ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindegy ugyse tudják az idõt😄 ráadásul Laci az élõ svájci ora az elõbb kb 10 órát tippelt szoval még van 2 órájuk baromkodni😄
lehet valami márc 15-ös játék😄 bár már 16-a van de sebaj kicsit elkéstek a szerkesztõk😄
Milyen feladatot kaptak?
Azért gondoltam, mert ha Alek nyeri a játékot lesz pénze, hírneve és rengeteg nõt megkaphat. Szerintem ezek a legnagyobb afrodiziákumok lehetnek Évának.
0%
btw, ádám vhol azt nyilatkozta, hogy szakítani fog évával amit kijön. gondolom eleget látott, hogy valójában milyen nõvel is van dolga...
btw, ádám vhol azt nyilatkozta, hogy szakítani fog évával amit kijön. gondolom eleget látott, hogy valójában milyen nõvel is van dolga...
Per Aspera Ad Inferi.
hatalmas 0%, Évának ott van Ádám és ezerszer kijelentette,hogy sose tudná szeretni Alekot. De a mestert nem kell félteni, annyi nõt kap majd meg amennyit csak akar,ráadásul õ párosával akarja õket mondta valamelyik nap Lacinak😄
1 % mivel Évának már van barátja csak barátság lesz köztük !
Alek benne lenne nem rajta múlik de Éva sose menne bele !
Alek benne lenne nem rajta múlik de Éva sose menne bele !
Mennyi esélyt adtok, hogy a játék vége után a villán kívül mégis összejön Éva és Alek?
de a belevalóban kapcsoltak be adás végén.
nálam KHF van
Jah, Anikó megint dögös 😊
Ani,Alek,Béci egy kamerával ültek a kanapén, ahogy láttam, már nem volt semmi extra, úh jó lenne már bekapcsolni az adást..
na bekapcsoltak kicsit a villába hmm Anikón megint elképesztõen jól néz ki fõleg ebbe ha jól látom ez most uj ruha rajta, és azt nézték amit felvettek.
Semmi jelentõs:
1) Béci rosszcsont volt, õ volt a legelevenebb kiskorukban
2) kint is nagyon protektívek Gigivel kapcsolatban a tesói
3) Gigi mamáját nem zavarja Erzsi, szerinte neki nem feladata, hogy megítélje, és majd kinn kiderül, mi lesz velük
1) Béci rosszcsont volt, õ volt a legelevenebb kiskorukban
2) kint is nagyon protektívek Gigivel kapcsolatban a tesói
3) Gigi mamáját nem zavarja Erzsi, szerinte neki nem feladata, hogy megítélje, és majd kinn kiderül, mi lesz velük
nincs cool-om 😄
szóval majd mondjátok már el mit kamuztak a szülök 😄
vajon az ellentétjét mondja mint amit a béciék mondtak vagy azonos lesz a szöveg...
szóval majd mondjátok már el mit kamuztak a szülök 😄
vajon az ellentétjét mondja mint amit a béciék mondtak vagy azonos lesz a szöveg...
na, meg is jöttek.. mármint nem a fater, csak az anyukájuk meg a tesójuk
jaa holnap, bocs én csak az adás utolsó 2 percét láttam akkor kezdtem el nézni mikor Alek a kamerát nézegette akkor ez elhamarkodott kijelentés volt bocsánat😄
dede és mesélnek a szülök a gyerekekrõl 😄
Holnap reggel mennek, nem ma. Most valami kisfilmet forgatnak mar megint, lottek a streamnek egy ideig.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nem úgy volt, hogy ma a belevalóban Béci szülei lesznek?
meg amuyg is már 11 óra elmult
szerintem nem mennek ki sehova csak megint felvesznek valamit biztos egy ujabb felhívást.mert mielõtt khf lett alek a kamerával szórakozott.
Nagyon titkos dolog történhet megint a villában, hogy már megint 30 perce nincs semmi.. Az összefoglaló természetesen egy kalap szar lesz.
ahova a többiek -.-

Ja Alek mondta elég hosszú lesz az út lehet hogy belaszik ls akkor Éva kihez fog beszélni ? xD
Meglatogatjak az egyik csaladot.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Jó kérdés.. netán viszik õket jótékonysági kampányra? Vagy a szegény településekre?
reszemrol is egy szavazat weskerre
Megy az onlány, de van egy érzésem, hogy nem sokáig
Akkor én is tolok egy szavazatot weskerre 😉
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
van benne valami, de ez még nem vészes. Jerzynek egész tûrhetõ dolgokat mondott 1-2 napja, most ez a margarinos, meg vajas téma felesleges vita volt...ez mégcsak apró dolog. Azt elismerem, hogy nem tesz jót neki, ha minden szavazást, ami pozitív õ nyer meg. Arról nem tehet, mert vagy nagyon népszerû, vagy pedig az RTL manipulál.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
wesker kollegára +1 szavazat a házigazdiságra.
Jól látjátok a szituációt. Alekosz elkezdett egy kicsit tudálékos lenni az ösztönös jópofaság helyett. Még nem vészes, de késõbb visszaüthet. Nála most a kicsit kevesebb sokkal több lenne.
3. nem Alekosz fanclub lesz a topikból, és szankcionálva lesz az õ brigádjuk is, ha õk rombolják a topikot(csak mert ebbõl volt a legnagyobb gond anno)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Alek inkabb pozolni kezdett.. Azt szurte le, hogy kint ez jon be, azota ragaszkodik a folyamatos kormondatokhoz, es hulyeseghez.. Anno lattam eloben az Aniko-Alek beszelgetest kb. 1 honapja.. Ma veletlenul raleltem a net-en... Elkepeszto a kulonbseg... Ahogy helyrerakta Aniko fejeben az Olis dolgot, aztan beszelgetes a kanapen.. El lehetett hinni, hogy hany eves, van tapasztalata, es nem hulye.. Persze furcsa dolgai vannak, de attol meg ertelmes volt... Most meg.......... Eg es fold a kulonbseg az akkori Alek javara....
Amugy fogadni mernék egy láda sörbe hogy megint nem lesz Online adás idöben talán csak 1 óra múlva !
jaja
szép az de ide nem illik 😄
szép az de ide nem illik 😄