ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondhat akárki akármit Alekosz nélkül halott lenne ez a müsor, jó persze lehet mondani azt,hogy mi lenne ha nem lennének benn semmi élnék tovább az életüket. De ugy mint egy átlagos ujabb vv lakók,és a kulcsszó az átlagoson van mert a nézök nem erre hanem az egyediségre a különlegességre fogékonyak és ezért van valoszinüleg Aleknak ekkora tábora gondoljatok bele valoszinüleg egyikõnk se találkozott még soha ilyen figurával most nem akarom ezzel agyon dícsérni de az õ elképesztõ viselekedése dumája és maga az egész karaktere teszi a többi villalakót is olykor különlegessé és zökkenti ki folyamatosan abból,hogy õk megpróbáljanak átlagos életet élni a villába mert azt tényleg senki se nézné.
jazzy
Azért valljuk be, hogy aki e-cigit szív, nem akar leszokni. Az, hogy ezt szívod, vagy a normális cigit majdnem kurvamindegy. Nikotint megkapod, de nem is a nikotin kell, csak az az érzés, hogy a kezében tartja, szájához emeli, a mozdulat. Ettõl még függõ marad. Csak épp kicsit "egészségesebb".
Ha nem értenéd, nekem szimpatikusabb az aki bevállalja magát mint aki "bort iszik és vizet prédikál" orrunknál kicsit tovább kéne látnunk!!!

Csak neked !! továbbra is leszarom Alekoszt szóval ne gyere vele😊

Te bazd meg már bocsánat.. a haverokkal a kocsmában oké??? hagyjuk már színészet az egész.... kijön és pöfékel mint a gyárkémény...

õk nem vendégek, hanem befogadott etnikum. Vállaljanak munkát normálisan, vagy menjenek valami kietlen vidékre, ahol kedvük szerint élhetnek az utcán mocsokban Nagyrészt nekik is oroszlánrészük van abban, hogy a normál ember küzd, dolgozik õk meg a 34 pulyák után felveszik a segíílyt és minden okés és "halad" az országunk...HÉV-en az ellenõr kérte tõlük a bérletet azok valamit visszaugattak természetes, hogy az ellenõr bácsi hagyta a francba az egészet...

ja bocs, ez pedig nem a Béciék ellen szólt csakúgy jött belülrõl

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rohadt jól megvolt az országunk a komcsi rendszerben pár görög bevándorlóval stb egyéb nagyon csekély etnikumu lakosság nélkül is...nem tetszik nekem ez a keveredés, dehát ez nem az a topik bocsánat...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zaki
oj anyira 😄DDDD

Amugy én az csináltam volna Alekkal és Évával hogy külön 2 helyre vinni õket, Évát egy pszichiátriára ott tölt el 1 napot,ugyis oda fog kerülni hamarosan Alekot meg egy menõ belvárosi sztriptíbárba ahol meghívják a legjobb csajokat és õk táncolnak csak neki😄
Igen, az nem dohányzik, így van. Baszd meg, nehogy már azért kúrd le, hogy megpróbál leszokni a dohányzásról, és már egy hónapja nem gyújtott rá.
Megsúgom, lehet, hogy tartalmaz nikotint az a fosch, de kipróbáltam én is, és érzésre semmire se jó.
Fasza volt a nekedvaló, Szandisznó tökös csaj 😊

mai nekedvalóba szandika hozta a formáját majdnemn megint botrányt csinált😄 amugy az rtl tuti direkt küldte be a nézõtérre azokat akik folyamatosan bekiabáltak neki😄 kíváncsi leszek Évánál mi lesz majd😄
Már akinél az nem csapja ki a biztosítékot hogy egy szajha és a állbûnözõ testvére elõadjak a milyen rendes emberek is vagyunk szappanoperát....

Aham ebbõl bégicó meg erzsike dohányzik😄 persze tudom aki e-cigit szív az nem dohányzik csak függõ😄

Amúgy ma Alekot meg Évát küldték ki, tegnap beszéltek errõl onlineba, szal holnap látjuk majd.

Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit

Valahova Alek es Eva is keszult tegnap ejjel.. Szoval szerintem mind kint volt...

freestyle666
de muszáj, mert az országunk tagjai, tisztességesen kel velük bánnunk.
Amúgy is a vendégekkel is rendesnek kell lenni, hogy ne érezzék feszélyezve magukat.
Itt is ugyanez a helyzet.

Mercedes E320 kaszinó rójál

Nem azért nem Alekoszt küldték, mert az RTL Bécit nyomja, hanem talán azért, mert a villában Béci, Gigi és Jerzy tudják hitelesen hangsúlyozni az egészséges életmód, és így mozgás jelentõségét.
de való világ nem esélyegyenlõségi müsor,inkább szorakoztató(bár néha primitív módon teszi)jellegü.
freestyle666
a Mikrográfiai rend fenntartása érdekében muszáj fentartani a fajok közötti egyensúlyt, különben nagy gáz lesz.
Most kicsit nyomni kell a Bécit elõre, utána saját magát fogja elgyengíteni.
Ugyanez érvényes arra is amit írtál

A hogyvolt.blog.hu-t szokták linkelni az Index címlapon mindig. Sztem még az a legkulturáltabb.
oké, csak azt mondom, hogy itt is és más fórumokon is az Alekosz-fanok vannak többnyire felháborodva, õk pocskondizzák úgy istenigazából Bécit és Gigit (na, az meg aztán fõleg semmit nem tett a gyûlöletükért), és nem fordítva.
belinkeltem
valami faluban, ahol nem meglepõ módon tele voltak a fajtájukkal...el fognak ezek árasztani minket. Lessük meg mi lesz 10 éven belül MO-al

freestyle666
persze be lehet állítani rajta egy programmal, hogy automatán küldje (meg is tettem..), csak az a gond, hogy hamar kinyírja az áramforrást, és a két sms-küldés szünetét úgy kell idõzíteni, hogy feltûnõ se legyen, meg túl gyors se.
Így 3 éjszaka alatt összejött a max szám.

Krisztiam
Béci meg Gigi hol voltak??

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

http://valovilag.hu/video/121667

Amugy ezt igy mire fel és miért csak õk? Nem azzal van a baj,hogy kimentek egy szegény iskolába és szórakoztattak de azt is meg lehetett volna,hogy leülnek és mesélnek csak, e helyett ujabb ingyen reklám a ráczonak.
az milyen, ami az Indexen mûködik? megmondom õszintén más fórum nem vonz, sokan mondták már, még az SG a legkulturáltabb miért ne maradnék itt

ez amúgy 1 nyugdíjas néni volt a faszbukról...és hidd el vannak azok a Béci fanok, akik még rosszabbakat is mondhatnak (jelen esetben Alekrõl)

elég ha csak a feleségedrõl raksz be egy képet

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

freestyle666
én bedugtam a Gethinford átalakítót a kocsim 230v-os csatijába, kért egy kódot, amit könnyû volt feltörni, és úgy szavaztam 9999-et bécire.
Mivel annyit engedett.
(1 hónapra csak 9999 számot lehet róla hívni, vagy ugyanannyi sms-t küldeni)

Ezt a fórumot követem, egy-két VV-s blogot és a HV-t az Indexen
Romániából nem lehet SMS-t küldeni, mert külföldi számról nem engedélyezi.
na képet😄

xDDD

haha és te azt honnan tudod?😄 majdnem mind a fajtája...

Ejnye. Mondjuk az igaz, hogy a Béci-fanok általában nem ennyire alpári módon szidják Alkeszoszt.
Gigi max Pakisztánban felsõ kategóriás nõ, itt max közepes... nem rossz de semmi extra.

UltraZord
Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wesker24
A végén még az lesz hogy Tényleg Béci nyeri meg az egészet !

Ha tényleg igy lesz telirakom C4-el az RTL székházat és felrobbantom ! xD
LoSA
Most az RTL nagyon nyomja a Béciéket, hihetetlen! 😊 Megy ám a fényezés 1000-el! 😞

A piacvezetõ magyar kereskedelmi csatorna kamat- és adófizetés, valamint értékcsökkenés elõtti eredménye (EBITA) 19 millió euró volt, 3,8 százalékkal több, mint egy évvel korábban.

Kíváncsi vagyok, h ebbõl a több mint 5,1 milliárd forintból mennyit fog adni az RTL ezen a nagy adománygyûjtõ héten az alapítványnak a nézõk sms-ei mellé! <#fejvakaras> <#confused>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

jazzy
Amúgy szerintem Anikó tényleg felsõ kategóriás, legalábbis nekem.
Hát sajnos itt sokan nem láttak még jó nõt és mindenféle gusztustalanságot felsõ kategóriásnak nyilvánítanak:S

jazzy
Siófokon lakom, festõ vagyok, ismerem a szépet, macskám van, babettával járok...
Nightwish006
Anikó abszolút, nálam Gigi is az. Éve mondjuk egy rohadtul nem szép, de Anikó és Gigi szerintem nagyon frankó csajok

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Szomorú élete pedig annak van aki nehezen veszi észre a szépet...

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Pont alább írták, hogy ne etesd a trollokat. :-)

Mellesleg Siófokon lakom, Pestre is járok hetente átlag 3 alkalommal. Ráadásul a tesóm kereskedelmi fõiskolára járt oda parlamenthez közel és nem egyszer kellett érte mennem, meg bemennem.
Azért kösz a jóindulatodat.

Lehet a felsõkategóriával elvetettem a súlykot. Akkor úgy mondom, bõven jó csajok és az itt fitymálgatók közül sokan örülnének hasonló szintû bnõnek.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

De jobbat mondok, bemutatlak a fiam Óvonénijének, na az odabasz😊

Csak az asszony meg ne lássa, miket irogatsz te ide! <#vigyor><#hehe>

Amúgy tényleg jó lenne túllépni a témán, kinek a pap, kinek a kisfiúk <#idiota>

hungary27
Ennyire leragadtatok ennél a témánál?