ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindegy ugyse tudják az idõt😄 ráadásul Laci az élõ svájci ora az elõbb kb 10 órát tippelt szoval még van 2 órájuk baromkodni😄
wesker24
Hát jah már nem 15-dike van ! xD
lehet valami márc 15-ös játék😄 bár már 16-a van de sebaj kicsit elkéstek a szerkesztõk😄
wesker24
Mi a manó a lányok falusi paraszt asszonynak öltöznek vagy mi ? xD
wesker24
Megint valami jelmezes maskara parasztos feladat lesz vagy mi ?
Milyen feladatot kaptak?

RatBaG
úgy néz ki, mint vmi bkv ellenõr

Per Aspera Ad Inferi.

wesker24
Aleknak kinött a haja ! xD
wesker24
Vazze milyen parókák ezek vazee ! xD
Azért gondoltam, mert ha Alek nyeri a játékot lesz pénze, hírneve és rengeteg nõt megkaphat. Szerintem ezek a legnagyobb afrodiziákumok lehetnek Évának.
RatBaG
0%

btw, ádám vhol azt nyilatkozta, hogy szakítani fog évával amit kijön. gondolom eleget látott, hogy valójában milyen nõvel is van dolga...

Per Aspera Ad Inferi.

wesker24
Jah párosával de a hármas is megfordult már a fejében ! xD
hatalmas 0%, Évának ott van Ádám és ezerszer kijelentette,hogy sose tudná szeretni Alekot. De a mestert nem kell félteni, annyi nõt kap majd meg amennyit csak akar,ráadásul õ párosával akarja õket mondta valamelyik nap Lacinak😄
wesker24
1 % mivel Évának már van barátja csak barátság lesz köztük !

Alek benne lenne nem rajta múlik de Éva sose menne bele !
Mennyi esélyt adtok, hogy a játék vége után a villán kívül mégis összejön Éva és Alek?
de a belevalóban kapcsoltak be adás végén.
nálam KHF van
Jah, Anikó megint dögös 😊

Ani,Alek,Béci egy kamerával ültek a kanapén, ahogy láttam, már nem volt semmi extra, úh jó lenne már bekapcsolni az adást..

na bekapcsoltak kicsit a villába hmm Anikón megint elképesztõen jól néz ki fõleg ebbe ha jól látom ez most uj ruha rajta, és azt nézték amit felvettek.
Semmi jelentõs:
1) Béci rosszcsont volt, õ volt a legelevenebb kiskorukban
2) kint is nagyon protektívek Gigivel kapcsolatban a tesói
3) Gigi mamáját nem zavarja Erzsi, szerinte neki nem feladata, hogy megítélje, és majd kinn kiderül, mi lesz velük
nincs cool-om 😄
szóval majd mondjátok már el mit kamuztak a szülök 😄
vajon az ellentétjét mondja mint amit a béciék mondtak vagy azonos lesz a szöveg...
na, meg is jöttek.. mármint nem a fater, csak az anyukájuk meg a tesójuk
jaa holnap, bocs én csak az adás utolsó 2 percét láttam akkor kezdtem el nézni mikor Alek a kamerát nézegette akkor ez elhamarkodott kijelentés volt bocsánat😄
dede és mesélnek a szülök a gyerekekrõl 😄
zaki
milyen póló lehet rajta... le(és mindenki azt képzeljen ide amit akar) 😄

PiszkosFred
Holnap reggel mennek, nem ma. Most valami kisfilmet forgatnak mar megint, lottek a streamnek egy ideig.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nem úgy volt, hogy ma a belevalóban Béci szülei lesznek?
meg amuyg is már 11 óra elmult
szerintem nem mennek ki sehova csak megint felvesznek valamit biztos egy ujabb felhívást.mert mielõtt khf lett alek a kamerával szórakozott.
Nagyon titkos dolog történhet megint a villában, hogy már megint 30 perce nincs semmi.. Az összefoglaló természetesen egy kalap szar lesz.

ahova a többiek -.-
wesker24
na már ezt se tudjuk mi lesz ! csodálkoztam volna ha igen ! xD
wesker24
Értem ! Thx !
wesker24
Ja Alek mondta elég hosszú lesz az út lehet hogy belaszik ls akkor Éva kihez fog beszélni ? xD
PiszkosFred
Meglatogatjak az egyik csaladot.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jó kérdés.. netán viszik õket jótékonysági kampányra? Vagy a szegény településekre?

wesker24
Utazás WTF ? Hova mennek ezek vazze ? Alekosz és Éva ? XD
reszemrol is egy szavazat weskerre
wesker24
Jól sejtetted ! xD
Megy az onlány, de van egy érzésem, hogy nem sokáig

Brolly
Akkor én is tolok egy szavazatot weskerre 😉

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

van benne valami, de ez még nem vészes. Jerzynek egész tûrhetõ dolgokat mondott 1-2 napja, most ez a margarinos, meg vajas téma felesleges vita volt...ez mégcsak apró dolog. Azt elismerem, hogy nem tesz jót neki, ha minden szavazást, ami pozitív õ nyer meg. Arról nem tehet, mert vagy nagyon népszerû, vagy pedig az RTL manipulál.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker kollegára +1 szavazat a házigazdiságra.

wesker24
Na szerintem megint kb min 1 óráig KHF lesz !
Jól látjátok a szituációt. Alekosz elkezdett egy kicsit tudálékos lenni az ösztönös jópofaság helyett. Még nem vészes, de késõbb visszaüthet. Nála most a kicsit kevesebb sokkal több lenne.
Tyler1
3. nem Alekosz fanclub lesz a topikból, és szankcionálva lesz az õ brigádjuk is, ha õk rombolják a topikot(csak mert ebbõl volt a legnagyobb gond anno)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Alek inkabb pozolni kezdett.. Azt szurte le, hogy kint ez jon be, azota ragaszkodik a folyamatos kormondatokhoz, es hulyeseghez.. Anno lattam eloben az Aniko-Alek beszelgetest kb. 1 honapja.. Ma veletlenul raleltem a net-en... Elkepeszto a kulonbseg... Ahogy helyrerakta Aniko fejeben az Olis dolgot, aztan beszelgetes a kanapen.. El lehetett hinni, hogy hany eves, van tapasztalata, es nem hulye.. Persze furcsa dolgai vannak, de attol meg ertelmes volt... Most meg.......... Eg es fold a kulonbseg az akkori Alek javara....

wesker24
Amugy fogadni mernék egy láda sörbe hogy megint nem lesz Online adás idöben talán csak 1 óra múlva !
jaja
szép az de ide nem illik 😄