ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tej 2.8%-os 😄DDDDDDD LOL 😄
házitej powa 😄DD nem ilyen bolti hulladék az nem is tej 😄DD
ProGabe
fingjuk sem volt arról, mirõl vitatkoznak

Alekosz is: "csoki kell, szõlõcukor minek." hát minek b*zmeg? hogy legyen energiája!

na majd most felvilágosítja õket a szakértõ

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Krisztiam
a margarin az süteménybe kell :dDD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Most tényleg butaságot beszélt.

nem azt mondta h mindkettõ ugyanaz 😄 épp ezaz h azt mondta nem mind1 😄
jó de jó látni most is laci milyen okos :S gyereknek nem adna disznóhust de marhahust sem :S OMG -.-
A margarin az margarin, a vaj meg vaj.. hogy lenne már ua a kettõ? Alek hülyeségeket beszél 😊

jerzy okos

a margarin növényi eredetü , had tudjam már jobban mert suliba tanultam vagy mit mondott 😄
A margarin étkezési zsiradék, mely finomított és keményített, és/vagy átészteresített növényi, vagy növényi és állati eredetû zsiradékok vízzel, illetve tejjel, és adalékanyagokkal készített lehûtött és mechanikailag megmunkált emulziója
ProGabe
kinemszarjale

gondoltam 4 nap kihagyás után megnézek egy ÖF-et, de ezt minek?! a sok zombinak úgy látszik tényleg mindegy, mi megy, csak villogjon a képernyõ

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aleknak most nincs igaza,feleslegesen ragozza túl.
vaj - kemény
margarin - lágyabb
de most mit sír ez a bréla?
most nem azért de régen mikor 2 éves volt a katonai szolgálat és akár 2 hónapig haza se jöhettek az emberek akkor azok is sírtak hhogy jaj milehet a rokonokkal?:S
pfff gyenge népség -.-
hungary27
1év de abból 3hónap kiesett.
byzhouse
ennyi erõbõl szerdai nap alkalmából bemehet hozzájuk az egész család -.-

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

mert 1 éves évfordulójuk volt
dragon11
xdd

byzhouse
ám bércigonak miért mehetett be az asszonya?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

desigo
ma is uncsi rész lesz?
tommyknockers
Jó, jó, jótékonykodás hasznos...de mûsorba ez hót unalmas.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

dzsidzsi XD jótékonysági ceremónián -.-
szabii98
11375 új hsz....azigen nemcsalódtam 😄

I met God. She's black

Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit

darkerlomy
áááá ez ütött <#banplz>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

csodálkozom hogy még van türelmed itt magyarázni a betegeknek:S

Tyler1
ha ettõl duzzad az egód, gondolj amit akarsz. igazából annyira súlytalan véleményeid vannak, hogy még csak negatív érzést sem vált ki belõlem. üres, semmitmondó fecsegés, amivel megakarsz gyõzni mindenkit a saját igazadról, és a felsõbbrendûségedet bizonygatni.
adok egy tanácsot, ez nem az a hely, ahol az ilyen sérült lelkivilágban élõ embereket megértenek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Igen ízlések és pofonok. Zimány Lindát sokan kurva szépnek mondják, szerintem meg randa.
jazzy
Akarsz még több marhaságot spammelni, nem kéne festened valami szépet?
<#wow1><#wilting>
A másik, hogy megpróbálod magadat úgy feltüntetni mintha te képviselnéd a többséget. AZonkívül, hogy ez valószinüleg nem így van, semmi sem garantálja azt, hogy a többségnek van igaza. Sõt általában az átlagemberek egyáltalán nem "okosak". Együtt meg aztán fõleg nem. Nehogy azt hidd az a frankó mindig amit a többség gondol vagy állít....

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Sajnos ez már késõ volt, alulmaradtatok a vitába.

Az Éva pedig nagyon messze van a lepukkanttól. A válaszom pedig igen, lehet felsõkategória, mert én csak az igazi valódi énjét nézem amit nem torzitott el az élet és a drog és az igenis gyönyörû.

SZóval nem tudom érted e mirõl beszélek. Ha kikotlottad szerinted kik a felsõkategóriás nõk, akkor basszuk be õket pár hónapra egy hasonló helyre.... Azt meglátjuk ugyanolyan kifogástalanul viselkednek e mint eddig...

Tyler1
nem befolyásolják? jaaa, akk így már értem, h miért isteníted õket ennyire. akk neked egy lepukkant, drogos, alkoholista nõ is felsõ kategória, mert bárkinek kicsúszta az élete.

linkelni meg nem fogok, hiába akarsz mindenkibõl ideált kicsikarni, mert senki nem a te ízlésednek fog megfelelni. azért meg, hogy utána durrogjál mint egy nagy szakértõ, felesleges. aki meg kettõnk közül nem a földön jár, az te vagy kedves Leonárdokám, de semmi gond, pár száz év és téged is megértenek majd a szakemberek.

off vége.

Hát akkor most egy kicsit ellentmondásba keveredtél. Ugyanis te se tudhatod mit hozna ki belõled illetve az általad istenített nõbõl a villa. Ez nem egy szokványos közeg.
Az ezenkívüli dolgokba meg még annyira sem ismered Évát mint bármelyik celebet....

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nehéz, hiszen a lehetõ legritkábban ismerjük egy híres ember belsõ értékeit - vagy azok hiányát.
Speciel Alekosznak is az a véleménye Éváról, hogy jó nõ...

Az általad említett dolgok pedig nem befolyásolják azt, hogy valaki jó nõ e. Félresiklott az élete... Na és. Nincs ezzel egyedül.
Ideggyenge... Valakit idegesit valaki csak röhög rajta. Nekem speciel tettszik.

Ezekután tényleg kiváncsi volnék rá, hogy neked ki a felsõkategóriás nõ. Csak tudsz mondani egyet az ismert emberek közül. Az se baj ha többet. Csak van....
Vagy csak te nem jársz ezen a földön ???

én bírom, aki elvonult és mûvészlélek személyisége van. Õket szokták kevesen megérteni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
inkább neked vannak gondjaid, ha egy idegroncs, nyugtatókon élõ, iszákos, érdekkapcsolatokban élõ nõ, nálad felsõ kategóriának számít.

és továbbra is megpróbálod belénk tukmálni a saját ízlésedet, és minket beállítani laikus, nõkhöz, szépséghez nem értõ egyéneknek.
de lehet, hogy nem érted mirõl beszélünk: jó kocsi az 1-es bömös, csak a felsõ kategóriától van kurva messze. remélem így már érthetõ.

Amúgy Gigit lehet úgy sminkelni, és olyan szögbõl fényképezni, hogy szép legyen. De ez nem feledteti el az, hogy profilból bûn ronda.
Sickness
😄 mekkora X

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

De, hogy egy kicsit enyhítsek a sötétségeden, egy festõnek rengeteg szabadideje van....

Kétségbeesett és egyben szánalmas próbálkozás. Nem tudom, hogy jön ez ide....

jazzy
Nem is baj, hogy festõ vagy, legalább nem mész annyit emberek közé.
Helyesbítenék azt próbáltam megmagyarázni mi nem ronda. :-) A felsõkategóriát pedig egészben értettem. Nemcsak külcsínre. Abban valóban nem felsõkategórásak de mindkettõ bõven jó nõ. Ha te ezt nem így látod igenis el van ferdülve az izlésed..

Mellesleg ez nem jött össze mert alattad 3 hozzászólással írom ugyanezt. Olvass és azt rángasd a szádat.

Tyler1
nem tudom mire van ekkora mellényed, de jó nagy ürességeket beszélsz. olyan dologba kötsz bele, ami abszolút relatív, és emberfüggõ kérdés, csak te mint a kibaszott Hugh Hefner, meg akarod magyarázni mindenkinek, hogy ki és mi a szép. nagy hagyjál már, te nagy festõmûvész.
neked felsõ kategóriás a Gigi és az Éva, oké megértettük, festegesd le õket szépen, aztán hagyd, hogy mindenki maga döntse el, h neki milyen típus jön be.

na pápá.

Gondolkodjál már, hogy lenne egy festõnek 0 szépérzéke könyörgöm ne legyetek idióták.

Max azoknak akik befestik magukat és nekirohannak a vászonnak :-)

Mondja ezt egy testépítõ ?? :-))) Engedd meg, hogy ne álljam meg röhögés nélkül.

De igenis a festõ egyik feladata meglátni a szépet és visszaadni. Esetleg felhívni rá a figyelmet. Ne dumálj olyanról amihez nem értesz maradj a súlyzóknál.

Amúgy valóban a szubjektívnál van a pont. Kinek a pap kinek a papné...

Mellesleg a felsõkategóriát azt nem feltétlen csak a külsejükre értettem, hanem egyben.

Kiváncsi lennék neked mi a szép ezekután...