eddig nem kapott ekkora figyelmet mint némelyik benti embertõl...
de szerep. Néha látszik, hogy milyen amikor félreteszi valahogyan. Egyébként ilyen szónoki készenlét nincs is. Az egy más kérdés, hogy pszichikailag tényleg jól bírja.
mi készül?
mondd szépen csokoládé?😊
"Honlap: http://takezo.freeblog.hu
Hobby: hapkido, rpg"

1, azért véded itt a bécilacikákat, mert tolod a klikket.
2, blog és rpg, ebbõl nekem azért úgy tûnik, hogy az életed nagyon egyszemélyes, és semmilyen inputod nincs, hanem tetszelegsz a heroikus faszságokban. Ezért aztán megint rátalálsz a bécilacikákra.
3, a blogod: Értem én hogy véded a katkókat, de én meg belülrõl láttam egy szerzetesrendet gimiben és igaziból pontosan azzal foglalkoznak egész nap, amivel te is. Magukat nyomatják. De talán pont ezért véded. És nem boldogok, hanem idegroncsok.
most mond meg õszintén. Van értelme kinyilatkoztatnia a depresszív, hangulatromboló érzelmeit? arról szól a villalét, hamár bementél, hogy jól érezd magad. Persze h szeretethiányos, de manapság már ki nem az? szerepjátékról annyit, hogy mindannyian egy szerepjátékban élünk, különbözõ módszerekkel irányítjuk életünket, néha pedig akad külsõ befolyásoló tényezõ a környezetünkben...ez ilyen...de ez nem egy felvett szerep, a kinti életben is lazán ilyen humorharold sztem elég visszanézni a régi lagzis videoját

Osztom a véleményed, néha kijönn rajta hogy kurva érzékeny és szeretethiányos emberke,és ezt a sok hülyeséget amit csinál arra használ fel hogy igy védje magát..ezért birja sokáig ,humorral védi megt magát,probál kiélvezni minden pillanatot a villában mert tudja hogy ilyen nem lesz többé,és abban se biztos hogy nem kell -e majd visszamennie az unalmas hétköznapi életébe....
ezt csak akkor tudná megállapítani, ha találkoznátok és belelátna mondjuk a környezet alakulásaiba

nem szerepet játszik, csak jól bírja a strapát mind agyilag (mentálisan), mind érzelmileg mivel nincs korlátozva...nem hiányzik neki a kinti lét, a szülei sem, tudja nagyon jól, hogy úgyis találkozk velük, szerelme pedig nincs elvileg. Tündi csak egy ideiglenes kapcsolata volt, meg úgymond a régi szerelme, aki vigyáz a lakására😄😄

Anikónak van egy nagyon pozitív tulajdonsága. Bármennyire is napraforgó a villában, küzdeni tudásból, pozitív gondolkodásból ötös neki. Nagyon szívós, és próbálja a nehézségek ellenére szebbé tenni az életét...Érzelmileg gyerek, de nem feltétlen õ tehet róla, sokat nyom a latba, hogy a faterja nem volt mellettük, család mellett...

Most lesz beszédtechnika? Éjjel baszki? 😄

szerintem alekosz szerepet játszik, csak nem kifejezetten a villának. Hanem úgy általában életében is. Ezért bírja sokáig.