ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
retorikai technikákat kell neki mutatni
Ez 100%. Kint szerintem egy magányos, magának való típus, pont a jelleme és a szokásai miatt. A villában viszont végre lett lehetõsége kibontakozni, megismertetni magát, és mostmár rengeteg rajongója lett.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kasza Tibinek is kiöntötte a szívét, hogy magányos...ez megint más kérdés, hogy hiába vagyunk körülvéve családdal, ha ugyanúgy azt fogjuk érezni, hogy magányosak vagyunk. Valamilyen hiányérzet mindig van, de ebbe ne menjünk bele
na de most nézzük a Jerzy-Alekosz féle órát😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
beszéd és nem illemtan
mondd szépen csokoládé?😊
Hobby: hapkido, rpg"
1, azért véded itt a bécilacikákat, mert tolod a klikket.
2, blog és rpg, ebbõl nekem azért úgy tûnik, hogy az életed nagyon egyszemélyes, és semmilyen inputod nincs, hanem tetszelegsz a heroikus faszságokban. Ezért aztán megint rátalálsz a bécilacikákra.
3, a blogod: Értem én hogy véded a katkókat, de én meg belülrõl láttam egy szerzetesrendet gimiben és igaziból pontosan azzal foglalkoznak egész nap, amivel te is. Magukat nyomatják. De talán pont ezért véded. És nem boldogok, hanem idegroncsok.